|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
dlatego kilka razy pisałem żeby skończyć z tymi heheszkami , jak to każdy szrot możemy im odpalić
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A co z nim ze poza skladem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Za cienki na Wieczystą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Casus Wolskiego trochę, co gość się wyleczy to znowu rehabilitacja.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Online |
|
|
Do kompletu Chuca też w Miedzi.
Przy okazji dowodzi to też dobitnie tego, że chuja znam się na piłce, bo cały czas się łudziłem, że on w końcu odpali i nie oceniałem aż źle jego gry, jak 3/4 forum, a liczb też nie miał przecież tragicznych. A tu liga weryfikuje go boleśnie i/lub pokazuje to też że z jego ambicjami tez jest średnio. Czyli został mi jeszcze Savić, zaraz pewnie skończy się tak samo |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
TERAZ TAK PRZEGLADALEM YOUTUBA , wiecie co teraz u Meliksona
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Po średnio udanej przygodzie we Francji wrócił do Beer Shevy i tam zakończył karierę , teraz pracuje w klubie : https://sport.onet.pl/pilka-nozna/by...j-roli/y0l035x a z tą kadrą to nie wiem czy był w ogóle temat ? tzn, Smuda pewnie chciał ale Melikson miał chyba za słaba psychę żeby przystać na granie dla Polski - podobno jak przeniknęła taka informacja do mediów w Izraelu była straszna burza , że ich piłkarz może zagrać dla antysemitów Polaków. Potem Melikson twierdził już tylko , że inna reprezentacja niż Izrael nie wchodzi w rachubę... o dziwo zaraz przy okazji tej afery powołano Meliksona do kadry Izraela - pewnie żeby przypadkiem nie rozmyślił się i żeby go "zaklepać" ![]() Tak swoją drogą to Melikson chyba jest najcieplej i najczęściej wspominanym obcokrajowcem w historii Wisły pewnie dlatego , że na standardy ekstraklasy był magikiem. Mam wrażenie , że dużo częściej z nostalgią patrzy się na Meliksona niż np. Uche czy Cantoro mimo , że to ci ostatni byli częścią tej najlepszej Cupiałowej Wisły.
Ostatnio edytowane przez ciastek88 : 29.08.2021 o godz. 00:49.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Melikson w Beer Shevy odnosił sukcesy, grywał w Europie też nieźle, zawsze sprawdzał kto tam grywał podczas transmisji live na stronach. Pod koniec częściej na ławie.
![]() Melikson tylko za sprawą magii i umiejętności, przecież były tam jakieś foszki i symulacje kontuzji pod koniec u nas z tego co pamiętam... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
czy my mamy jakiś % od transferu za wyszkolenie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobre pytanie , bo jak zahavi to dobrze rozegra , to moze pójść naprawde grubo
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...arski-kryminal zreszta poniekad i aleksander sila rzeczy zrobi sie nieco drozszy ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tym bardziej jak La Gazetta dello sport już wysmarowała artykuł, że Młodszy z Buksow strzelił Hat tricka San Marino.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Skowronek w Sosnowcu za Moskala.. mieliśmy go jeszcze na kontrakcie, czy nie ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kontrakt miał ważny do końca tamtego sezonu czyli na logikę nie.... jednak u nas to nigdy nic nie wiadomo.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kariera supertalentu nabiera rozpędu. Oluś Buksa po raz 3 z rzędu obejrzy mecz w telewizji. Nie łapie się do 23 osobowej kadry meczowej. Ciekawe czy tatuś już coś planuje działać.
P.s. nie ma kontuzji gdyż jest powołany do kadry u19 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Ważne, że jest wizja. I plan rozwoju jest realizowany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
https://regiony.tvp.pl/55971232/byla...cqsTeuEs9CSWqo
A taki był zachwyt. No i wisienka na torcie - Tadeusz Cz. ulubieniec części forumowiczów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Jeszce jakby do końca zycia mieli spłacać to co ukradli/zdefraudowali ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
pewności nie mam ale chyba Wisła musi sama wystąpic z powództwem, ale jak znam życie to oczywiścię wszyscy oni sa biedni i nie maja ani grosza.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|