|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A ja myślę że Jagiellonia będzie już wiedziała co ją czeka i tak łatwo na początku nie pójdzie. Obstawiam wymęczony remis ale i porażka mnie nie zdziwi.
Wiele może zależeć od tego, co będzie w głowach. Jeżeli odbudują się po ostatnim meczu to może uda się zdobyć jakieś punkty. Skład jest raczej oczywisty, Kone nie zagra bo to jest chłop do odbudowania. Podbeskidzie i Mielec najpewniej wygrają swoje mecze więc obstawiam czerwoną latarnie po tej kolejce. Będzie wesoło ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak nas sędzia nie przekręci jak ostatnio to spokojnie wygramy. Rozumiem traumę ale trzeba nam optymizmu, a nie biadolenia.
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że w końcu wgramy.
Potrzebujemy punktów i jeszcze w bonusie przeskoczymy żydów. O ile mecz się odbędzie, bo z tego co piszą na FB polskich łowców burz oraz widać na meteo.pl, to będzie niezły śnieżny armagedon o tej porze. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Wygląda na to,że mecz może się nie odbyć.Jak się odbędzie to będą takie warunki,że znowu nie będzie można realnie i miarodajnie ocenić naszej formy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jakie wątpliwości?
Jest zima to jest i śnieg jak co roku. Grać trzeba. Nie ma -25 czy -30. Albo inaczej - w końcu jest normalna zima. Po coś te pomarańczowe piłki robią ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 07.02.2021 o godz. 10:35.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Po coś robią te piłki, tylko oby kontuzji nie było - wczoraj w meczu Legia-Raków - 3 kontuzje "z niczego"...
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Problemem będzie nie temperatura, chociaż na takiej murawie o wiele łatwiej o kontuzje, tylko napierdzielający śnieg, który będzie utrudniał widoczność.
Chyba, że prognoza się nie sprawdzi i nie będzie padać. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Obstawiam 5 z przodu. Golimy frajerów
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Podbeskidzie -Górnik 2:1
Ciśnienie rośnie ... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Śniegi pokonamy
Jagę wyruchamy Podbeskidzie wyjebiemy Z ligi nie spadniemy! Jazda kurła!!! ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
czemu nie ma Kuby i Bashy choćby na ławie? znowu JCS w 11 tce. w tygodniu kolega Karherop pisał że mamy 30 ludzi do gry. Jak widać ilość nie idzie w parze z jakością
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kuby na te warunki i taka murawę też bym nie brał - łatwo złapać kontuzję, a wtedy wypada znowu na niewiadomo ile ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Buksa w kadrze , na rozgrzewce nie widać żeby był jakiś zgnojony
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mamy w kadrze trzech środkowych obrońców Szota, Kone, Hoyo a żaden z nich nie wchodzi za Mehremicia. nie ma żadnego z nich nawet na ławce.Tacy słabi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
chuja piłke widać , sporo przypadkowości przez mróz , fantastyczny małolat na bramce Jagi
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo!
Szkoda niewykorzystanych sytuacji. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W końcu 3 punkty zostały w domu.
In plus kondycja - do ostatniej minuty mieli siłę biegać. Da się? Da się ! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ależ się ich ogląda. Kolejny mecz gdzie mamy mnóstwo sytuacji. Trybuny będą się tym nakręcać. Będzie głośno. W końcu coś się dzieje a nie 3 akcje na mecz za Skowronka.
Piast zmiażdzony, lecz porazka niezasluzona. Jaga początek świetny, potem gniecona. Powinniśmy ich roznieść, ale ich bramkarz mial mecz zycia. Nie było u nas wiele zmian a w 90 minucie oni dalej pressuja. Kondycyjnie miazga. Fajnie ze gramy ofensywnie, niewazne kto przyjezdza. Ważne by się utrzymać i dalej budować drużyne dla Hyballi. Brawo drużyna. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Tak tylko na szybko - HEAT MAPA z tego meczu, to jest po prostu arcydzieło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ufffffff..........fffffffffffff
o matko coz za ulga,i to 2 mecz gdzie gnieciemy rywala. Utwierdziło to tylko mnie ze mamy trenera wokol ktorego musimy zbudowac cos konkretnego i dac mu 100% zaufania.Dac mu tylko dobrej jakosci mąke to dobry chleb z tego moze wyrosnąć. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Wisła Hyballi gra jak sekcja rytmiczna heavymetalowej kapeli. Intensywne, rytmiczne ataki skruszyły Jagiellonię. Rodzi się drużyna? Heatmapa piękna! Świetne centry Sadloka, piękna bramka. Ale man of the match - Żukow.
Jak myślicie, czemu tylko jedna zmiana? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
No i super że wygralismy, 2 mecze w lidze potwierdziły to co było poruszane podczas przygotowań - Brak skuteczności.
Bardzo martwi że w meczu na styku trener nie robił zmian oznacza to że musi być przepaść miedzy wyjściową 11 a zmiennikami. Ogolnie drużyna potrzebuje napastnika oraz 2 skrzydlowego (ale to w lecie) bo Silva i Forbes to dowcipnisie. Utrzymać sie utrzymamy gramy za dobrze, a przy odrobinie szczęścia spadnie sąsiadka. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Szkoda, że nie zobaczyliśmy dziś Starzyńskiego na boisku. W sumie to nawet już Buksę chciałem oglądać zamiast Forbesa, ale na szczęście chłopakowi w końcu coś wpadło.
Doskonały mecz w wykonaniu Żukowa. Bardzo mnie cieszy, że chłopak nawiązuje do czasu tuż po przyjściu do nas. Taką drużynę chcę oglądać zawsze. Tylko ta skuteczność. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Trener uczy się na swoich błędach. Z Piastem ściągnął Zhukova i Yeboaha, wpuścił Bogusia i się skończyło... Mówił chyba o tym na konfie.
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powinno być z 5:0, a niewiele brakło żeby znowu stracić punkty. Przekręcony sędzia daje karnego dla Jagi na 200%. A pan Sławek potwierdza, że "był kontakt" i po zawodach.
Brawo dla drużyny, brawo dla trenera. Widać było, że tętno miał pod 200 teraz ciśnienie trochę zejdzie, złapiemy trochę luzu i nie chciałbym być w skórze trenera Śląska. ![]() Alleluja i do przodu ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member