|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() https://wisla.krakow.pl/aktualnosci/...sezon-20212022 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Ciekawe jak będzie wyglądała opcja "zamiany" karnetu na zeszły sezon na karnet na sezon 2021/22 - fajna opcja rekompensaty dla karnetowiczów z zeszłego sezonu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No rekompensaty bardzo fajne, tak więc każdy może znaleźć coś dla siebie. Zastanawiają mnie w sumie 2 kwestie:
- Skoro jest opcja 2 biletów VIP do strefy Silver lub darmowego biletu na mecz z (prawdopodobnie) BVB to oznacza, że tam bilety mogą być takie drogie na ten sparing? - Gdy ktoś nie może pojawić się przy Reymonta to nie wiem czy taką sensowną alternatywą jest danie mu możliwości zwiedzania stadionu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak Wam działa ten nowy system?
Ja nie mogę się w ogóle zalogować a jak na maila przychodzi zmiana hasła to nic się nie dzieje. Natomiast żona może się zalogować ale ma możliwość kupna tylko karnetu a nie ma możliwości np odebrania biletu na Borusie za poprzedni sezon... |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Też mam problem z zalogowaniem się, a zmiana hasła nie pomaga. Na szczęście na maila przyszło potwierdzenie zakupu karnetu, więc już się nie boje że nie wejdę na stadion w nowym sezonie.
E: Nie da się również zalogować na nr karty i pesel.
Ostatnio edytowane przez matheo91 : 05.07.2021 o godz. 17:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Potrzebuje kupić karnet (przedłużyć) z fakturą na siebie.
Tylko, że jestem obecnie za granicą i w Polsce będę 12.07, a karnety "zarezerwowane są do 10.07. Próbowałem się dodzwonić i napisałem maila - 0 odpowiedzi. Jak to rozwiązać? ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
26. Klub zastrzega sobie możliwość anulowania sprzedaży Karnetu lub Biletu na określone sektory, w szczególności, lecz niewyłącznie trybunę F (tzw. Sektor Rodzinny), w przypadku gdy osoba nabywająca Karnet lub Bilet nie jest opiekunem osoby niepełnoletniej mającej Bilet lub Karnet na tę trybunę. Klub w takim przypadku zaproponuje nabywcy Karnetu lub Biletu inne miejsce w tej samej kategorii cenowej.
już teraz zakup karnetów dla osób bez dzieci jest zablokowany sektor traci sens bo często bywały tam całe rodziny rodzice i dziecko a niekiedy rodzice dziadkowie i dziecko a teraz nie ma dziecka nie kupisz karnetu chcesz przyjść z zona i dzieckiem musisz dorobić się 2 dziecka Jestem rozczarowany |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Widzę, że nikt tego temtu nie poruszył ale warto to powiedziec wprost. Klub CELOWO utrudnia karnetowiczom rekompensaty w postaci zakupu karnetu z dopłatą albo zwrotu kosztów karnetu za zeszły sezon. Potrafią zorganizować wszystko jak trzeba te pieniądze od kibiców wyciągnąć, a teraz udają, że umożliwienie zakupu karnetu za dopłatą online jest za tudne do zorganizowania.
Dla mnie osobiście jest to draństwo - nieważne czy skorzytał bym z tej opcji czy nie, ale dzięki takim posunięciom z kibiców stajemy się po prostu w moim odczuciu "dojnymi krowami". Więcej takich pomysłów panowie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Uważam, że jakby chcieli to rabat naliczałby się automatycznie przy wznowieniu a tak to utrudniają jak mogą zwroty, dopłaty za poprzedni karnet (nieużywany w zasadzie).
Jak zrobią tak jak raz jeszcze w przyszłym roku to wracam na C po najtańszej linii oporu. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ktoś wie, jak ta "dopłata" jest naliczana?
Na logikę powinno się obliczyć procent meczów domowych, na których nie mogli zasiadać kibice (13 meczów na 15, czyli ~86%), i nałożyć taką samą zniżkę na karnet na nadchodzący sezon. Przeczytałem na szybko regulamin karnetu i ten dokument tego chyba nie precyzuje... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przedłużał ktoś karnet na rodzinny? Nasze dzieci do tamtego sezonu wchodziły ze względu na wiek za darmo i nie puszcza dalej system bo musi być powiązanie z karnetem dziecka?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W temacie przedłużania karnetu z dopłatą - w praktyce oznacza to zniżkę 55% od regularnej ceny karnetu. Nijak się nie kalkuluje, zważywszy że w zeszłym sezonie otwarte dla kibiców były dwa mecze z piętnastu. Bardziej opłaca się opcja zwrotu gotówkowego (przy czym wtedy trzeba czekać do 180 dni).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ale też było 30 kolejek, a nie 34 jak w tym roku. Oczywiście bardziej się opłaca poczekać na zwrot, ale jak ktoś akurat nie ma kasy na zwykły karnet to weźmie dopłatę i poniesie mniejszy koszt.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Byłem przedłużyć karnety dla siebie,ojca i syna do 13 lat na sektor rodzinny. Czuje wielki żal i oszustwo ze strony klubu. Dopłata do jednego karnetu normalnego wynosi 200zł. Syn pomimo że karnet posiadał nie zrobiono dopłaty a policzony 17zł jako nowy karnet. Bardziej się opłacało zażądać zwrotu i wykupić karnet od nowa wyszłoby taniej tylko to czekanie 180 dni na zwrot. Nie podoba mi się ta polityka o to co robią nie jestem jakimś pionkiem bo karnet wykupuje od X lat. Zapowiedzi prezesa Dawida w mediach o meczu z Borussią też mijają się z prawdą. Karnetowicz aby dostać bilet na ten mecz musi zrezygnować z pieniędzy za wykupiony karnet a nie jak było mówione że dostanie go w gratisie. Zaczynają kpić z kibiców a to nie jest fajne
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Co do sparingu to mieli dać w gratisie ale zdecydowali się, że dadzą jeszcze alternatywne opcje rekompensat.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dla mnie jest to jednoznaczne że albo rekompensata albo odpłatny bilet więc w gratisie nie dadzą ....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Czy komuś się udało kupić online przedłużenie karnetu na rodzinny ?
Nie jestem w stanie przedłużyć dla siebie i dziecka poniżej 13 lat ... klikanie na [DODAJ KARNET] nie działa. Samemu przedłużyć nie mogę bo to sektor rodzinny, dziecka dodać nie mogę. Z konta/karty dziecka nie da rady bo poniżej 13 lat => nie jestem w stanie przedłużyć (a w ustawieniach nie ma moich danych jako opiekuna) - jakaś lipa ... Co do sparingu z Borrusią - będzie ? Jak można skorzystać (w zeszłym sezonie mieliśmy karnety). ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tymi karnetami dla rodziny to widzę dalej cyrki...
Jeśli miałeś karnet rok temu to możesz skorzystać ze zniżek,rekompensat,voucherów itd. https://wisla.krakow.pl/aktualnosci/...sezon-20212022 W drugiej połowie tekstu masz informacje o rekompensatach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Gdzie te rekompensaty widzicie w panelu? Ja mam tylko zakup karnetu...
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na stronie sklepu, nie na stronie z biletami
https://sklep.wisla.krakow.pl/karnety21/index.php# ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Lata mijają a system zakupu karnetów/biletów to jakaś porażka.
Chciałem ojcu zrobić przedłużenie karnetu z mojego konta i nie mogę bo wyskakuje komunikat o braku maila...no jak ....a nie ma konta ojciec swojego na platformie biletowej to jak ma mieć? Porażka. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Hej mam pytanie o sektor D23
czy miejsca spokojnie zajmowane są według biletów czy raczej samowolka? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej samowolka, ale myślę że jak wcześnie przyjdziesz i siądziesz na swoim to nikt cię nie wyrzuci:,-)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś wie czemu na C miejsca zajęte są rząd po rzędzie co wygląda dziwnie, czy system sobie je grupuje koło siebie? Dodatkowo, moje miejsce pokazane jest w jednym z takich zapełnionych rzędów mimo, że kupiłem na inne.
I jeszcze pytanie o KK, wszystkie zostały przedłużone z automatu do końca sierpnia a czy da się wejść na mecz, mając karnet, skanując kod kreskowy z potwierdzenia, które dostało się po zakupie? I ostanie czy możecie pobrać potwierdzenie pdf zakupionego karnetu przez stronę bilety.wisla.krakow? Ja mogę pobrać tylko bilet na mecz z PBB a potwierdzenie karnetu dostałem na maila. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
W zeszłym sezonie miałem karnet na cały sezon. Teraz jak wchodzę w zakładkę Bilety i karnety widzę coś takiego:
Wejście: Normalny przedłużenie Status: opłacony Data zakupu: 30.06.2021 Mogę pobrać pdf. Ale co to właściwie jest? ![]()
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pobierz i sprawdź
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Mam to samo. Wygląda jak nowy karnet, opłacony.
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam karnet. Wydrukowałem bilet. Czy miejsca znów będą mieszane w związku z aktualnym cyrkiem kowidowym czy grzecznie idę na swoje miejsce? Jeżeli mieszają to skąd mam wiedzieć gdzie mam miejsce na najbliższym meczu?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co rozumiem, to przy sprzedaży są brane pod uwagę obostrzenia, i miejsce na karnecie jest faktycznym Twoim miejscem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
No nic - w poniedziałek się okaże xDD |
|
|

|