|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kumaci za hajs z X-Komu, skończy się kaprys właściciela, to skończy się "budowanie" drużyny.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
a to X-kom , też tylko pożycza , by potem jednym ruchem długopisu zrujnować potem wszysto co osiągnął ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Malecki zdyskwalifikowany na 2 miesiace
https://sport.tvp.pl/53796444/1-liga...a-dwa-miesiace |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wiem, że nikt tu się ze mną nie zgodzi, ale biorąc pod uwagę nasze możliwości transferowe, zastanawiam się, czy zostawienie w kadrze (nie mówię, że nawet na ławce, w kadrze) na jeszcze jeden rok Boguskiego nie byłoby dobrym pomysłem.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o poziom sportowy to moim zdaniem przydałby się, ale to jak poleciał do mediów bronić Silvy ostatecznie go dyskwalifikuje.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No błagam Cię.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja liczę trochę na Szywacza w przyszłym sezonie. Jak przepracuje cały okres przygotowawczy, pojedzie na obóz z zespołem, to może będzie wartościowym elementem pierwszego zespołu i w takim przypadku Boguś nie będzie nam potrzebny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Biorąc po uwagę to co się wydarzyło w tej rundzie - im mniej legend na ławce tym lepiej. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jestem pewien, czy to akurat Boguski odpowiada za te wydarzenia, ale rozumiem zasadnicze przesłanie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zgadzam się z tym
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Oficjalnie:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
To już wiem kto nam wsunie bramkę w meczu z Pogonią w przyszłym sezonie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zaznajomienie z ligą Silvy to eufemizm na kompromitująco słabe dwa sezony po których trafia do drużyny której gigantycznym problemem, tym co wyeliminowało ich z walki o mistrzostwo jest brak skuteczności. Dlatego to ciekawy ruch. Z boku nonsensowny. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Też nie rozumiem tego transferu i żeby móc go nazywać kuriozalnym. To brakuje jeszcze tylko tego, żeby nam za niego zapłacili. Przypomina mi to trochę opuchnięcie Jankowskiego do Piasta. No ale Pogoń pomocy ma mocny dział sportowy, więc może dostrzegają w nim ukryty potencjał. Albo po prostu szukają taniej opcji nr 3 na skrzydło. W sumie może grać na kilku pozycjach, więc jako zapchajdziura sobie pewnie poradzi..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Noajak! Ale zdrugiej strony to powinnien iść teraz do ligi w której będzie trenował Hyballa żeby mu pokazać!
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Żal mi Pogoni..w następnym sezonie będą walczyć o utrzymanie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do Wisły z Pogoni przyszedł Niepsuj i poniekąd Wojtkowski. Silva to za mało żeby odkupili swoje winy, muszą wziąć jeszcze Chuce i dopiero wtedy będziemy kwita.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niepsuj kopał się po czole, ale nie był aż tak zły. Chociaż oczywiście nazwisko zobowiązuje.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |