The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2021, 07:38
Mozna rowneiz zapytac o SIlve. Nie jestem jego zwolennikiem. Raczej przecietny w kierunku slaby z przeblyskami. W napadzie przecietny. Tylko przy Medvedzie wyglada bardzo dobrze. Dlaczego zostal odstrzelony?

Ciekaw jestem 2 najblizszych spotkan. Zobaczymy w jakim kierunku to idzie. Zaglebie to jedyna druzyna z ktora Wisla pdo wodza Hyballi nie grala. Czyli po tym meczu z kazda zagral juz raz.
Odpowiedz cytując
Dzinus
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2003

Stary 20.04.2021, 07:52
pawlozm napisał(a):Wyświetl post
Tu nie ma faworyzowania tylko zwyczajne wstawienie się w obronie swoich piłkarzy. Usłyszał od dziennikarza pytanie o Medveda gdzie wprost dostał już w pytaniu opinię, że Medved jest słaby. Więc go zaczął bronić, że walczy i stara się. Jednocześnie zapytany o Chełmeckiego wprost powiedział, że to chłopak, który póki co dostał szansę treningu z 1 zespołem, ale nic poza tym, bo jest za wcześnie.
Druga sytuacja, dostał pytanie o Radakovica - i znowu redaktor zawarł tezę, że jest słaby, a na przykład taki Szota nie gra. To zwyczajnie powiedział, że jego zdaniem Uros nie jest słaby, a gra on a nie Szota, bo jest lepszy. Zwyczajnie powiedział, że on wybiera do 11 najlepszych. I oburzył się, że są pytania o indywidualnych zawodników, a nie o zespół. I słusznie, bo nie będą pseudo "redaktorzy" ustalać składu, którzy ani na 5 minut na treningach nie byli. Grają najlepsi.
To jest bardzo słuszny punkt widzenia i pod tym względem nawet rozumiem Hyballe. Z drugiej strony totalne zniknięcie Wachowiaka, odstrzelenie Silvy (na które w sumie nie narzekam nawet, ale jest zaskakujące) i wpuszczanie Buksy zamiast kogoś, kto ma szansę się rozwinąć, uznaje za minus jego dotychczasowej pracy. Ale i tak na koniec dnia jestem bliżej tego, żeby zaufać trenerowi a nie zawodnikom.

Nie wiem natomiast, co bym poczuł gdyby otwarcie przeciw Peterowi wystąpił Kuba. To jedyny zawodnik, którego opinię cenię w tej chwili wyżej niz trenera (i tak, wiem ze Kuba wcale nie musi mieć racji)
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 20.04.2021, 09:09
Ptaszki ćwierkaja, że kwas jest na tyle duży, że Hyballi może do wakacji już nie być.

Ciężko to komentować, nie znając sytuacji wewnątrz klubu, natomiast mam nadzieję że nie dojdzie do sytuacji w której będziemy mieć kolejnego trenera na utrzymaniu.

Wierzyłem (wierzę?) W projekt pod nazwiskiem Hyballi, ale jak się Hyballa skonfliktuje z Kuba (właścicielem) oraz zarządem to choćby byłby Guardiola, to nie może być większy od klubu.

Jednocześnie jeśli to jest tylko konfilkt na linii kilku piłkarzy - Hyballa, to oczywista sprawa z kim trzeba się pożegnać.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 20.04.2021 o godz. 09:25.
Odpowiedz cytując
Cycu
Senior Member

Od: 09.2019

Stary 20.04.2021, 09:43
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Ptaszki ćwierkaja, że kwas jest na tyle duży, że Hyballi może do wakacji już nie być.
A za Petrescu nie było kwasu? Pilkarze skarżyli się najpierw do Prezesa, ale jak to nic nie dawało to potem rada drużyny pojechała do Cupiała. Czas pokazał kto miał rację. Nie umiemy się uczyć na własnych błędach, jeżeli piłkarze tu będą rządzić to nic się nie zmieni.

Teraz przez zaufanych dziennikarzy i rozsiewane plotki próbuje się zdyskredytować Hyballę.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 20.04.2021 o godz. 09:48.
Gegenpressing!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 20.04.2021, 09:45
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Zwróć tylko uwagę na drobny szczegół, że swoimi ironicznymi wpisami o wywalaniu Hyballi, tylko tych leserów utwierdzales w przekonaniu, że mogą sobie trenera zwolnić...

Dlatego wsadź sobie takie ironizowanie...
No dokładnie, zawsze to powtarzam, żeby nie srać we własne gniazdo. Głupawe wpisy, jeden podchwyci, efekt domina.

Niby Jaroo nie jest za zwolnieniem, ale pozdrawia debilów, którzy negowali pomysł zwolnienia?

Kto normalny myślałby o zmianie trenera po dwóch słabych spotkaniach?

Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 20.04.2021, 09:48
czy w związku z wpisami o wycieku informacji, Maciej Sadlok zmieni numer z 4 na 60 ?
a tak poważnie - jutro mecz a dalej nie wiadomo kto przewidziany do gry, co z Radakoviciem?
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Dzinus
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2003

Stary 20.04.2021, 09:52
Szneka napisał(a):Wyświetl post
czy w związku z wpisami o wycieku informacji, Maciej Sadlok zmieni numer z 4 na 60 ?
a tak poważnie - jutro mecz a dalej nie wiadomo kto przewidziany do gry, co z Radakoviciem?
Radakovic na pewno nie zagra, informacje mówiły, że może wróci na koniec sezonu. Na pewno Fredrych kartki, Plewka kontuzja.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 20.04.2021, 09:57
Dzinus napisał(a):Wyświetl post
Radakovic na pewno nie zagra, informacje mówiły, że może wróci na koniec sezonu. Na pewno Fredrych kartki, Plewka kontuzja.
no to radosny środek obrony Sadlok Kone lub Sadlok Szota

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 20.04.2021, 09:58
Jeszcze raz zapytam,

Skąd wiesz że to akurat Sadlok?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 20.04.2021, 09:59
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze raz zapytam,

Skąd wiesz że to akurat Sadlok?
nie wiem ,napisałem to dla żartu i z przekąsem

Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 20.04.2021, 10:09
Jak większość tutaj jestem za pozostawieniem na stanowisku Hyballi i zbudowania nowej kadry (za mniejsze pieniądze) pod tego trenera.

Jednak patrząc na nasz terminarz gdzie gramy kolejno: Zagłębie, cracovia, Legia, Lech, Piast - ciężko może być o punkty. O ile myślę, że spadek nam nie grozi o tyle zajęcie np miejsca 15 (co według mnie jest bardzo realne przy powyższym terminarzu) będzie odbierane jako totalna porażka i wtedy ciśnienie na zmianę trenera będzie jeszcze większe. Nie zapominajmy, że zarząd liczy na jak najwyższe miejsce ze względów finansowych - kadra kosztuje więcej niż rok temu a wynik gorszy - dlatego uważam, a nawet jestem pewny, że o ile do końca sezonu nie zmienimy trenera to wakacje mogą być burzliwe.

Liczę na rozsądek Kuby, Tomasza i Jarosława i w to, że nie dadzą się ponieść presji kibiców po słabym sezonie i dadzą wypełnić kontrakt Hyballi - chociażby z tego względu, że niegospodarnością byłoby mieć kolejnego trenera na utrzymaniu z niemałym kontraktem. Żaden trener nie sprawi cudów z tą kadrą.

Priorytetem klubu powinna być przede wszystkim spłata/redukcja długu i dopiero gdy dług będzie niższy powinniśmy zwiększać poziom sportowy po przez lepszych(droższych) zawodników.

A odnośnie komentarzy jakie tu czasami czytam - nie oczekujcie cudów i samych wygranych meczów od zadłużonego klubu.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.04.2021, 10:10
O jakie wpisy chodzi - nie mam czasu szukać po całym tt.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 20.04.2021, 10:10
nie wiem ,napisałem to dla żartu i z przekąsem
Raczej żeby zrobić siarę. A potem wszyscy będą powtarzać że Sadlok zwolnił Hyballe, jak np. kto inny jest buntownikiem

Rzucasz gównem bez dowodów.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 20.04.2021, 10:11
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Jeden próbka 34 meczów, drugi 14 i Ty to porównujesz To może porównamy ostatnie 14 meczów jednego i drugiego?

Co do transferów Petera bo często pada argument, że nie trafił z nimi, że nie ma do tego nosa. Moim zdaniem, żeby oceniać te transfery, które zostały przeprowadzone i na których przybił się Hyballa trzeba mieć informacje jakie miał możliwości. Transfery Wisły zimą wyglądały tak, że na teraz bierzemy tych, których można wziąć z wolnego transferu, tanim kosztem, na krótki okres bo może coś się uda. Jeśli tak było to możliwości były mocno ograniczone. Piłkarz solidny z papierami w ręce się ceni. I teraz przypadek Kone, trenowałeś go swego czasu, masz o nim pozytywną opinie, spełnia powyższe wymagania. Masz pewność, że nie będzie z nim CHOCIAŻ problemów pod względem dostosowania się do treningów. I obok masz do wyboru podobnego zawodnika, z drugiego końca świata o którym nic nie wiesz ale znalazł go na wyScout ktoś z klubu. Reasumując, żeby krytykować Hyballe za transfery trzeba mieć świadomość realiów w jakich się obracał podczas tego okienka. Przyłożono się na to co będzie - Uryga, Sobol, Młynek.

Problem to ja bym widział jakby Hyballa uparł się na takiego Kone, Wisła wyłożyłaby na niego za transfer, podpisała kontakt na trzy lata.
Faktycznie porównanie z dupy.Ja myślę że jak juz porównujemy to musi to być np 6 pierwszych kolejek tego sezonu pod wodzą Skowronka i np kolejki od 16 do 20 pod wodzą Hyballi.OOo takie zestawienie jest jak najbardziej na miejscu i wpisuje się w przyjętą linię że Peter jest cudotwórcą
Odpowiedz cytując
Cygan82
Member

Od: 08.2018

Stary 20.04.2021, 10:11
ile razy znowu bedziemy przez takie cos przechodzic?ile razy mozna zmieniac trenera?ile razy znowu trzeba ulec pulkarza?ile razy jeszcze my kibice bedziemy robieni w kuku....kazda z osob ktora jakos zaglebila sie w szatnie Wisly mowi , ze mamy specyficzna szatnie.....Moze specyfika tej szatni polega na tym ze albo sie jej podporzadkujesz ,nawet mimo ze jestes trenerem,jak nie to wypad.Dziwnym trafem tak mowia bili pilkarze,praktycznie zaden trener sie nigdy nie wypowiadal w tej kwesti specyfiki,chodz zaraz byl taki jeden......Dan Petresku....ludzie my nie mamy w szatni gwiazd swiatowego formatu ,Sadlok to nie Ramos zeby stawiac warunki.Trafil nam sie wkoncu trener z batem w reku i bardzo dobrze.Pilkarze sa od trenowania ,zapiepszania podczas meczu,bo za to dostaja kupe kasy.A jesli co po niektorzy maja problem z fyzycznoscia lub psychika to niech zmienia zawod.W trakcie meczu pilkarze sobie nie takie cisna wiazanki i co pomeczu piateczki z usmiechem.....a tu trener zly bo rygor wprowadzil....
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 20.04.2021, 10:25
Mieliśmy już człowieka z takim charakterem i piłkarze szybko zrobili mu kuku tak że sam podał się do dymisji.Teraz trenuje inna krakowską drużynę ....
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 20.04.2021, 11:20
Karherop napisał(a):Wyświetl post

Ciężko to komentować, nie znając sytuacji wewnątrz klubu, natomiast mam nadzieję że nie dojdzie do sytuacji w której będziemy mieć kolejnego trenera na utrzymaniu.

Wierzyłem (wierzę?) W projekt pod nazwiskiem Hyballi, ale jak się Hyballa skonfliktuje z Kuba (właścicielem) oraz zarządem to choćby byłby Guardiola, to nie może być większy od klubu.

Jednocześnie jeśli to jest tylko konfilkt na linii kilku piłkarzy - Hyballa, to oczywista sprawa z kim trzeba się pożegnać.
Ale przecież on praktycznie w każdym klubie którym pracował darł koty z zarządem to jak można się dziwić że prędzej czy póżniej do tego dojdzie też i u nas
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 20.04.2021, 11:24
Charakter jest drugorzędny, liczą się kompetencje, a te są jak maluch do mercedesa.

Przegraliśmy trzy mecze, to może być powód do zwolnienia tylko dla oszołoma. A że skończyło się głaskanie po fiutach to niektórym dziadom nie w smak.

Kuba ma glowę na karku będzie wiedział po której stanąć stronie. A będzie to strona Wisły !!!
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 20.04.2021, 11:31
obawiam sie że przeceniacie intelektualnie Kube
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 20.04.2021, 11:33
Cycu napisał(a):Wyświetl post
A za Petrescu nie było kwasu? Pilkarze skarżyli się najpierw do Prezesa, ale jak to nic nie dawało to potem rada drużyny pojechała do Cupiała. Czas pokazał kto miał rację. Nie umiemy się uczyć na własnych błędach, jeżeli piłkarze tu będą rządzić to nic się nie zmieni.

Teraz przez zaufanych dziennikarzy i rozsiewane plotki próbuje się zdyskredytować Hyballę.
Ja nie twierdzę że jest inaczej. Twierdzę jedynie, że nie widzimy sprawy od wewnątrz. Np w meczu z PBB cala drużyna wyglądała na zajechania, to fakt a nie opinia. Hyballa nie przyznał się do błędu. Może przeholował z obciążeniami?
Dalej sprawa z Kuba. Coś mocno w niej śmierdzi. Na pewno jeśli Hyballa będzie próbował całemu światu udowodnić że on ma rację to się dobrze nie skończy.
Zresztą zostało 5 spotkań. Hyballa musi udowodnić że panuje nad tą grupą, że potrafi zarządzać ludzmi, że potrafi punktować w tak buraczanej lidze. Jak przegrać 8 spotkań z rzędu to choćby jakim był świetnym teoretykiem, uczniem niemieckiej szkoły to po prostu wyleci z klubu, tak jak wylatywał wcześniej często.

Wypada tylko, aby ten pas nie trwał zbyt długo, bo na falstart w nowym sezonie nie możemy sobie pozwolić.
Niemniej zaczyna mi to pachnieć sytuacja podobna jak z Carillo, z tym że Hiszpan wydawał się lepiej panować nad realizacją przez zespół swoich założeń taktycznych. Niemniej chyba nas czeka lekkie deja vu z czerwca/lipca 2018.
Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.04.2021, 11:41
Istnieje takie łacińskie powiedzenie: Historia Magistra Vitae Est€, które oznacza: "Historia jest nauczycielką życia".

Wszyscy kibice powinni stanąć murem za trenerem Hyballą... Krytycy trenera zapewne spytają niby dlaczego? Ano dlatego, że trener Hyballa niesie nadzieje na powiew profesjonalizmu i zachodnich treningów... trener jest od tego aby wymagał na treningach... w końcu trenuje zawodowców!!! Jak to jest, że trenerów zmieniamy jak rękawiczki... a dalej są wieczne i te same problemy?!

Cykl pracy trenera Wisły Kraków jest zawsze taki sam. Początek każdego trenera jest dobry, daje nadzieje, rozbudza wyobraźnie..., a potem jest coraz gorzej, gorzej, gorzej i następuje zmiana trenera...

Jak rozumiem każdy trener jest zły? Jakoś nie wydaje mi się...

Oczywiście Hyballa nie jest jakimś bogiem, ale jest solidnym, dobrym trenerem... Jakoś tego samego nie można powiedzieć o grajkach... Odpowiedzmy sobie na proste pytanie... który z zawodników jest choćby dobry w skali najgorszej ligi Europy czyli naszej eklapy... Nasi gracze nie wyróżniają się nawet na tle innych zespołów eklapy... Przecież to jest faktyczny dramat ... Który z naszych zawodników byłby wzmocnieniem dowolnego zespołu z pierwszej 3 albo nawet 8 czy 10 eklapy?

Tu leży podstawowy problem... kadrowa nędza, która oczywiście pogłębiana jest głupimi ruchami trenera (nie dostosowanymi do realiów)... choć chwila czyż nie większość forumowych ekspertów domagała się odsunięcia poszczególnych graczy od pierwszego składu? A no sami chcieliście tego aby poszczególni trenerzy odsuwali niektórych graczy od pierwszej drużyny!

Jest historyczna okazja pozbycia się szrotu i zakontraktowania zawodników którym się chce trenować i grać na miarę historii klubu który reprezentują! To jest Wisła Kraków tu trzeba walczyć i trenować, a nie podkopywać stołek kolejnemu trenerowi!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 20.04.2021 o godz. 11:44.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 20.04.2021, 12:12
Niby dlaczego?
Jasne,teoretycznie jest lepszym fachowcem od Skowronka Ojrzyńskiego Sobola czy Probierza .Daje wycisk piłkarzom co w przyszłości może przynieść wymierne korzyści .Problem w tym że jak swoim charakterem będzie zrażał do siebie ludzi z którymi pracuje nic dobrego z tego nie wyniknie
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 20.04.2021, 12:29
Pogłaskaj ich po fiutach to się nie zrażą. Przedszkolaki Pie......olone.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 20.04.2021, 12:32
Rozumiem że tobie wszystko jedno jak ktoś cię nazywa zerem..
Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.04.2021, 12:47
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem że tobie wszystko jedno jak ktoś cię nazywa zerem..
Z całym szacunkiem mamy do czynienia z facetami czy panienkami?!

Oczywiście nie pochwalam zachowania naszego trenera... i nazywanie kogokolwiek zerem jest nie stosowne, nawet jakby na to zasłużył...

Ale litości trenują dorośli faceci, a nie dzieci... Powinni to sobie wyjaśnić w ramach drużyny, a nie lecieć na skargę do mediów... Chcesz udowodnić trenerowi i światu, ze nie jesteś zerem to pokaż to na boisku... Gdzie my jesteśmy w przedszkolu?!

Zaraz okaże się, że trener nie będzie mógł powiedzieć zawodnikowi, że gra padlinę...
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.04.2021, 12:56
A bierzecie pod uwagę to że Hyballa nie pierwszy raz jest wybuchowy i po części to on też jest problemem. Nie mam zamiaru bronić piłkarzy, ale to nie jest pierwszy raz gdzie gość robi kwasy. Czy trener nie może powiedzieć zawodnikowi że gra padlinę? Może, ale w taki sposób aby nie dochodziło do napięć wewnątrz drużyny. Jak nie potrafi to albo się nie nadaję, albo nie wiem z kim ma do czynienia. Jak nie wiedział w co się pakuję to tym gorzej dla nas.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 20.04.2021, 14:10
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
A bierzecie pod uwagę to że Hyballa nie pierwszy raz jest wybuchowy i po części to on też jest problemem. Nie mam zamiaru bronić piłkarzy, ale to nie jest pierwszy raz gdzie gość robi kwasy. Czy trener nie może powiedzieć zawodnikowi że gra padlinę? Może, ale w taki sposób aby nie dochodziło do napięć wewnątrz drużyny. Jak nie potrafi to albo się nie nadaję, albo nie wiem z kim ma do czynienia. Jak nie wiedział w co się pakuję to tym gorzej dla nas.
To wyjaśnia sytuację z Tim Hall... Przecież Kuba wiedział kogo zatrudniają, wcześniej został chyba wywalony ze Słowacji za jakieś zwady z tego co pamiętam. Trener wymaga i tyle.

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 20.04.2021, 14:46
kopaczoholik napisał(a):Wyświetl post
Z całym szacunkiem mamy do czynienia z facetami czy panienkami?!

Oczywiście nie pochwalam zachowania naszego trenera... i nazywanie kogokolwiek zerem jest nie stosowne, nawet jakby na to zasłużył...

Ale litości trenują dorośli faceci, a nie dzieci... Powinni to sobie wyjaśnić w ramach drużyny, a nie lecieć na skargę do mediów... Chcesz udowodnić trenerowi i światu, ze nie jesteś zerem to pokaż to na boisku... Gdzie my jesteśmy w przedszkolu?!

Zaraz okaże się, że trener nie będzie mógł powiedzieć zawodnikowi, że gra padlinę...
A kto był na skardze w mediach z piłkarzy. Nazwiska proszę. Którzy to płakali na trenera? Chetnie poczytam.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 20.04.2021, 14:58
Mam jedną uwagę do tych co są bezkrytyczni wobec Hyballi.

Może zamiast a priori twierdzić że piłkarze narzekają na cięzkie treningi jest inna rzecz na którą mogą narzekać? Bo na ciężkie treningi to narzekał niejaki Hall bodajże.

Wg mnie nie to jest główny powód. Główny powód wg mnie to "styl" czy "sposób" traktowania piłkarzy. Coś na pograniczu zamordyzmu/mobbingu. Nie przypadkowo podobno najbardziej w....iło zawodników to jak potraktował w szatni po meczu Mawutora za błędy. Tym podobno bardzo zraził zespół do siebie.

Nie łykam kitów ze bunt jest bo im się nie chce "ciężko trenować". Nie chce się "cieżko trenować" może nam, ludziom pracującym w innych zawodach, mających rodziny. Nie młodym byczkom. I tak muszą siedzieć w klubie, to co za różnica kilka więcej kółek i gierek? Żadna.

Nie jestem psychologiem, ale wiem z doświadczenia że najłatwiej stracić zaufanie podwładnych jeśli się ich osądza niesprawiedliwie albo publicznie wyśmiewa. Myślę że to może być problem Hybalii. Wbrew temu co mówił o sobie jest chyba słaby z psychologii (praktyk) i słaby z kierowania grupą z powodu swojego charakteru.

Myślę ze to jest główny powód kwasów w zespole. I wbrew tym co piszą że głównym winnym jest Sadlok stawiam że to inni piłkarze mają wieksze "problemy" z Hyballą.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 20.04.2021, 15:03
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Też mam takie przemyślenia jak Ty.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów