|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jestem ciekaw jakie wnioski zostały wyciągnięte z blamażu w Mielcu.
3 pkt do miejsca pucharowego! Walczyć Wisła! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jak zagra nasza gwiazda środka pola Nikola Kuveljić to boję się że znów wrócimy "na tarczy".. Oby Plewka był gotowy a skórokopy pokażą ambicję bo Łęczna zapewne będzie grała podobnie jak Mielec.. Każdy wynik jest mozliwy ale serce podpowiada 1:2 dla Wisły po golach Klimenta i Yebaki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Rozum i rozsądek podpowiada 2:1/2:0 dla Łęcznej, w pozytywnym scenariuszu remisik bramkowy 1:1. W tym meczu nie tyle wynik co styl jest istotny, jeśli będą się kopać po czołach tak jak w Mielcu, to mecz z legią za tydzień będzie tylko dla widzów o mocnych nerwach albo takich którzy lubią się smucić i w....iać naprzemian
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Następny mecz, w którym mamy większe szanse, to ze Stalą w Pucharze Polski na koniec września. W lidze gramy z Górnikiem w połowie października.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Widziałem tylko ostatni mecz Łęcznej ze Śląskiem. Komentatorzy mówili, że zagrali niżej niż w poprzednich 3 (klasyczny autobus), czyli wyciągnęli wnioski. Możliwy wynik w każdą stronę, chociaż wydają się być słabsi od Stali.
Jak zwykle martwię się nie o ich potencjał, a nasze błędy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Z Górnikiem zawsze grało nam się mega ciężko. Obawiam się scenariusza, że wyjdą tak samo zmotywowani i zaangażowani żeby wygrać pierwszy mecz w sezonie jak Stal - tym bardziej, że grają przed własną publiką.
Mi ten mecz śmierdzi remisem 1:1 albo 0:0. Mam nadzieję, na miłą niespodziankę. Co do składu to liczę, że na lewym skrzydle zagra od początku Starzyński oraz że nie będzie w składzie miejsca dla Kuveljicia. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
czarnowidztwo w pełni uzsadanione , jednak kursy bukmacherów nie biorą sie znikąd
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Tak sobie myślę że przecież nie jesteśmy takimi dziadami żeby przegrać kolejno ze Stala i Łęczna. Ale rzeczywistość - Śpiączka strzał życia i nasza bezsilność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieję że bez Skvarki i Kuveljica, Plewka z Savicem od poczatku.
Licze na jakąkolwiek rekacje druzyny i w zwiazku z tym lepszą gre niż w ostatnich 2 meczach, jal tego noe zobaczymy to niestety mozna zacząć się martwic. Mecz z drużyną z ktora rywalizujemy o utrzymanie, do tego na wyjezdzie, remis biore w ciemno. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kolejna porażka, czy nawet wymęczony remis to pierwszy gwóźdź do trumny całego projektu. Jak rozbujamy serie porażek, to znów może być problem by ją zakończyć.
O personaliach się nie wypowiadam ale tylko wygrana!, ewentualnie pechowy(nie frajerski) remis. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Analizując konferencję + moje przypuszczenia = taki skład na jutro:
Kieszek - Grucha, Frydrych, Sadlok, Hanousek - Mahdoui, Plewka - Yeboah, Skvarka, Młyński - Kliment Co do wyniku, jestem dziwinie spokojny, że wygramy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Ja posadziłbym Yeboaha, Sadloka i Mahdiouiego z Kuveljiciem żeby się ogarnęli i albo przemyślą jaką pytę grają i bedzie mobilizacja albo będą grzać ławę a w zimie do widzenia. Dać szansę rezerwowym żeby się pokazali bo teraz jest ostatni dzwonek na 3 punkty, a potem co mecz to ciężej...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Obaj są drętwi i niemiłosiernie słabi, Sadlok już powinien dawno wylecieć za słabą postawę, a Michala broni to że jeszcze nite tak dawno całkiem dobrze się prezentował więc można przypuszczać że to kwestia partnera w obronie. Szota z Frydrychem? Może być ale tak z przymrużeniem oka. Nie wiadomo co z Mehremiciem oraz Urygą bo można by ich obu zaryzykować.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja bym dał Adiego do składu za któregoś z naszych asów na środku obrony - gorzej być nie może
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ogólnie to wyjeb.ać wszystkich
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Lepiej się na nic nie nastawiać, ale mam nadzieję że piłkarze zobaczyli sobie mecz ze Stala i chociaż będą próbować ugrac dobry wynik.
Już nie wspomnę jak to wpłynie na frekwencję przed meczem z Legią. 1-3 gole Starzyński, Skvarka i Kliment |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Po tym co zobaczyłem ostatnio, nie mam złudzeń. Jak w pierwszym składzie wybiegnie nasz serbski Messi albo nasza gwiazda z obrony którą podobno opchniemy za parę melonów, to nawet flashscore nie odpalę..... szkoda nerwów.
Ostatnio edytowane przez wiśnia : 21.08.2021 o godz. 14:54.
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Patryk i Mehremić do składu i w końcu musi zaskoczyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
BBF na szpicy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Szota, Gruszkowski.....mocno nasz trener poleciał. Długo nie potrenuje.
Ostatnio edytowane przez wiśnia : 21.08.2021 o godz. 18:57.
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czemu brakuje Sadloka i Klimenta?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kliment chory a Sadlok mam nadzieję, że wyjechał daleko od Wisły
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
SZOK! na razie gra w pierwszej połowie bardzo przyjemna, nie wiem tylko czy to dlatego, że się zaczyna zazębiać czy może łęczna jest taka fatalna
no nic zobaczymy jak 2 połowa |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
gramy z Łęczną, najgorszym zespołem w ekstraklasie, im to nawet Warta zapakowała 4 bramki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Górnik Łęczna z taką grą to na ten moment murowany kandydat do spadku, także jakoś szczególnie nie podniecałbym się wynikiem w tym meczu.
Trzy punkty zapisane, karawana jedzie dalej. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Zagraliśmy bardzo dobry mecz, ale nie ma się co napalać, bo ta drużyna pokazuje, że jest strasznie chimeryczna. Równie dobrze możemy teraz powieść Warszafkę jak się nasi zepną.
Plewka miał parę strat ale pod względem jakości między nim a Kuveljicem jest jakościowa przepaść. Oczywiście na korzyść młodego. Jak Patryk dojdzie do swojej normalnej dyspozycji to z Aschrafem może stworzyć jeden z lepszych środków pola w ekstraklasie. Generalnie mamy drużynę nieobliczalną. Moim zdaniem każdemu możemy włożyć, jak i od każdego wyłapać. Coś jak wczesny Stolar. Nie ukrywam, że wolę taki styl gry niż Kikowo - Skowronkowy. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|