|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nie wiem, co mogłoby się stać, żeby tak zepsuła się chemia w zespole oraz między zarządem, a trenerem. A jeśli tak się stało, należało powiedzieć o tym otwarcie, bez owijania w bawełnę: "trener Hyballa nie potrafi dogadać się z zarządem i z zespołem. Zwalniamy go z obowiązku świadczenia pracy, do końca sezonu, zespół poprowadzi Kmiecik czy inny figurant". Natomiast akcje typu - robienie fermentu w szatni - akcja transparentowa - posługiwanie się dziennikarzami, żeby zrobić czarny PR trenerowi - wypuszczanie Silvy na wywiady, które w normalnym klubie spowodowałyby olbrzymią karę finansową, jeśli nie rozwiązanie umowy w trybie natychmiastowym... są godne dzieci z piaskownicy. Bardzo chciałbym usłyszeć słowa prawdy z ust Hyballi i Kuby. Bez owijania w bawełnę. Jednak, sorry, doceniając działania Kuby w temacie ratowania Wisły, widzę olbrzymi brak profesjonalizmu, co słabo rokuje na przyszłość Wisły. Chyba, że jest w zanadrzu coś wartego szampanów zbymaka i akcja z Hyballą była konieczna (w co nie wierzę). Jeśli możesz, wyprowadź mnie z błędu. |
|
|

|
||||||
|
|