kopaczoholik napisał(a):

Jakie dawne czasy?! Obódź się bo świat faktycznie odjechał ale już dawno eklapie! Z roku na rok eklapa coraz gorsza... Drużyny z eklapy potrafią dostać oklep od każdego w pucharach.
To jak to jest, że Gumny jeszcze nigdy tak ciężko nie trenował jak teraz w Niemczech? A taki Stanowski mówi, że trenerzy w eklapie muszą dostosowywać trening do zawodników a nie na odwrót.
Czyż jednym z powodów tarć na linii trener - zawodnicy nie są za ciężkie treningi? Przecież historia powtarza się na naszych oczach... Tyle tylko ze pozycja naszej drużyny jest zdecydowanie gorsza... nie walczymy o mistrzostwo i w europejskich pucharach a utrzymanie w eklapie i zajmuje się odpadaniem w Pucharze Polski zw meczu z trzecioligowcem.
|
Kolego, ale ja się z tym zgadzam, tylko że mój post był lekko o czymś innym
Tak w naszej lidze trenuje sie mniej niz w niemieckiej. Natomiast ja pisałem nie ILE sie trenuje, a czy piłkarze sa leniwi czy nie. Wg mnie czasy obijania się, skończyły sie już czas jakiś. Natomiast osbną kwestia jest ile sie trenuje? Przecież piłkarz sam nie wybiera sobie treningu czy obciążeń. Trenuje tyle ile wymaga trener. Jak trenerzy w swej wiekszośći zaczną wymagać więcej trenowania to piłkarze będą więcej trenować