|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja ten mecz w ogóle pomijam w ocenie - każdy na swój sposób nie chciał przegrać.
Probierz przez bunkrowanie, a my tak naprawdę nie mieliśmy pomysłu i siły ognia, żeby cokolwiek więcej zrobić. Wygrana była tylko opcją dla każdego Remis z punktu widzenia utrzymania to cenny wynik i kazdy tak do tego podszedł w tym meczu.Z krawatami już nie będzie taryfy ulgowej i trójke pewnie przytulimy. Więcej szans upatruję w meczu z amiką, która prezentuje się prawie tak samo chujowo jak my. Do Piasta też nie mamy startu obecnie. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() jednak przeceniasz Lisa , to był fart , w wywiadzie Lis powiedział że owszem analizowali karne ale... Alvareza ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Ten Alvarez to w ogóle niezły ananas, lepiej by się sprawdził w rugby bo i zbity i wyyyyysoko kopie. To ja już wolę Forbesa. Z Forbsem taki problem że naprawdę fajnie się wczoraj zastawiał ale nic poza tym.
Żartobliwie można powiedzieć że najlepszym piłkarzem icków był Sadlok a Wisły Alvarez. Ps. Mi tam się podobała postawa Burligi. W drugiej połowie już po tej kosie na żółtą kartkę skasował jakiegoś pejsa i w powtórce widać było z jakim błyskiem w oku patrzył na gościa wycierającego glebę. Tak mają wyglądać derby. Ps 2. Gruszkowski to niezły paker, Savic przy nim wygląda jak przedszkolak. Niech gra ile wlezie i nabija te punkty za młodzież, ale nie wyobrażam sobie że punkty Plewki nie zostaną uzupełnione bo to skandal jest. ![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Jak dla mnie to powinniśmy oddac pole takim młodzianom, powinno ich być w pierwszym zespole z 10, niech się ogrywają, połowa w miarę wypali, po pewnym czasie 4-5-6 graloby w pierwszym skłądzie. I git. Polacy, pensje niskie, możliwość zarobku, Wiślacy, do takich można przemówić, im powinno zalezeć bo czują mniejsza bądx wiekszą więź z klubem. A przerzucenie na nich odpowiedzialności za klub dąloby im tylko dodatkowej motywacji i oddzieliło tych, którzy są twardzi i się nadają do gry w przyszłości od mentalnych cieniasów. Ci chłopcy powinni mieć od nowego sezonu wpajane, że Wisła na nich liczy, ze sa nasza elitą i mają zapierdalać. Poczuliby się ważni, zaczęliby rzadzić tą szatnią i tym bardziej robiliby progres. Może ściaganie zagranicznych piłkarzy ma sens, ale na pewno nie w naszej sytuacji finansowej gdzie nie stać nas na nikogo sensownego. Dlatego dla mnie jedyna droga to trener z jajami, może być Hyballa i nowa Młoda Wisła, nowe rozdanie i w końcu budowa jakiegoś kregosłupa bo wizja Cupiała ze ściaganiem najlepszych Polakow skończyła się jakieś 15 lat temu, później padła wizja ze ściaganiem jak na nasza lige dobrych zagranicznych pilkarzy, a dziś z naszymi finansami padla każda wizja... Bo co sezon zamieniamy szrot na szrot. Dać szanse mlodym, dać im kasę (i tak dużo nie muszą zarabiać na poczatek), wymagać od nich i jestem pewien, że byśmy na tym dobrze wyszli na przyszlość. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o mnie to najbardziej w meczu derbowym zszokowało mnie, że karnego zrobił Sadlok, najbardziej doświadczony zawodnik Wisły Kraków i najbardziej z klubem związany...
Obecnie gramy najgorszy futbol w całej Eklapie, a to już wielka sztuka... Na prawdę, w tym sezonie zasługujemy na spadek, za całokształt twórczości... na szczęście za nami jest jeszcze Cracovia, Stal i Bielsko... Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jestem zalamany kurna. Na poczatku rundy wydawalo sie ze jest swiatlo w tunelu i powialo optymizmem a tu taki chu*. W przyszlym sezonie nie mamy juz zadnego marginesu bledu. Jezeli taki sam poziom gry utrzemamy to polecimy z tej ligi. Nie da sie tak caly czas operowac na cienkim lodzie w nieskonczonosc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Najpierw sie urztymajmy w tym sezonie
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
na juz do usuniecia z klubu: Buchalik,Burliga,Sadlok,Pawlowski,Chuca,Carlos,Buk sa,Szota,Medved,Basha,Frederiksen,Boguski.Za kase z nich zaoszczedzona kupic, napastnika,skrzydlowego,rozgrywajacego + pilkarze ktorzy juz podpisali wczesniej kontrakty,dalbym umowe Mechremiczowi,poki co na rok,bo nie wiadomo jak po kontuzji.W szatni ogolnie na chwile obecna nie ma Wislaka z krwi i kosci,wojownika walczaka(nie ujmuje nic Kubie,ale Kuba musi odpoczac psychicznie od szatni i spokojnie przemyslec,za duzo na niego spadlo,jest miedzy mlotem a kowadlem)Wiarze duze nadzieje z Uryga,ktory ma DNA Wislaka,mial dobrego mentora przy sobie caly czas.To Wislak ,wojownik ktory bedzie kapitanem,na dlugie lata.Nasza szatnia potrzebuje kogos takiego+mlode wislackie wilki glodne sukcesow.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2013
Offline |
|
![]()
"Proszę Państwa, niesamowita sytuacja! Właśnie dostajemy informację - gol na 2-2 dla Odense i to oznacza, że jeśli tam się nic nie zmieni, ze Wisła będzie grać wiosną w europejskich pucharach!"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak Frederiksen to i Branco na pewno do wyjebania
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jak już jesteśmy w tym temacie, to wszyscy naskakujecie na Maćka Sadloka, a najbardziej zblazowany w obronie z Cracovią był Jaliens. Przyjechał tu odcinać kupony, nie będzie umierał za Wisłę w derbach.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że gdyby Cywka nie stracił piłki na środku to by nie było tematu. Ogólnie zmiany Carillo wczoraj bardzo słabe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Wiadomo czemu Boukhari nie wszedł na końcówkę tylko Kuba?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kulawik już w ogóle nie panuje nad tym burdelem.
Pora na nowego szkoleniowca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Bo na młodym Kubie można jeszcze zarobić, a Boukhari to stary najemnik?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Boukhari sponiewierany przez Bunozę na treningu przed meczem, niestety...
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
sorki pany,nie ma pojecia skad mi sie ten Frederiksen wytrzasnalmialem na mysli Radakovicza
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Kończy mu się wypożyczenie tak samo na szczęście jak Medvedovi, tak więc nie ma potrzeby wywalania.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 26.04.2021 o godz. 12:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wiadomo dlaczego nie zagrał Issa Ba?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Gramy dobrze, zawodników mamy nie najgorszych, trener dobry, przygotowanie fizyczne też ok, gegenpressing, tylko jest jeden mankament - nie ma wyników
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Podobno Smudzie nie spodobało się jak wchodził po schodach i przed samymi derbami wysłał go na trybuny. Mecz spędził obserwując go w towarzystwie wiecznie kontuzjowanego Dawidowskiego i testowanego od tygodnia Sorina Oproiescu, nowej nadziei rumuńskiej piłki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Myślałem, że Temple Omeonu się wreszcie przełamie, a tu nic. Chłop był do zmiany razem z Kulawikiem.
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
robert777
no jakbym Hyballe słyszał |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A my swoje!! Patryk Małecki!!
Mały dla mnie powinien wejść już ok 60 minuty, jechac z tymi ku.rwa ch.uj wie kim będącymi pedałami. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja to bym chciał zobaczyć rajdy Kamila Kuzery (PDK).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Velez nie zagra ponoć juz do końca sezonu.Poza" chorom curkom" musi się poświęcić opiece nad prababką wujkiem ze strony matki i dwójką sąsiadów...
Ostatnio edytowane przez krysztal : 27.04.2021 o godz. 09:25.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|