The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.04.2021, 14:35
Tak po namyśle uważam że jesteśmy w stanie relatywnie szybko osiągnąć poziom takiej Pogoni Szczecin, z jej zaletami i wadami. Natomiast porównania do Lecha czy Legii w tym momencie Wisły zbywam śmiechem. Pogoń od lat nie "miała" stadionu żeby zarabiać z dnia meczowego, to skupiła się na szkoleniu młodych piłkarzy. W miarę regularnie grała w "górnej" 8. I to nam grozi jak zejdą ograniczenia "covidowe". Natomiast pójść dalej to jednak SF. Oczywiście pomijam jednorazowe wyskoki czy zdobycie PP. tutaj można coś zdziałać.

Ja tam jestem zadowolony z Hyballi, pomimo czasem "siermiężnej" kopaniny widzę sens w takim graniu. Punktujemy, a nie odwalamy jazdy figurowej dla urody gry. teraz mamy małą zadyszkę, ale myślę że jak nie z Rakowem, to z kolejnym rywalem znów będziemy dominować
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów