|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
gramy z liderem wiec nie przegramy
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Po dumę, po zwycięstwo. Ma być 6 stopni powyżej zera, warunki do gry będą optymalne. Boje się jedynie o środek pola, ale na pewno będzie dobrze. 2:1 po bramkach Forbesa i Savicia.
![]()
"Proszę Państwa, niesamowita sytuacja! Właśnie dostajemy informację - gol na 2-2 dla Odense i to oznacza, że jeśli tam się nic nie zmieni, ze Wisła będzie grać wiosną w europejskich pucharach!"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pocieszenie że Pogoń ma równie duże osłabienia w środku pola jak my.
Spotkanie starych znajomych, myślę że będzie tu więcej "szachów" niż w ostatnich spotkaniach i skromne 1-0, 2-1 dla nas bo dużo bardziej zachowawczej grze. Za Zukova pewnie wskoczy Boguski, choć wolałbym zobaczyć Szota. No i pytanie ile cierpliwości będzie do Forbsa, który jako jedyny moze czuć na sobie oddech konkurenta do składu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
piszecie o RB9 czy Szocie na def pom - skoro takie proby to moze Macieja SFG z Plewna sprobowac Szot na perawej obronie- Bury na lewej , w albo Frydrych na def pom - a Maciek SFG na stoperze z Adim mysle ze i tak tego nie wygramy to moze sprobowac- poswiecic jene mecz na sprawdenie innych wariantiw- nawet na gre 4-4 2 - z Medvedem i boskim Felicio( tylem do bramki ) , czasem sa mecze ktore sie przegrywa a mozna pocwiczyc inne warianty
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nareszcie beda normalne warunki do gry co powinno nam pomoc. Stawiam na skromne 1-0.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Bukmacherzy nas widza jako faworyta w starciu z liderem? No niezle odlecieli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Sadloka na środku pomocy wystawiacie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jak już ryzykować to może lepiej dać minuty młodym: Hoyo na 6 lub Starzyński od 1 minuty (przesuwając JCS na 8).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
2:0 dla nas
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Liczę na wygraną - 2-1 dla nas. Pogoń, nie Pogoń - nam potrzebne są 3 punkty.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Ciekawe, kogo Hyballa wstawi za Żukowa. Wydaje mi się, że jednak będzie to Silva. Ma niezły odbiór, sporo biega i potrafi jak "generał" utrzymać się przy piłce. Wystawienie Boguskiego byłoby sporym ryzykiem z różnych powodów. Szot na prawą pomoc, a Yeboah na lewą i jazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wiem, że troszkę na wyrost (ostatnio tak mam ;P ), ale w obecnej sytuacji - kiedy podstawowy SP pauzuje - brakuje mi Pawłowskiego... Bez bicia się przyznaję, że nie wiem, jak wygląda jego obecna forma, ale pamiętam, że za swoich najlepszych czasów chłopak całkiem przyzwoicie dawał radę na środku, a patrząc na obecną formę drużyny, ośmielam się twierdzić, że gdyby przepracował cały okres przygotowawczy z Herr Hyballą, to mógłby być przyzwoitym zmiennikiem. Tak to widzę, niestety kwestia nie do zweryfikowania...
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Okiem eksperta: wygramy, przegramy albo zremisujemy.
Jeżeli nie będzie baboli w obronie i skuteczność w ataku to wygramy. Jeżeli nie będzie większych baboli w obronie i jako taka skuteczność to pewnie remis. W innym przypadku minimalnie przegramy. Jak dla mnie każda z w/w opcji ma 33% szans na realizację. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Za Żukowa zagra Chuca i będzie to jego ostatnia szansa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wystawi Szota na środek, zresztą w sparingach był już testowany na tej pozycji, reszta składu do przewidzenia.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moze Frydrych na def pom z Plewka
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 17.02.2021 o godz. 15:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
kto to jest SFG bo chyba cos przegapilem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
chyba ten "co potrafi uderzyć"
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Sadlok Fragment Gry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Obstawiam że na środku zagra Szot, Boguski albo Chuca (ten ostatni nie bardzo mi tu jednak pasuje, bo to straszny człapak). ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To samo co FBG
![]() Co do samego meczu to będzie spory test dla naszych, gramy jednak z liderem - bez moim zdaniem zajebistego w ostatnich meczach Żukowa. Znowu od początku rundy nasz kapitan Żukow latał 90 minut z motorkiem w dupie i pytanie kto go zastąpi chociaż w 50%. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nic lepszego już w tym temacie nie padnie, niż ostatni post gizmowisla. I pomyśleć ile tracę mając go w ignorowanych.
Proponuję Frydrycha przesunąć na 8, Forbsa na stopera, , Brode na bramke, a Lisa na napastnika, bo ostatnio nieźle trafia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
czuje dobry mecz
z naszej strony napewno alleluja i do przodu a ile stracimy?/ p.s Chuca jak najdalej od 1 skladu.;nietrawie goscia.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 17.02.2021 o godz. 21:04.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ktoś powyżej pisał ,że Pogoń ma kłopoty w środku pola , można coś jaśniej?
Gramy z liderem , chciałbym ,żebyśmy tak na nich siedli jak w meczu z Piastem i po 20 minutach 3-0 No ale patrząc bardziej realnie stawiam na remis 2-2... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
LIS - BURY, FRYDRYCH, ADI, SADLOK - SZOT, PLEWKA - YEBAOAH, SAVIC, SILVA - FORBES/(MEDVED)
Wg mnie jedyna niewiadoma to kwestia czy Hyballa da kolejną szansę Forbesowi, czy postawi na Medveda. Za Żukowa zakładam w ciemno, że wskoczy Szot. Nie wierzę w ultra ofensywny wariant z 2 napastników, a w środku Savic i Plewka. 2:0 dla WISEŁKI ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Według mnie na defensywnym będzie na 100% Szocik który już grał na pozycji parę razy więc doświadczenie ma i na zabezpieczeniu zagrają za nim duet Frydrych-Mehremić. Może trener posadzi Stefana lub Carlosa, i pójdziemy w 4-4-2 żeby atak był Forbes i Medved. Pierwszy jako wysunięty na odegranie i walkę o pozycję, a Medved troszkę z tyłu jako cofnięta "9.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Ja tam licze na fajny mecz
Tylko tyle i az tyle Licze ze chlopaki pokaza fajny futbol i ze murawa tym razem nie bedzie przeszkadzac A czy remis czy 3 pkt, malo istotne w tym momencie Wiadomo, ze beda biegac za 3 pktami i byloby wybornie, aczkolwiek ja nie bede darl kotow jak sie okaze ze przegralismy. Pamietajmy, ze gramy z liderem, w ktorym Runjaic pracuje 3 (?) lata. A Hyballa 3 miesiace I do tego ma szrotowisko, ktore uprzatnal w duzej mierze ;-) |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|