|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Z Janickim kolejny mit, tutaj Hyballa nie miał nic do rzeczy, bo Janicki był już odstawiony od kadry we wrześniu i w listopadzie był już dogadany z Podbeskidziem, co przekazały władze tego klubu, tylko czekali jak rozwiąże kontrakt z Wisłą. A Hyballa pojawił się w grudniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Patrzac na ilosc szrotu jaka mielismy to jest w sumie cud ze nie spadlismy z tej ligi w ostatnich dwoch sezonach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
To że zamiast parodystów pograli młodzi na pewno nam pomogło, chociażby przez pieniądze z PJS. Hybala jako pierwszy trener wprost ocenił stan naszej kadry dokonując selekcji, co medialnie się nie podobało ale być może pomogło zrozumieć trio że komitet transferowy się nie sprawdza. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Co za bzdury.Przecież Hyballa sam opiniował przyjście Tima Halla i ta sytuacja już na wstępie pokazała że mamy do czynienia z psycholem tylko nikt wtedy głośno o tym nie mówił bo była to pierwsza taka sytuacja.Jak Chuca został odpalony jak dostawał od Niemca szanse na gre?Chyba z żabolami wyszedł jeszcze w podstawowym składzie.
A o młodych to w kontekście ostatniego wywiadu w Bashą już lepiej nie wspominać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Nie jest. Inni mieli gorsze składy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Tak super dawał pograć młodym, szczególnie młodemu Słoweńców o nazwisku Medved? ![]() Szkoda też że nie dodasz że to za jego sprawka do klubu trafił kolejny szrot i tylko dzięki chłodnej głowie zarządu mieli u nas kontrakty na pół roku I dodam też na koniec, że gdyby Hyballa wytrzymał do ostatniej kolejki to nie mielibyśmy premii z PJS i mogę Ci to bardzo łatwo udowodnić Serio nie rozumiem żadnej pochwały Hyballi, poza Starzynskim którego może sobie przypisać. Reszta spraw potoczyła by się podobnie przy każdym innym trenerze, a już na pewno przy kimś pokoju Guli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Online |
|
|
Cytat:
NIE BRONIĘ HYBALLI I UWAŻAM, ŻE SŁUSZNIE ZOSTAŁ ZWOLNIONY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wszystko wygląda na to, że to ten gruby z cyckami rozkręcił całą aferę i teraz boi się, że Hyballa pokaże zdjęcia spod prysznica i prawda wyjdzie na jaw, że ma większe cycki niż jego własna kobieta. Morał? Dbajcie o swoje sylwetki.
A generalnie to niezły dramat, że ten świat tak się s....ił, że jakiś gościu ich poniża, a oni albo zamiast olać debila albo mu zajebać to placza po kątach i listy piszą, że komuś powiedział, że ma cycki i go złapal za bok. W ogóle to wstyd, żeby tacy ludzie nazywali się sportowcami... ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Skończy się tak, że przyjadą muzułmanki/islamistki i kopami wyrzucą ich z własnego kraju. /przepraszam za politykę/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ten list obrazuje dwie kwestie, a mianowicie, że Hyballa zwariował, a także to że zawodnicy tym listem ośmieszają się... Serio dorosły facet rozpłakał się?
Hyballi nie rozumiem... wyleciał od nas ze względu na trudny charakter i skłócenie się ze wszystkim... a teraz szykuje się to wylotu z Danii, tyle że tym razem z epickim hukiem Na tej Słowacji to trenował chyba tytanów Powinni zatrudnić Patryka Małeckiego który wyjaśniłby krótko, acz treściwie co o nim sądzi |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Czy ci co mieli paść na kolana i przepraszać mądrzejszych forumowiczów już to zrobili czy trzeba szukać i cytować?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Już nie przesadzajcie z tą ciotowatością piłkarzy tego Ecośtam. List otwarty chroni ich przed indywidualną odpowiedzialnością dyscyplinarną. Jakby któryś sprzedał trenrowi kopa, to miałby prze.ebane. Przecież nie mogli WSZYSCY dać Hyballi z liścia. A tak trener jest skończony, wyleci w ciągu kilku-kilkunastu dni pewnie, a ewentualne kary dla piłkarzy nie będą zbyt dotkliwe, bo klub musi ukarać wszystkich podpisanych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podpisałbyś się pod takim listem otwartym?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ja napiszę tylko tyle: Dziękuję Bogu/Opatrzności że nie ma już tego trutnia psychola w Wiśle. Na samą myśl jakie by tu cyrki teraz odchodziły z nim na ławce trenerskiej aż mnie ciarki przechodzą. My byśmy cierpieli a cała liga lała by z nas i naszego trenera psychola.
Tyle w temacie. btw A jego fanów zapraszam na szybką podróż do Danii - bo za 2-3 tygodnie już mogą swojego idola tam nie zastać. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Peter ma dobre metody , ale niestety odleciał i wszystkie nawet sluszne protesty wrzuca do jednego wora z "nie chce im sie trenowac
". Przejawiało się to między innymi tym, że duża liczba zawodników jest fizycznie kontuzjowana w wyniku ciężkiego treningu bez uwzględnienia indywidualnego dawkowania zajęć, także dla wielu młodych piłkarzy, którzy właśnie przybyli do EfB. Ze strony Petera Hyballi widzimy niezrozumienie zakresu i charakteru kontuzji, które w naszej i fizjoterapeuty opinii wydłużą jedynie czas dojścia do zdrowia danego zawodnika." to go dyskwalifikuje z grona poważnych trenerów , stracił czujność i wyleciał na łuku a żeby sie skarżyć na "bodyshamming" ba żeby wogle używać takiego słowa , to trzeba być po prostu ciota i tyle , frajerem po prostu pozdrowienia dla 99% forumowiczów dla których rzeczywistość jest czarno-biała (zły/dobry hyballa) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę że tak jak napisał Ogryzek niektórzy wolą zlizać hare z chodnika niż napisać że się mylili.A ja w sumie teraz jestem trochę zawiedziony naszymi zawodnikami że żaden nie wyjebał temu niemieckiemu trollowi w ryj.Ale może jego stan się szybko pogarsza a u nas mu jeszcze aż tak nie odpierdalało jak w Danii.
Psycholog qrwa..... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale serio jego metody nie przypominają Wam metod ŚP Wójcika? Też dla Was Wojcik był psycholem, debilem i .... wie czym. Wiem, ze czasy się zmieniły i trochę trzeba uwazać co się mowi, kultura wzrosła. Sam uważam, że trener powinien być profesjonalistą i tak nie pajacować ale w sumie co oni mu zarzucają? Że ich zgnębił... bo? Bo się fizjoterapeuta popłakał, zrobili im zdjęcia góry ciała pod prysznicem i grubego wyśmiewa za to, że ma cycki i boczki? To pokazuje, że nie tylko z Hyballą jest coś nie tak ale przede wszystkim z tymi ludźmi. Bezstresowe wychowanie wychodzi. Wiecznie glaskani po glowkach, chlopy, które w wojska na oczy nie widziały (sam nie byłem w woju) nagle sa załamani życiem bo trafili na typa, który coś tam pod nosem po.......i. I taki gościu jeden niszczy psychicznie stado tych 20-30 ciot. Przecież to jest beka.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
1) Ich piłkarze to (wybaczcie) cipy 2) Ich piłkarze prowadzą wybitnie niesportowy tryb życia, bo żeby się zapuścić kiedy cała Twoja praca to treningi i mecze to już trzeba chyba w KFC przyssać się do dystrybutora z Colą... Przecież to nie jest klub oldboyów! ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Na Słowacji problemów nie było bo tam nikt nie miał cycków i nie był rozleniwiony, drużyna miała ambitny cel. Wtedy wariactwo trenera nie jest głównym tematem. Staje się takim kiedy wynik jest mniej ważny. Całe szczęście że Hyballa był u nas te kilka miesięcy, bo jakby nie on to teraz Gula który przyszedł z ligi w której trzeba pracować na treningach jawiłby się naszym kopaczom jako nawiedzony tyran, a tak to wrażenia nie robi... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
A jeśli ktoś domaga się by napisać, że "Hyballa był świrem" to ja nie mam z tym żadnego problemu. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak na Słowacji problemów nie było jak zaraz po zatrudnieniu Hyballi przez Wisłę przejechał się po nim dyrektor sportowy DAC. Tak że to ty przestań bredzić i pokaż w końcu który to piłkarz Duńskiego klubu ma cycki bo na razie to są jakieś widzimisie jebniętego Niemca i kilku sierot które jeszcze po nim w społeczności kibiców Wisły zostało |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na list zawodników Ejsbergu zareagował Paul Conway, właściciel klubu: "To nieprofesjonalne. Nigdy w życiu czegoś takiego nie doświadczyłem. To nie piłkarze decydują o tym, kto gra i kto jest trenerem. Naszym trenerem jest Peter Hyballa, mam do niego pełne zaufanie i nie zamierzam go zmieniać"
https://weszlo.com/2021/07/29/wlasci...anie-do-niego/ Coraz ciekawiej Peter trzymaj się!
Może Żan Karlos mu wyjebał? Dlatego musiał odejść.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 30.07.2021 o godz. 06:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
https://efb.dk/
Tu jest strona klubu i skrót ostatniego meczu, ja tam nie widzę żadnych grubasów typu Forsberg czy Beciraj. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Owner Chien Lee Partners Path Capital Pacific Media Group Krishen Sud https://en.wikipedia.org/wiki/Esbjerg_fB Rozumiem że ten Conway to większościowy udziałowiec skoro jego opinia jest najważniejsza? Zresztą w sumie jego piniądze, a kto bogatemu zabroni? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja zacytowałem tylko artykuł.
Nie śledzę informacji na temat Ejsberga. Nie znam też wagi poszczególnych piłkarzy, ani kształtu ich piersi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Naprawdę to niesamowite, że kibice własnego klubu potrafią się kłócić o byłego trenera wywalonego z klubu w atmosferze skandalu który dodatkowo ugrał z nami fatalne wyniki.
Dodatkowo wyzywają piłkarzy kolejnego klubu od panienek, biorąc w obronę tego samego, byłego trenera ![]() Pomijam już nawet fakt, że w tej konkretnej sytuacji nie znamy nawet 10% prawdy, a tłumaczenia z Duńskiej prasy przez Google translator zawierają na pewno nie jedno przekręcenie ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|