|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
https://www.prosport.ro/fotbal-inter...aiova-19300470
Cytat:
Po meczu z Uniwersitatea Crajowa Gigi Becali zaczął ponownie przejawiać cieplejsze uczucia wobec czeskiego napastnika. Właściciel przyznał jednak, że nie spodziewał się, że Ondrasek będzie strzelał seryjnie gole dla FCSB, choć przy transferze był niezwykle zadowolony z jego warunków fizycznych i tego, że piłkarz potrafi strzelać głową. "Ondrasek też mi się spodobał. Gdybyśmy z niego zrezygnowali, nie wstawilibyśmy go dzisiaj do składu. Zmieniłem zdanie, jest potrzebny na zmiany innych graczy. Ma problemy ze strzelaniem goli, ale dobrze będzie grał bez piłki", powiedział Becali dla Digi Sport. Tak, że ten.... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
i całe szczęście, i niech tak już zostanie....
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zrobiłeś mi tym dzień...
Człowiek wychodzi ze wsi, ale wieś z człowieka nie wyjdzie. Poza tym, kto bogatemu zabroni? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Z naszej perspektywy głupie to nie jest. Jak zerwie z nim kontrakt to i tak płacić będzie musiał różnice między kontraktem w nowym klubie a kontaktem jaki miał w FCSB jeżeli dostanie niższy, ergo Ondrasek przy tej samej pensji co w FCSB mógłby grać u nas przez rok mimo, że my zapłacilibyśmy znacznie, znacznie mniej : - ) Przecież my to już kilka razy przerabialiśmy jak były zaległości i musieliśmy płacić różnice. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A moglibyśmy mu płacić 1 euro?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
może tyle co Kubie
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Moim zdaniem to nie jest wielki problem znaleźć o 10 lat młodszego chłopa o potencjale i charakterystyce Ondraska za kasę, która mu się marzy. Ja nazwisk oczywiście nie podam bo nikt mi nie płaci za trud oglądania meczów w słowiańskich ligach. A Zdenkowi niech się wiedzie w Rumunii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jak już mamy ściągać wiekowych napastników, to ściągnijmy z emerytury Brożka. To był piłkarz!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednak Kobra rozwiązuje umowę z Rumunami. Na pocieszenie w ramach odprawy ma dostać 80.000 euro czyli 1000 euro za każdą minutę na boisku w fcsb.
Ponoć szykuje się powrót Ondraska do... Tromso
Ostatnio edytowane przez FraMat : 03.08.2021 o godz. 14:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Brown Forbes zostaje do grudnia na 100% ,wynajął mieszkanie. Więc napastnik inny nam nie grozi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
A czemu ten post w takim razie w temacie o byłych piłkarzach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Brown Forbes >>> Ondrasek. Także cieszę się, jeśli faktycznie zostanie do kolejnego okienka i nie będziemy musieli w panice kogoś ściągać na już.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Hyballa odchodzi z Esbjerg.
Coś nie pykło |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2016
Offline |
|
|
Taka ciekawostka. Nasz były zawodnik i mistrz Polski juniorów z 2014 roku - Dawid Kamiński, nowym graczem występującego w okręgówce Borku Kraków.
https://m.facebook.com/story.php?sto...05603011758735
Ostatnio edytowane przez tiririri : 11.08.2021 o godz. 18:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sugeruję zatrudnienie go u nas jako trenera ds. motywacji. Standardowy karomierz:
1) nie wrócenie do obrony - 15 minut szydery za każde 2) odpuszczenie krycia - wykręcanie sutów 3) jeżeli zawaliłeś gola - dajesz Hybali numer do żony/dziewczyny/kochanki. Kary kumulują się. Przy takim karomierzu Kuvejlić sam błagałby o rozwiązanie kontraktu. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Zastanawiałeś się nad tym ile wytrzymywałby Yeboah, gdyby musiał wracać do obrony ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To prawda, że najczęściej kończy się to około 60 minuty, ale wtedy Yeboah też już niewiele daje i w ataku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
znawcom nie wytlumaczysz
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nota bene nawet ślepiec zauważyłby, że taki styl gry, jaki sobie wymyśliliśmy i próbujemy realizować nie daje efektów w ekstraklasie. Przynajmniej z pozycji gołodupca. Dlatego nikt poza Legią i Lechem, nawet nie próbuje grać jak my. Przepraszam. Próbował ŁKS. I zamiast dalej kontynuować tę dyskusje poczekajmy do 11 kolejki. Będziemy wtedy mieli więcej materiału poglądowego.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 12.08.2021 o godz. 00:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Można jebać Yeboaha za postawę w defensywie ale fakt jest taki, że zaczął się drugi sezon i dalej nie ma w zespole lepszego skrzydłowego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ale niech błyszczy w ofensywie, niech jakieś Turasy rzuca za niego 2 mln euro. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To był żart z tą punktacją kanadyjską BTW, Yeboah przecież nikomu nie podaje. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jebię go. Nie mam pretensji. Napisałem przecież, ze taka jest jego karma, jak wielu przed nim (Stilić, Wolski, Carlitos, itd). Po prostu zwracam uwagę, że wybieramy pewien profil zawodników, którzy mają inne zalety, niż wybiegane koksy z Rakowa, Pogoni, Piasta itd. I to, co próbujemy wykonać na boisku jest dużo trudniejsze niż to co gra większość ekstraklasy. I biorąc pod uwagę nasze wyniki, mniej opłacalne.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A Bury błyskotliwą karierę w Wieczystej robi.
Poza składem pierwszej drużyny, podpora A klasowych rezerw... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|