The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kac
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2021, 22:03
ja sie dolacze, Hyballa 1906 % poparcia i kazdy defetysta niech wypier.dala

bedziemy go rozliczac za nastepny sezon i obysmy nie musieli go prosic zeby zostal bo sie mu znudzi
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2009

Stary 23.03.2021, 23:23
Cos mi sie widzi, ze my go bedziemy musieli prosic zeby zostal juz po tym sezonie
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.03.2021, 23:27
Cytat:
Zresztą w wypowiedzi sam potwierdzasz, że to nie wina trenera, tylko materiału piłkarskiego, który nie realizuje założeń.
Więc sprawa dość prosta. I nie - trener nie jest dopełnieniem. Trener jest generałem, wodzem - ma wizję gry, albo jej nie ma.
Albo potrafi ją przekazać zespołowi, albo nie. Albo zespół wie co ma grać od 1 do 95 minuty, albo nie.
Albo potrafi reagować na wydarzenia na boisku, albo nie. Albo potrafi powiedzieć krótko i dosadnie na konferencji co nie zagrało, albo nie.
Więc odpowiedz - Twoim zdaniem - czy Hyballa ma pojęcie o tym, co robi? Bo jak na razie to czepiasz się gościa, bo styl nie za ładny.
Wielu pisało - nieważny styl, nieważny przebieg meczu, ważne 3pkt.
Mission completed.
Chciałem trochę Was sprowokowac i udało mi się hyhy
Ale ogólnie kwestia jest też taka, że gramy gorzej niż za jego pierwszych meczów a tu niektórzy wmawiali sobie i światu, że wystarczy trenera zmienić aby działy się cuda. Zobaczymy jak będzie dalej. Póki co jest widoczny zjazd formy jeśli chodzi o styl gry. Już tak nie czarujemy, a na początku to robiliśmy. W tę rundę weszliśmy z mocnym jebnięciem i nieważne były wyniki bo widać bylo, że im się po prostu chce grac i mają ....icę w oczach, niestety kilka meczów sprawiło, że już się męczymy, już nie ma tego efektu nowej miotły i styl siadł.

Chciałbym się mylić ale myślę, że mimo wszystko sytuacja się powtórzy, atmosfera siądzie, wyniki siąda i zacznie się robić syf. Dlatego, że mamy nadal piłkarzy, którzy się nie nadają do gry w ambitnych drużynach. W sumie gdyby się nadawali to by ich już w Wiśle nie bylo od dawna, chociażby wybraliby jakiegoś Piasta, który się kręci od kilku sezonow w górze tabeli ale tak się sklada, że grają w naszej biednej Wiselce, która ani kasy ani nawet wyników na środek tabeli nie robi od kilku lat.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 23.03.2021, 23:49
Dalej .......isz jak potluczony, nawet nie czytam tych bredni do konca.
Usrales sobie jakas gowniana teorie ze Hyballi zespol ma kryzys i probujesz rakiem sie z tego wycofac jednoczesnie nie wycofujac.

Hyballa zastal rozbity zespol pod kazdym wzgledem - mentalnym, kondycyjnym, takze pod wzgledem umiejetnosci.
Za jego kadencji punktujemy jako 4 druzyna ligi. Wprowadza do kadry juniorow. A jednoczesnie mial 6-8 zawodnikow kontuzjowanych, ktorzy normalnie by grali. A mimo tego druzyna PUNKTUJE, i prezentuje calkiem sensowny styl.
To trzeba byc zdrowo .......nietym, zeby wytykac ze nie ma takiego poweru jak w pierwszym meczu z Piastem Brak mi po prostu slow
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 24.03.2021, 00:13
Sam .........sz
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 24.03.2021, 00:20
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Dalej .......isz jak potluczony, nawet nie czytam tych bredni do konca.
Usrales sobie jakas gowniana teorie ze Hyballi zespol ma kryzys i probujesz rakiem sie z tego wycofac jednoczesnie nie wycofujac.

Hyballa zastal rozbity zespol pod kazdym wzgledem - mentalnym, kondycyjnym, takze pod wzgledem umiejetnosci.
Za jego kadencji punktujemy jako 4 druzyna ligi. Wprowadza do kadry juniorow. A jednoczesnie mial 6-8 zawodnikow kontuzjowanych, ktorzy normalnie by grali. A mimo tego druzyna PUNKTUJE, i prezentuje calkiem sensowny styl.
To trzeba byc zdrowo .......nietym, zeby wytykac ze nie ma takiego poweru jak w pierwszym meczu z Piastem Brak mi po prostu slow
Biorąc poprawkę na Jakubika, to nawet jako trzecia drużyna

Imho za Hyballi ciezko wskazać mecz, w którym bylibyśmy wyraźnie gorsi od przeciwnika. Oczywiście, bywały mecze na granicy, ale takie jednak za Skowronka przegrywaliśmy. Dzisiaj, jeśli nie udaje nam się wygrać, to przynajmniej remisujemy.

Bez rozsądnych wzmocnień, robionych od trenera, będzie jednak ciężko zachować taki przyrost punktowi w przyszłym sezonie. Po cichu liczę, że młodzi będą dawać więcej.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 24.03.2021, 00:47
Nie chca mi się zdjęcia wklejac więc napiszę. Pierwsze 8 meczów Stolarczyka to Wisła na 1 miejscu w tabeli. Później przyszły porażki, po 11 kolejkach mieliśmy 5 miejsce ale punktów 20 więc punktowal lepiej niż Hyballa haha.

Pierwsze 8 meczów Skowronka i Wisla 3 w tabeli, 1 pkt straty do lidera. Pierwsze 11 meczow Skowornka to Wisła druga w tabeli z 20 pkt.

Czyli co to pokazuje? Jaki Hyballa jest chujowy? Takich tabelek to sobie można tworzyć do woli.

Prawda pokazuje jakich mamy zajebistych kopaczy, którzy spinają dupę jak jest nowy trener a później jest znowu kaszana. Prawda jest taka, że już gramy gorzej niż w pierwszych meczach. I prawda jest taka, że śmiać mi się z was chce jak Wy się najpierw tym podniecacie a później płaczecie, że jest źle, że trener ....a, że szmaciarz, ze won z Wisły bo to wszystko przez niego i nie umie panować nad szatnią.

I ja wlasnie oceniam, że jesteśmy w tym momencie co za Skowronka i Stolarczyka i następuje S....IENIE materiału. Obym się mylił i obyśmy punktowali dalej ale wydaje mi się że początkowy efekt nowej miotły przestaje dzialać a i ambicji już mniej z meczu na mecz.

I tu jest wlasnie całe clou, czy Pan Hyballa będzie umial zlapac ich za mordę, nie pozwolić im przegrywać, będzie umial ich zmobilizować i będzie umiał robić zmiany w kadrze na kolejne rundy, czy podzieli los kolegów, od których o zgrozo, punktuje obecnie słabiej i ma gorszy bilans bramek. Czy ktoś tego sie spodziewal? hahaha

No śmieje się, śmieszne to jest jak ludzie sa krótkowzroczni i mają życzeniowe myślenie a nie widzą, że co rok/dwa tworza to samo blędne kolo.

PS Oceniam chlopa jako lepszego fachowca od naszych dwóch poprzednich trenerów (których cięzko nazwać trenerami bo takie mieli CV slabe), a może po prostu lepsze wrażenie robi a też nic nie osiągnie. Ale dlatego napisałem, że trener jest tylko dopełnieniem, że zły trener może popsuć druzynę drastycznie a dobry raczej po prostu jest i nie przeszkadza, trochę pomaga ale nie jest żadnym rozwiązaniem wszystkich problemów i meczów nie wygrywa. Co pokazuje, że póki co, czy Hyballa czy nawet ten smieszny Skowronek, który tutaj byl sponiewierany, zrobili w polskiej ekstraklasie na tym etapie w sumie identyczne wyniki? Wniosek? Trener wiele nie zmienia, kopacze chca to grają, poźniej mają wyjebane i jest kryzys. Z Zaciekawieniem będę patrzył co dalej z tą naszą Wisełką. A chlopa ostatecznie oceni się po minimum jednym całym sezonie, najlepiej po dwóch bo wtedy już przypadku nie będzie.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 24.03.2021 o godz. 00:53.
drozd:
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 24.03.2021, 00:54
Porownaj amebo kadry jakimi dysponowali.

BTW, zweryfikuje kto ma racje koniec tego sezonu
Odpowiedz cytując
ABG Bochnia
Member

Od: 07.2014

Stary 24.03.2021, 06:03
jaroo, tylko weź pod uwagę, że z kadry Stolarczyka to zostali chyba tylko Lis i Sadlok A Ty mówisz jakby piłkarze byli Ci sami i przy każdej zmianie trenera zachowywaliby się tak samo... przecież teraz to już są zupełnie inni ludzie i inne drużyny
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 24.03.2021, 06:14
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Chciałem trochę Was sprowokowac i udało mi się hyhy
Ale ogólnie kwestia jest też taka, że gramy gorzej niż za jego pierwszych meczów a tu niektórzy wmawiali sobie i światu, że wystarczy trenera zmienić aby działy się cuda. Zobaczymy jak będzie dalej. Póki co jest widoczny zjazd formy jeśli chodzi o styl gry. Już tak nie czarujemy, a na początku to robiliśmy. W tę rundę weszliśmy z mocnym jebnięciem i nieważne były wyniki bo widać bylo, że im się po prostu chce grac i mają ....icę w oczach, niestety kilka meczów sprawiło, że już się męczymy, już nie ma tego efektu nowej miotły i styl siadł.

Chciałbym się mylić ale myślę, że mimo wszystko sytuacja się powtórzy, atmosfera siądzie, wyniki siąda i zacznie się robić syf. Dlatego, że mamy nadal piłkarzy, którzy się nie nadają do gry w ambitnych drużynach. W sumie gdyby się nadawali to by ich już w Wiśle nie bylo od dawna, chociażby wybraliby jakiegoś Piasta, który się kręci od kilku sezonow w górze tabeli ale tak się sklada, że grają w naszej biednej Wiselce, która ani kasy ani nawet wyników na środek tabeli nie robi od kilku lat.
Hyhy - co za gosc
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.03.2021, 08:45
Widze ze niektorzy zamiast przyznac sie, bredza, ze chcieli prowokowac

Tabela odkad Hyballa jest trenere,
Mecz Lech-Pogon 0:4 w ramach 5 kolejki zostal rozegrany 16 grudnie dlatego te druzyny maja po 12 spotkan
Nieck kazdy wyrobi sobie opinie. Zamieszczam tabele bo poprzednia miala jeszcze inna ilosc meczy.
Ostatnio edytowane przez bódyń : 24.03.2021 o godz. 08:48.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 24.03.2021, 09:57
To jeszcze dodam, że te 3 nasze porażki to z 1, 3 i 5tą drużyną powyższej tabeli.
Odpowiedz cytując
ABG Bochnia
Member

Stary 24.03.2021, 10:41
to jeszcze dodam, że piłkarsko z 3 drużyną powinniśmy się zamienić miejscami, bo wiadomo - sędziowe. W meczu z pierwszą drużyną byliśmy lepsi, a w meczu z 5 drużyną graliśmy rezerwami. generalnie WISŁA GUROM
Odpowiedz cytując
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Stary 24.03.2021, 10:54
Ja tam widzę "w porównaniu" na razie na pewno poprawę postawy nowego Trenera w obszarach:
- dobór składu

- reagowanie na wydarzenia na boisku (zmiany)
- "życie meczem" - seria niemieckich wulgaryzmów po każdej spieprzonej sytuacji
- wprowadzanie młodych (podejście do nich)

- brak (jak na razie!) jakichś mega-odlotów na konferencjach pomeczowych (realizowali założenia, gramy coraz lepiej, bla bla bla), może to być tez efekt bariery językowej ale poprzednik mnie MEGA irytował swoimi odlotami

- okiem laika: poprawa gry ofensywnej (ile my tych sytuacji marnujemy to głowa mała, ale skoro MARNUJEMY to i KREUJEMY!), tak jest to wk....jące, ale przy lepszym napastniku/bramkostrzelnym pomocniku bylibyśmy z dużym pradopodobieństwem w czołówce ligi ...

Może i nie za wiele, ale na pewno w dobrym kierunku ...
Odpowiedz cytując
dziki
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 24.03.2021, 10:58
No i ten mecz z Piastem, który powinien być w naszą stronę, więc powinniśmy być na trzecim miejscu ich kosztem.

EDYTA:
wpadł już ten sam komentarz.
Life is short. Wear your passion!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 24.03.2021, 12:23
I to wszystko bez wzmocnień, skład który wcześniej w każdym meczu wyglądał jak zbieranina przestraszonych dzieciaków teraz potrafi zdominować Śląsk czy Lechię. Zmianę w pewności siebie widać gołym okiem. Takie mecze jak ostatni czy ten w Płocku jeszcze bardziej nas zbudują i to przyniesie efekty choćby w poprawie skuteczności. Szukać teraz na siłę mankamentów, biadolić mogą tylko ci którzy nam źle życzą. Został wymieniony silnik i nasz pojazd jedzie wyraźnie szybciej teraz trzeba sukcesywnie wymieniać albo zregenerować inne podzespoły i dostosować je do możliwości silnika. To wymaga czasu, ale kiedy nastąpi wszyscy będą wąchać smród z naszej rury ...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 24.03.2021 o godz. 12:28.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 24.03.2021, 12:53
I paradoksalnie więcej pozytywów w grze znalazłem w meczu wygranym ze Stalą 3:1 niż w tym za Skowronka - wygranym z rozbitym zespołem Stali 6:0
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
ABG Bochnia
Member

Stary 24.03.2021, 13:13
nie no wzmocnienia jakieś były - nie przesadzajmy znowy:
Radakovic, Mawutor, Kone, Medved, Wachowiak - przynajmniej dwóch pierwszych robi róznicę na +

no, ale absolutnie nie umniejszam zasług Petera, bo zbudował on przez ten krótki czas więcej zawodników niż Skowronek przez cały pobyt.

teraz tylko utrzymać poziom i nie zaliczyć fail startu w przyszłym sezonie i może będą nas czekać jakieś pozytywne emocje w końcu!
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 24.03.2021, 13:22
W zasadzie to byly transfery 1 za 1, a ze robia roznice? Czemu takich transferow nie bylo latem? hmm...
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 24.03.2021, 13:38
Yeboah, FBF, Mehremic,Frydrych czy Savic.Wiem że według niektórych dwaj ostatni to najgorsi gracze Wisły ale nie przesadzajmy.
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 24.03.2021, 13:43
O czym ty krysztal piszesz? Kazdego z tych zawodnikow mial do dyspozycji paralityk.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 24.03.2021, 13:46
FraMat napisał(a):Wyświetl post
I paradoksalnie więcej pozytywów w grze znalazłem w meczu wygranym ze Stalą 3:1 niż w tym za Skowronka - wygranym z rozbitym zespołem Stali 6:0
Paradoksalnie więcej pozytywów znalazłem po porażce z Lechią niż po wygranej z Płockiem.I właśnie to że po kaszance zapodanej w meczach z żabolami i nafciażami nastąpiła poprawa z lechią i teraz niezły mecz ze stalą daje nadzieję.umówmy się kto,stal to wcale nie takie ogórki jak pokazuje tabela.Oglądałem drugą połowę meczu z płockiem i tam wsadzili na karuzelę podopiecznych Sobolewskiego tak że ci nie mogli wyjść z własnego pola karnego.W niedzielę mimo utraty bramki byłem jakoś dziwnie spokojny że zaraz coś stali wciśniemy.Tylko dlaczego nie graliśmy tak od początku?
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.03.2021, 14:04
Najwieksza wada Skowronka podczas meczu byly zmiany ustalone przed meczem. Niewazne co sie dzieje o stalych minutach zmiany. Brak reagowanie na wydarzenai boiskowe. Teraz jest pod tym wzgledem calkowicie inaczej czyli lepiej. Chucka zmieniony w 30 min w Zabrzu np.
Pomijam juz inne rzeczy typu przygotowanie fizyczne bo to juz wszyscy napisali, stale fragmenty gry itd
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 24.03.2021, 15:09
Jedyne co się można przyczepić to do wykonywania SFG przez Maćka Sadloka. Próbuje Savić i Yeboah i wychodzi zdecydowanie lepiej
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 24.03.2021, 15:31
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Paradoksalnie więcej pozytywów znalazłem po porażce z Lechią niż po wygranej z Płockiem.I właśnie to że po kaszance zapodanej w meczach z żabolami i nafciażami nastąpiła poprawa z lechią i teraz niezły mecz ze stalą daje nadzieję.umówmy się kto,stal to wcale nie takie ogórki jak pokazuje tabela.Oglądałem drugą połowę meczu z płockiem i tam wsadzili na karuzelę podopiecznych Sobolewskiego tak że ci nie mogli wyjść z własnego pola karnego.W niedzielę mimo utraty bramki byłem jakoś dziwnie spokojny że zaraz coś stali wciśniemy.Tylko dlaczego nie graliśmy tak od początku?
Bo do jakiejś 60-70 minut Stal miała siłę biegać i doskakiwać do naszych graczy. Później totalnie spuchli i było dużo więcej miejsca na boisku.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Tantal
Senior Member

Od: 09.2018

Stary 24.03.2021, 15:38
tomytom, widać, że jeśli chodzi o poziom gry to jesteśmy w czołówce. Niektórzy się śmieją z wyliczania naszych szans na puchary. A niby czemu? Raczej nie damy rady, ale gramy jak drużyna, która na to miejsce zasługuje, punktów też nie wiadomo ile nie brakuje.

Niezależnie od tego co nam się uda ugrać w tym sezonie (utrzymanie już pewne), ciekawy jestem okienka transferowego i, jeśli uda się kupić paru grajków do przodu, tego jak będziemy wyglądali w ataku wtedy. Jeden dobry zawodnik na skrzydło i na miejsce Savica/Medveda i mecze Wisły powinny być atrakcją ligi.
Radosław Sobolewski "Odmieniło ten mecz wejście na boisko Rafała Boguskiego, który tak naprawdę sam przesądził o losach tego spotkania. Rafał zasługuje na niesamowity szacunek i takim szacunkiem powinien być otaczany"
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 24.03.2021, 15:45
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Tamta Stal, a ta dzisiejsza to były dwa różne zespoły, choć myślę że gdybyśmy to my strzelili pierwsze 1-2 bramki mogłoby się skończyć podobnym wynikiem jak w Mielcu.

Przy tych nielicznych transferach zimowych (Mavutor, Uros, Kone, Wachowiak, Medved) tak naprawdę wychodzimy na 0 względem jesieni (odejścia Klemenza, Janickiego, Niepsuja, Maka, Beqiraja, kontuzje Mehremicia, Bashy, Buksy).
Cała zasługa sztabu trenerskiego, że tak odmienił naszą grę, a już na pewno samo przygotowanie do rundy.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 24.03.2021, 16:38
Nie mamy materiału ludzkiego na to, żeby wygrywać seriami - to jedyne z czym się z Jaroo moge zgodzić. Reszta to niestety pieprzenie dla pieprzenia - ale zawsze łatwiej być pesymistą

Wystarczy spojrzeć na kulisy meczu ze stala na yt - z tak pozytywnym wariatem, który dodatkowo jest mega ambitny jak Hyballa kadra sama oczyści się od tych, którzy mają wyjebane. A kołcz skaczący po plecach Lisa w szatni - naprawdę fajny widok
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 24.03.2021, 17:20
Szneka napisał(a):Wyświetl post
Jedyne co się można przyczepić to do wykonywania SFG przez Maćka Sadloka. Próbuje Savić i Yeboah i wychodzi zdecydowanie lepiej
to już chyba w ramach utrzymania szatni i robienia atmosfery , widać zrozumiał PH , że nie ma co porywać sie z motyką na słońce i odbierać Maćkowi tej radości towarzyszącej posłaniu piłki w trybuny

a jeszcze a propos tabelki , to ja chciałem tylko nieśmiało zauważyć że podobny trend był w przypadku wszystkich naszych niedawnych trenerów od Kiko na Skrowronku skończywszy , a nawet chyba w tamtych to liderowaliśmy

nie zmienia to faktu że jestem wielkim fanem naszego Juergena Kloppa na miare naszych możliwości , i też mam nadzieję że to "już teraz" jest ten nasz mityczny trener na lata !
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 24.03.2021, 17:46
Czy Hyballa jest drugim Kloppem, czy nie, tego się nie dowiemy, bo prowadzi Wisłę Kraków, a nie Borussię czy Bayern. Ale też nie potrzebujemy dowiadywać, bo prowadzi Wisłę, a w Wiśle potrzeba dobrego trenera na miarę Wisły.

Ten jak na razie się sprawdza idealnie. Bardzo miło mnie zaskoczył.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów