The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2021, 20:51
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
16 spotkań i 3 asysty, w poprzednich sezonach udział przy kolejno 14 i 13 bramkach. To chyba jasne, że wymagania są większe?

Liczyłem, że Savić będzie brał więcej gry na siebie, piłka do niego i kręci kierownicą. Natomiast tego nie ma i nie widzę w nim kogoś, kto przerasta tę ligę.
A tak zapytam, a na jakiej podstawie miałby niby przerastać tą ligę? Bo chyba nie za wyczyny w lidze słoweńskiej, gdzie są może z 2 większe kluby. Reszta to kluby z 25 tysięcznych mieścinek. Tam można łatwo nabijać statystyki z "pół amatorami". Gdyby to była liga chorwacka albo serbska chociaż. Taka Olimpija to ma jedynie rywala w Mariborze, który zresztą ją częściej leje. Reszta ligi ta półamatorzy. Tak ze te statystyki to tak ostrożnie proponuje brać.

Mnie tam swoją grą Savić nie rozczarował, bo nie spodziewałem się po nim cudów. Tym bardziej że ma 26 lat, słabiutki i drobniutki do tego. Ale jakoś fizycznie u Hyballi się pozbierał i już nie leży na boisku po każdym kontakcie z rywalem. Uważam go za solidnego grajka, a nie żadną gwiazdę eklapy. Może błyśnie i zaskoczy jeszcze. Ale to co jest, jest dla mnie już teraz wystarczające. Solidność.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 28.02.2021 o godz. 20:54.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów