|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Zachowanie Kuby po prostu przemilczę, bo jest mi WSTYD! Jeżeli coś poszło nie tak to trzeba było go zwolnić a nie robić jakieś durne akcje z transparentami na płocie. No ale cóż
Ktoś mi wyjaśni jaka jest różnica pomiędzy trio które nie wynosi kasy w reklamówkach a Marzenka i s-ka pomijając fakt ze zarządzanie klubem wydawało się być bardziej profesjonalne ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie wynoszą kasy w reklamówkach, tylko wkładają swoją?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Ja się zastanawiam jakim kluczem będzie wybierany nowy trener ? - zakładając , że nie będzie to Brzęczek.
Gdy właściciel siedzi w loży to może sobie wybrać np. wymagającego, gwarantującego dobre przygotowanie fizyczne itp. Jaki jest nasz klucz teraz ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
W klubie od kilku tygodni pożar i zamiast go probowac gasic to Kuba takim zachowaniem jeszcze dolewa oliwy do ognia. Nie mój cyrk nie moja małpy ale boli jak sie na to wszytko patrzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
czaro,
jak na razie to pozyczaj kase klubowi. Czyili robia rzecz podobna do tego co robil Cupial. A to juz subtelna roznica, bo wkladac swoja kase rozumiem jako bezzwrotny wklad. Cos takieg nie ma miejsca. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Masakra, w przyszłym sezonie lecimy z ligi, ale będziemy się klepać po pleckach i opowiadać o legendach i szacunku...
I w szatni będzie cudowna atmosfera. Szkoda tylko, że nasi przeciwnicy zamiast budować wizerunek Legend i żyć przeszłością planują grać w pikę, a na boisko posyłać piłkarzy którzy coś tam potrafią. To co się dzieje w klubie to burdel nad burdele. Szkoda, jeśli przez przypadek znowu nie zaliczymy okna transferowego cudów to nie ma szans na utrzymanie w lidze. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Nowy trener musi się kłaniać Kmiecikowi nie nie może wymagać biegania od Sadloka to chyba dwa główne punkty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że zdajesz sobie sprawę, że od przyszłego sezonu w Ekstraklasie będzie grało 18 drużyn, a nie 16? Więc jak Brzęczek zajmie to samo miejsce co Hyballa, okaże się, że taka zmiana to żadna zmiana.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Nie wkładają swojej tylko pożyczają. Jak Cupiał. Przyjdzie pora że odbiorą swoje z nawiązką.
![]()
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku -JM---- nieświadomie, albo odruchowo.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I wciąż jednak sporo ich od poprzedniego układu dzieli. Tamci niemal doprowadzili do upadku klubu (na finiszu z rozmysłem), ci ten klub uratowali i - bardziej albo mniej nieudolnie - utrzymują go na powierzchni. Tak, przyszli tu zrobić świetny interes! Cupiał też odzyskał z nawiązką! ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Nic. Wszystko co wplynelo do klubu do pozyczki. Smiem stwierdzic, ze wiecej wlozyli kibice we wszystkich akcjach.
Nie do konca odzyskaja jak klub bedzie prosperowal. Klub ma pewien majatek, nie tylko druzyne w lidze. Ale to temat na osobna dyskusje. |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mieliśmy już "1906% poparcia dla Bogusława Cupiała", teraz pora na "1906% poparcia dla Kuby Błaszczykowskiego". Ciekawe, czy skutki jednego i drugiego będą do siebie podobne.
![]()
Kurde faja!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
właściciel wspiera swoich podwładnych przeciwko pracownikowi średniego szczebla , tego jeszcze u nas nie grali
zadania za 100pkt: ułóż w kolejności od najmniej do najbardziej żałosnego : - dzisiejsza cieszynka - wywiad w foottrucku - płacze o darmowe bilety na euro'12 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jest jeden plus tej patologiczne sytuacji... forum odżyło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jedna rzecz mnie zastanawia.. co się dzieje u góry ? bo mam wrażenie, że J.Królewski nie do końca podziela zdalnie Kuby i to co wyprawia, ale chciałbym się mylić
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
0) zwolnienie Kasperczaka
1) zwolnienie Skorży, zatrudnienie Kasperczaka 2) Meresiński 3) Stechert 4) Vanna Ly i ten szwedzki Hulk Hogan 5) Cieszynka Błaszczykowskiego i zwolnienie Hyballi ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorry za podwójny post. ![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Nooo, myslę, że jest zajebisty kocioł... mamy 3 trenerów pod rząd zakończonych tragedią... mamy trzeci rok trio... Myslę, że wyczerpują się pomysły im i że musi być w .... cięzko w takiej sytuacji dogadać się trzem myslącym glową co do jakiejś konkretnej strategii... Gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść. Jeszcze 1-2 trenerów, 1,2 sezony, z takimi lub podobnymi wynikami i pomysl na Wislę calkowicie padnie. Jeśli przez 2 lata nie zrobimy widocznego progresu to jak wida, czasami lepszy jeden wlaściciel, branie 100% odpowiedzialności na siebie, niż wielki sztab myslących glów, bo to tylko dodatkowe problemy i nieporozumienia... ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2019
Offline |
|
|
Szacunek do legend oczywiście można mieć. Można im zawiesić zdjęcie w jakiejś gablotce, ale czy ****a koniecznie trzeba trzymać starych dziadów w klubie? Co takiego wnosi obecnie Kmiecik do Wisły aby był on ważniejszy od PRZYSZŁOŚCI Wisły? Niestety, ale Kuba z ratownika staje się grabarzem. Zamiast pozwolić Hyballi zrobić czystki, zrobić to co możemy obecnie zrobić - czyli postawić na fizyczność - bo na nic więcej nie możemy liczyć -jeśli ktoś liczy że w lipcu do Wisły przyjdzie 10 hiszpańskich wirtuozów i będziemy grać piękną piłkę to jest zwyczajnie głupi - więc jeśli nie postawimy na fizyczność to za rok lecimy do I ligi. No ale przecież praca dla biednego wujka musi się znaleźć bo on na bezrobociu siedzi od kilku miesięcy...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
edit: w efekcie przyszła mi na myśl gębą Brzęczka po w.......u od Niecieczy xDD
Ostatnio edytowane przez rafkur : 08.05.2021 o godz. 23:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Cyrk i dziecinada.
Kubuś niech zostanie sobie dalej legendą i piłkarzem, ale co do właściciela to jak najdalej. Zjebiemy się pewnie z tej ligi w przyszłym sezonie i możliwe, że to będzie najlepsza i tak dla nas karma.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 08.05.2021 o godz. 23:39.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W sumie to można powiedzieć tak... nie w takim stylu powinno się zwalniać Obidzińskiego i nie w takim stylu powinno się żegnać z Hyballą... Trochę to chujowo i malo optymistycznie na przyszlosć wygląda
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
- sprzedawca żarówke w sklepie elektrycznym - fałszywy rudzielec plujący na rękę, która dała nam życie - Arkadiusz czerepuch Żeby dalej jechać na tych biletach to trzeba być już podłym... nie dokończę Psiocz se psiocz pajacu, opluwaj, Wisła jest i będzie i tacy ludzie jak min Kuba o to zadbają, a takie ... jak ty nie sprowadzą jej na dno. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
chłopie skończ juz prowokować, mózgu za wiele nie masz , klasy i honoru jeszcze mniej , pozostaje ci tylko obrażać prze neta , przykro sie to czyta , pewnie tak jak Obidzinskiemu sie oglądało foottrucka
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
ty pokazałeś kolejny raz klasę tym dennym wpisem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Po tym co napisali Jaroo i czaro, myślę sobie, że w gabinetach może być ciężka atmosfera.
Bo jeśli rzeczywiście czyimś planem jest sprowadzenie wuja, to dla JK i TJ, sytuacja może być nie do przyjęcia. Wyobraźcie sobie, jak oni czuli by się w takim układzie: - współwłaściciel: Błaszczykowski - prezes: Błaszczykowski - trener lub dyr. sportowy: wujek Błaszczykowskiego - kapitan drużyny: Błaszczykowski ![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dołożył bym do tego jeszcze atmosferę w szatniâŚ. Byłaby na pewno świetna ⌠Tylko kto dobry chciałby tu graćâŚ
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|