|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
[QUOTE Już serio, lepszym kandydatem byłby Kurto, nawet wg transfermarkt obecnie 14 najbardziej wartościowy obecnie polski bramkarz.[/QUOTE]
daj proszę linka do tego rankingu. na pw |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
||
https://www.transfermarkt.us/spieler..._id=0&yt0=Show I kazdy moze sie pobawic... |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Według tego rankingu Kurto jest lepszy od Mateusza Lisa a obaj wyprzedzają miedzy innymi Białkowskiego,Szumskiego czy Strączka.Hładun zjada ich na śniadanie a Dziekoński który jest bez wątpienia talentem ale już kilka baboli zaliczył to pierwsza dziesiątka
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
K.Kiewicz na twiterze pisze o Kieszku - dla mnie dobry wybór
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Chyba fajnie. W sam raz na rok-dwa zanim Biegański czy Chorążka będą gotowi na grę.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jaki chorazka
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Chodzi raczej o odzwierciedlenie poziomu w którym mniej więcej się znajdują. Zresztą, tematu nie ma bo ma trafić do nas Kieszek, co uważam za bardzo dobry wybór, może nawet najlepszy z możliwych. Ciekawe tylko czy po dobrym sezonie z Rio Ave budżetu na niego wystarczy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Celowo naginasz fakty licząc że nikt nie pamięta czy nie masz pojęcia o czym piszesz? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mógł nie pamiętać i sprawdzić na 90 minut. Po co takie nerwy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak Buchalik grał bo Lisowi urodziło się dziecko.Czy ja gdzieś temu zaprzeczam?A co stało na przeszkodzie żeby w tym meczu szansę od mega trenera dostał Broda?Zabrakło jaj mega trenerowi?Przecież tak odważnie stawiał na młodych.Tak odpalił Buchalika że brał go jeszcze potem do kadry meczowej. Ty masz pojęcie o wszystkim o czym piszesz.Pewnie dlatego w tym sezonie gra u nas Hlousek a z Chojniczanki ściągnęliśmy Walunkiewicza ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Także otrzyj pianę z ust, od czasu Hybali w Wiśle stawia się na młodych kosztem wyników, jeśli któryś nie gra to znaczy że (jeszcze) się nie nadaje. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Online |
|
|
Kieszek na tapecie podobno.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Online |
|
|
Też bym postawił na Biegańskiego, wg mnie ma to coś. No ale nie my decydujemy kibice.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pawle Kieszku, przybywaj.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Chcieliście Brodę, który do dziś nie wiadomo jaki poziom prezentuje, bo młodzieżowiec, teraz jest Biegański, który spełnia te warunki i źle to lepiej 37-mio letniego spadkowicza z Portugalii lub 34-ro letniego typa, który po Euro 2021 zaczął już odcinać kupony... To jest przejście z jednej skrajności w skrajność no ale najlepiej narzekać.
Parabola humorów na forum jest lepsza niż w Energylandii, a nastroje jak w Lidlu od poniedziałku czyli co tydzień coś nowego... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Powinno być połączone z "Lisu, bywaj"
Najpierw niech ogłoszą jego transfer, ale biorąc pod uwagę że w niedzielę leciał do Turcji zapewne stanie się to na dniach. Ktoś wspomniał o Brodzie. Chłopak miał pecha że nie zadebiutował z Piastem, jednak i wg mnie nie był wtedy gotowy by wejść do bramki na dłużej. Z perspektywy czasu wszyscy żałowali że wszedł wtedy Buchalik. 0 gry z seniorami, wyłącznie CLJ i sparingi to trochę za mało. Z tej perspektywy Biegański ma dużo większe doświadczenie (choć jest o rok młodszy). Na szczęście już wczoraj zagrał na 0 w Chojniczance, więc jest szansa że na dłużej dostanie szansę w bramce i nie przepadnie jak wielu młodych bramkarzy wyszkolonych w Wiśle
Ostatnio edytowane przez Karherop : 03.08.2021 o godz. 08:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
https://www.transfermarkt.us/pawel-k.../spieler/17592
z ryja troche do młodego schmeichela podobny , proponuje ksywke Schmeichel , jesli faktycznie przyjdzie do nas ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
a tak na serio to po trasnferze Donnarummy do PSG Navas na wylocie , kiedyś już były przymiarki więc...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czy Jerzy Dudek już oficjalnie zakończył karierę?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ważne, żeby szybko zamknąć temat Lisa, Kieszek in i niech się szybko zgrywają z obroną
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie bardzo rozumiem, jaki był sens pozbywać się Lisa (czy to w ogóle oficjalne?), aby brać teraz kogoś, kto już mógłby grać w Oldboyach. Jeżeli Biegański i Broda nie nadają się jeszcze ja 1 skład, to czy koniecznie trzeba było wypychać Lisa za burtę? Jakoś nie widziałem, żeby on sam się pchał do transferu, jak kiedyś choćby Carlitos.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|