|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A to już wybór trenera bramkarzy, Buchalik nie pasował do jego koncepcji, a trzech bramkarzy w klubie to raczej norma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Biegański, Rosa, Buchalik i potencjalny nowy- jedynka.
To jaki sens miało podpisywanie B&R?
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 30.07.2021 o godz. 14:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Kowal zrobi z Bieganskiego dobrego bramkarza, o to sie nie martwie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jeśli Lisek odejdzie to Stachowiak jest bez klubu.. 34 lata polak, doświadczony, "konfident", ale za to regularnie grał za granicą
wg mnie idealny kandydat |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Uchowaj nas Boże od Biegańskiego w roli pierwszego bramkarza. I piszę to, jako ateista.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Sprowadzenie do klubu Janickiego dyskwalifikuje każdego dyrektora sportowego
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
ponoć jakieś 700-800 tyś. euro.
@wislak2214 Jak praktycznie z marszu wchodzi 19latek z beniaminka 1 ligi to wygląda to słabo. Pomijam jaka presja na nim dziś ciąży, ale mam nadzieje że da radę. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja nie czaję, po co nam był ten Rosa. Buchalik jako drugi doświadczony bramkarz spokojnie dawałby radę. Biorąc pod uwagę mizerię w naszej obronie, to i jako pierwszy by nie odstawał.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Buchalik to straszna mizerią od zawsze to podkreślam. Najmniej charyzmatyczny i cienki piłkarz, dla niego to dar od niebios że sobie może u nas być i nie grać, zawsze miałem go za pozbawionego ambicji. I cieszę się że trener bramkarzy go odstrzelił. Oby jak najszybciej się go pozbyć. Czuję że skończy w jakiejś Garbarnii lub Wieczystej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy dalej ktoś uważa, że Biegański nadaje się teraz do pierwszego składu?.
Czy my walczymy o coś więcej w tym sezonie czy tylko o utrzymanie? zaraz się przekonamy czy sprowadzą "Pana bramkarza" czy kolejnego zastępcę zastępcy, czwartego w kolejności.... ![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Już pisałem, ale powtórzę - bramkarz ma przyjść doświadczony, do pierwszego składu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I będzie za podpis i za frytki też nie zagra, Przy dobrej grze Lisa, nawet w zimie można by było go sprzedać, niekoniecznie za dużo mniejsze pieniądze.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W zimie to podpisuje z kim chce i proponują Ci frytki, żebyś puścił go od razu, a nie w lecie. A jak nie puścisz, to masz obrażonego bramkarza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W pierwszym składzie zagrało dzisiaj 5 nowych piłkarzy, z ławki weszło 3 kolejnych
W pierwszym składzie zagrało 3 młodzieżowców, z ławki weszło 2 kolejnych Po 2 meczach mamy 4 pkt Ja tutaj przegapiłem że my w tym sezonie gramy o mistrzostwo czy o co chodzi? Gruszkowskiego chca na ławkę sądząc, gdzie widać u chłopa duży potencjał i mega fizyczne predyspozycje do gry jako boczny obrońca, potrzebuje tylko nauki i ogrania Biegański ma 19 lat, z samego skrótu widziałem że przynajmniej 3 razy nam tylek uratował a tu żal że popełnił blad Narzekanie na Starzyńskiego Innej drogi na wyjście z długów nie ma niż wypromowanie kilku młodych i ich sprzedaz, szczególnie w dzisiejszych czasach, gdzie naprawdę niewiele potrzeba żeby sprzedać młodego za nieźle pieniądze na zachód A ze wiąże się to z błędami, nierówna gra? No wiąże, trzeba się z tym pogodzić ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Mistrzostwem było by opchnąć Forbesa...no ale wiza itp. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
Bardzo fajnie gdyby nie ściągali żadnego bramkarza tylko dali bronić Bieganskiemu. Potencjał jest a ściągnęli go po to żeby się rozwijał a nie oglądał z ławki jakiegoś ogranego dziadka. Dziś mógł się przy bramkach zachować trochę lepiej, ale wyciągnął najmniej 2 setki. Niech gra. Na ławce nie zbierze doświadczenia meczowego. Majecki czy Dragowski w tym wieku bronili i nie było szukania kwadratowych jaj. |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
serek pisze że będą ściągać dziada...więc.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gruszkowski ładna techniczna asysta przy bramce, będą ludzie z gościa. Biegański żelazna psychika i przestrzeń do progresu. Mecz do zapomnienia.
![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|