|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
A w ogole to nie o to chodzi, bo można powiedzieć, że .... z tym Hyballą... nie pierwszy i nie ostatni trener, Bogiem nie jest. Problem polega na czym innym, nasze gwiazdeczki trzeci raz z rzedu demolują trenera i wychodzi na to, że każdy z trójki Hyballa, Skowronek, Stolar to patalachy, zamordyści, którzy zniszczyli druzynę, odebrali piłkarzykom szczęście z życia i zawsze pilkarzyki nic nie umiały, nic nie wiedziały i przestały cokolwiek grać....
I może być tak, że Hyballa jest "chory". Ale już NA PEWNO jest tak, że nasi pilkarze są "chorzy"... ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Po golu Kuby Hyballa byłym trenerem Wisły Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie chce mi się kolejny raz pisać, że cały ten kryzys pewnie wynika z wielu czynników (sam te czynniki pewnie też napędza, co skutkuje sprzężeniem zwrotnym itd.). Tym bardziej nie będę polemizował z tezą o spisku polskiej piłki ligowej przeciw Hyballi, bo to jakaś żenada. Jeśli pół miasta mówi ci, że jesteś pijany, to idź się połóż, coś z tym trenerem musi być na rzeczy. Na zmianę liczyłem, że coś z tego może jeszcze być i traciłem nadzieję, po tym meczu już wiadomo, że nawet jeśli jakimś cudem mogłoby być, to nie będzie.
Chciałem tylko napisać, że przyhamowałbym z tym utyskiwaniem na trio. Nawet jeśli są to ludzie za mało profesjonalni i trochę toksyczni, to wciąż są najlepszym, co przytrafiło się Wiśle w ostatnich latach i gwarantują jej dalsze istnienie. Kibicowska lojalność, kibicowski interes leży raczej po stronie właścicieli klubu, a nie trenera, którego tu jutro nie będzie i który od początku jest na powab wiślacki dość obojętny. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Nie wiemy o co tak naprawdę chodzi, wszystko to domysły. Taka jest prawda. Nie oceniajmy nikogo za szybko.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Przez chwilę liczyłem na to, że oni się dogadają na odejście za porozumieniem stron.
Po dzisiejszym wywiadzie przedmeczowym z trenerem i tym, co się działo w meczu już na to nie liczę. Można dopisywać kolejnego trenera do listy płac. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Cytat:
Wiesz jak to jest, na początku są nadzieje, że będzie super z trio, że będzie super za Stolara, Skowronka, Hyballi,ale później się zbiera tych napięć, przykrych sytuacji i zaczyna się robić toksycznie... ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
![]() ![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Aha, czyli to nie Sadlok i Burliga tylko Kuba i Boguś spiskowali, tak? Tylko dziwnym trafem bramki Kuby i Bogusia dały nam utrzymanie a bramki Medveda... zaraz, czekaj. Poniżej celny wpis o dzisiejszej jedenastce spiskowców. Może w spisku był Frydrych? W końcu Czesi zawsze niepewni, nie można im ufać.
![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Bo trio zachowuje sie jak kopciuszek co szuka własciwego bucika.Nic nie pasuje... Stolar zły,Skowro zły ,Hyballa zły.A moze zły jest ten co ich wybrał? ktos bierze za to odpwiedzialnosc? Czy trener to zawsze musi byc taki osiołek do pogonienia bo pilkarze przegraja 3 mecze i juz out? 4 sezon bedziemy cieszyc sie że wyprzedzilismy 2 zespoly w lidze.Ludzie....
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 08.05.2021 o godz. 21:28.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jak przyszedł ktoś wymagający zapieprzania na treningach mimo osiągniętego celu (utrzymanie, bo przecież na nic innego nas nie stać) to pojawił się bunt. To że zarząd się do tego buntu przyłączył nic dobrego nie wróży...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dobra dawać tego Brzęczka. Im szybciej go zatrudnimy tym szybciej go wyjebiemy. A przynajmniej go odhaczymy z listy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Trenerem będzie Boguski - pewne info. Stąd zakończenie kariery. Do tego Wujek dyrektorem sportowym, a Tomek Kulawik rzecznikiem prasowym. Będzie przyjemnie, rodzinnie i kółeczko do cieszynek też będzie większe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Hyballe mozna wywalic za samo upierdliwe wstawianie Medveda. Nie wiem jak on strzelil 4 bramki na jesien. I to nie samobojcze! Juz lepiej Bukse bo by zapunktowal w Pro Junior System. Bo sportowo podobnie. A pozasportowo to wiadomo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro za zwolnienie Hyballi odpowiada Błaszczykowski, to wypada przeprosić Sadloka!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Swoją drogą, nie chce mi się wierzyć, że przyjdzie Brzęczek. Przecież to byłoby potwierdzenie wszystkich spekulacji odnośnie Kuby i klubu. Chociaż po dzisiejszym meczu... .... wie... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zacytuję tylko jeden wpis:
"SZOKUJACE HIPOTEZA: Traktujesz ludzi jak śmieci = Nikt Cię nie lubi" Pan Hyballa chciał być większy niż klub to ma. Dwulicowy pozorant. Nic dziwnego że nawet w 2 Bundeslidze go nie chcą. Wszyscy się na nim poznali w jego kraju. Do TV go wezmą jako showmena bo do tego się nadaje, ale już na pewno nie do zarządzania drużyna. I szkoda tylko że na drugim planie są jego ostatnio zajebiste wyniki z Wisłą: 8 spotkań 6 porażek i dwa remisy. 3 strzelone bramki, żadnej z gry. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wy.......my wszystkich. Piłkarzy, trenera i właścicieli.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A winny jest zarząd, Hyballa po tych wszystkich wywiadach już wie że poleci i zamiast działać racjonalnie tylko się usztywnia w swoich wyborach. Kompromitacja klubu jako całości... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
No trudno, zrobiliśmy błąd - nie pierwszy, nie ostatni.
Jeśli znasz właściciela, który nigdy nie zwolnił trenera - wysyłaj go do Wisły. Niech wyciągnię parę baniek i odkupi od trójki. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja myśle że w tym przypadku wszystko zależy tylko od tego czy Wuja chce w to wejść. Bo jeśli tylko wyrazi taką chęć to scenariusz znamy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ten obrazek po bramce, to chyba najsmutniejszy moment meczu. Szanuje Kubę , za to jakim jest piłkarzem, za to jakim jest Wiślakiem. Ale klub nie będzie dobrze funkcjonował z właścicielem w szatni. I nie działa to już z trzecim trenerem.
Szatnia to szatnia, Kuba jest tylko człowiekiem i nie jest w stanie zero jedynkowo rozdzielać roli Szefa od roli kolegi. W męskim świecie w emocjach często padają ostre słowo, ostre wymiany zdań. Czasami piłkarze sa pewnie wk****eni na trenera i nie raz pomiędzy sobą klną na niego - życie. Tylko jeśli w tym uczestniczy właściciel - to zawsze ma dodatkowa wymowę. I po jakimś czasie staje się - podstawa konfliktu. Weźmiemy teraz kolejnego trenera, ale za jakiś czas sytuacja się powtórzy, No chyba ze trenerem będzie mieka faja bez jaj, ale po co wtedy taki trener ⌠![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
Medved strzelił zero bramek. Ciężko tu dyskutować. PS. Forbes też był w spisku? ![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Okazalo sie ze droga od gegenpressingu do gegenpajacowania jest bardzo krotka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli ma choć trochę rozumu, to zostanie dyrektorem sportowym.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Najgorsze jest to że początek rundy kiedy wszyscy byli zaangażowani wskazywał ze Hyballa wie o co chodzi na boisku. Siła była do biegania, statystyki dużo lepsze i nagle ktoś wyłączył światło. Jaka jest gwarancja że w przyszłości znów nie wyłączy w dowolnej chwili? Taa dzisiaj nie wiem czy siedem razy miał piłkę. Natomiast wiem że tyle samo razy ile miał piłkę tyle razy spieprzył. Dokładnie tak samo jak Medved. A czy był w spisku? Po tym co dzisiaj pokazał właściciel to wszyscy byli w spisku. Bo takie dostali polecenie...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 08.05.2021 o godz. 22:05.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
|
|

|
||||||
![]() |
|
|