|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
1) akcja Yeboaha nie jest dla mnie BRAMKĄ SEZONU, bo widziałem ładniejsze i zapewne takie nawet w naszej lidze ogórkowej padną, wrzutka i przewrotka Śląska zrobiła na mnie większe wrażenie w tej kolejce - zalecam oglądnąć 2) obrońcy górnika stali jak KOŁKI/PACHOŁKI co nie wynikało z magii/kunsztu strzelca, a z ich nieporadności i beznadziejności; 3) pisałem, że bramka Yeboaha podsumowała cały mecz tzn: Górnik mimo, iż przebiegł więcej km niż Amika z Lechią nie grał, wręcz stał (to odpowiedź do kogoś, kto twierdził, że to niemożliwe aby grac ślamazarnie i przebiec 120km w meczu); 4) mając w pamięci nasze wyczyny, nie podnieca mnie zupełnie to co się wydarzyło w łęcznej, co nie oznacza, że nie cieszą 3 punkty - co również zaznaczyłem w pierwszej wypowiedzi - polecam przeczytać. EDIT: NAJBARDZIEJ w tej bramce cieszy mnie to (co również podkreślałem w pierwszym poście), że Yeboah ośmieszył rymaniaka, bo to straszna k,,, Tak, więc osmieszenie rymaniaka przez naszego zawodnika cieszy mnie bardziej niż piękna bramka :]
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 23.08.2021 o godz. 18:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
@Jagul: jasne, że można, nawet trzeba! Chodzi o to, żeby zachować umiar, oczywiście w obie strony.
No i jest różnica w pisaniu "moim zdaniem" a przekazywaniu "jednie słusznej prawdy" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pokaż choć jeden wpis mówiący o tym że jest idealnie.Prawie wszyscy ci którzy chwalą zaznaczają że graliśmy z jednym z najsłabszych zespołów ligi.Okopałeś się w swojej tezie o ekstazie i na siłę szukasz dowodów na jej udowodnienie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Obaj są destrukcyjni dla jakiejkolwiek gry do przodu, ale z tyłu przynajmniej Mawutor odbierał i łapał faule. Kuvejlić to aktualnie dramat. Nie skreślam go, opisuję aktualną formę. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli gdzie to przypinanie łatki piłkarzom? Ty też twardo okopany. Tyle, że ja nie widzę w tym problemu, a Ty twardo go szukasz po mojej stronie. A dowody mi nie są potrzebne, bo przedstawiam subiektywną opinie.
Generalnie mija drugi rok jego pobytu tutaj i pozytywów praktycznie brak.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 24.08.2021 o godz. 06:36.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Jak to nie ma pozytywów? Kuvelic i Sadlok potrafią uderzyć z daleka. Na szczęście ostatnio mogą to robić tylko z ławki rezerwowych więc krzywdy wielkiej nie wyrządzą. W ostatnim meczu Kuvelic i Sadlok ile strat i zawalonych bramek? Zero. I z tego trzeba sie cieszyć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() Ale Kuvelic wszedł na końcówkę (78 minuta) więc jakieś straty pewnie miał. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Najbardziej bym chciał kogoś kto zorganizuje grę defensywna w środku pola, zabiega, doskoczy i przyp.ierdoli jak będzie potrzeba (Góralski, Llonch, kiedyś Sobol czy Czarek Wilk) Tylko na takiego co jeszcze potrafi rozegrać chyba nas nie stać a takiego bez rozegrania Gula do swojego stylu gry nie będzie pewnie chciał ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Belek miał fajny balans ciała, ale choćby przypominając sobie jego powrót za Carrilo to był wrak piłkarza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
. Sadlok dlatego , że na ponad 300 meczów w ekstraklasie może ze 2 razy zdobył gola uderzając z dystansu ale prawdziwy kwiatek to Kuvejlic , opinia , że potrafi uderzyć z daleka wynika z pogłosek z treningu jakoby miał młotek w nodze Może i młotek w nodze ale przy okazji dzban w mentalu ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
https://weszlo.com/2020/09/18/maciej...afisz-uderzyc/
Tu sa opisane wszystkie jego gole. Od tamtego września strzelił chyba jeszcze jedna z Piastem |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Brlek to byl najbardziej przereklamowany pilkarz jakiego opylilismy za granicę. Jedna udana runda, gdzie strzelil pare bramek, a wcześniej to się kopał u nas po czole. Skvarka to przy nim pan piłkarz, wystarczy przeanalizowac dokładniej cv. Z resztą podobnie jak Brlek wystrzelił u nas Kolar, z tymze on przed tą super rundą dostawał niewiele szans, a na Petara mocno stawiano bo był to transfer gotówkowy.
Abstrahuję od tego kto ten transfer przeprowadzal bo pewnie większość kasy się rozeszła w dziwnych kierunkach.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszedł w 78 minucie wygranego meczu. Z Zagłębiem też niczego nie zdążył popsuć. Pewnie dlatego że Wisła już tak nie cisnęła bo miała wynik, więc też nie miał okazji pokazać swoich firmowych zagrań, w tym mitycznego strzału z dystansu.
Ja bym bardzo chciał żeby się ogarnął i odszedł chociaż za milion euro do Chin albo Turcji, ale on od dwóch lat nie czyni znaczących postępów.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.08.2021 o godz. 16:00.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 11.2019
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
I ostatnio głową w bramkarza i wpadło
![]() /edit : wolfy napisał(a):
Przecież nie od dziś wiadomo, że potrafi uderzyć )
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.08.2021 o godz. 19:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Postawił na siłę uderzenia i to była słuszna decyzja.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Na wiosnę, a już nie mówiąc o letnim okienku transferowym nasza kadra znowu będzie rozsądnie korygowana. A co do Pana Sadloka to sądzę, że to jego ostatni sezon w Wiśle, chyba że zejdzie tak z 70% ze swojego bajecznego kontraktu, podpisywanego jeszcze za Sarapaty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę krzywą formy prezentowanej przez Maćka obawiam się, że za rok będzie mieć problem z zahaczeniem się w Wieczystej
![]()
Ostatnio edytowane przez Patryko : 25.08.2021 o godz. 07:34.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|