|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jazdżyński: Wisła Kraków w 2019 roku była wprawdzie na siódmym miejscu w lidze pod kątem wygenerowanych przychodów ale, pomijając beniaminków, miała trzeci od końca budżet wynagrodzeń w Ekstraklasie. Niższy mieli tylko spadkowicze. My nie możemy tyle co inni wydawać na pensje piłkarzy, bo musimy spłacać stare długi.
Kto to tak tam gardłował, że mamy topowy budżet i nieadekwatne wyniki sportowe? ;p o, juz wiem kto:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pozdrawiam serdecznie PS Pomijając beniaminków, trzeci od końca tj. 12. budżet płacowy w lidze. To by się zgadzało nawet mniej więcej z tym co tu pisałem i z raportami Deloitte. Przypomnę, że z tym 12. budżetem w lidze mieliśmy 16. miejsce i serię 10. porażek z rzędu. Dlatego go zwiększono. PS 2. Nigdy nie pisałem, że mamy top budżet. Pisałem o tym, że jest średni. Możesz to łatwo sprawdzić sprawdzając moje posty. TADAM! SPECJALNIE DLA CIEBIE ZNALAZŁEM:
Powód: DOPISEK
Ostatnio edytowane przez WHITE*STAR : 06.02.2021 o godz. 00:09.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
||||
WHITE STAR - tłumaczyłem, że jesteś w błędzie - pisałem o ASIORACH, którzy zapomnają równiez o pandemii, masz tutaj potwierdzenie moich słów: TJ :"przerwa, która nas wybiła z rytmu i straszliwie pokiereszowała finansowo" Tego typu pieprzenie robi zły PR wokół klubu, nagonka i puszczanie bajek-mitów, że mam jakiś budżetu płacowy czy coś tam na transfery.
Dlatego pisałem również, żeby ci co sie rzucają najbardziej zaprzestali się wypowiadać, gdyż jeśli nie należą do SOCIOS to nie mają MORALNEGO prawa do "zarządzania" finasami klubu... Jakby ktoś dalej nie wiedział ile kasy mamy na transfery (pomijam płace) to TJ odpowiedział: ZERO - dlatego dyrektora zajmującego się tego typu sprawami nie będzie, Aha czytałem również: jakby dobrze zarządzali środkami to byłoby na transfery. Mam na myśli tutaj podwyżkę pensji dla Buksy, która mogłaby zostać rozdysponowana na transfery :/ Tak piszecie a nie macie pojęcia :/
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 06.02.2021 o godz. 09:52.
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
White star musi byc od Marzeny, on nie chce zrozumiec.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niech lepiej ktoś przypomni jak sprawa wyglądała ze starszym bratem Adamem? Jak to było? Coś u nas grał, byly jakies rozmowy czy ojciec go zabrał, miał żal? Może się mści
Dla mnei prostą sprawą jest, że od samego początku nie chciał przedłużać z nami. Ojeci to kawał urwy jest strasznej do tego bezmyślnej. Gośc u nas wypłynął, zlna klub, wie, że tutaj jest traktowany jak jajko, jest zagraniczny trener i co najważniejsze jest FINALISTA LIGI MISTRZÓW od którego ma szanse wiele się nauczyć. Ma stosunkową słabą konkurencję !! Gdzie miałby lepsze warunki na rozwój HA TFU na starego, gdzie on meiszka FU. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
W ogóle gdzie tu się podziała moderacja? @Kominek ? Najpierw Lucjusz pisał "Anal Uryna", teraz szuka adresu ojca piłkarza... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A jednak bolało. Lepiej skomentuj swoją paplaninę o niebotycznych możliwościach finansowych. Nie szukam żadnego adresu, pisałem to w przenośni, zobacz lepiej co się dzieje na shoutboxie. Nie dziwi mnie twoje myślenie i kolejna durna odpowiedź, już wypowiedziałeś się w kwestii finansów i to wystarczy.
Obrońca Alana i Buksów się znalazł. Wniosek można wyciągnąć prosty: przekładasz piłkarzy ponad klub - u mnie jest zupełnie ODWROTNIE.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 06.02.2021 o godz. 18:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
![]()
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
moje zdanie WISLACY .Wrogowie WISLY KRAKOW znow atakuja i jadrza,kazda okazja jest dobra by nas zaatakowac .1906% POPARCIA dla zarzadu JTK !!! CALA WISLA ZAWSZE RAZEM I WISLA KRAKOW NIGDY NIE ZGINIE !!a buksowie to klamcy ,oszusci i zlodzieje !!W Krakowie rodzina buksow jest SPALONA!a mama olka siedzi w kuchnii i placze
![]()
TYLKO UKOCHANA WISLA AZ DO SMIERCI !!JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA !!
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jakbym wrócił do jesieni 2018 r. i wysypu obrońców Marzeny.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Muszę cię zmartwić - jestem i byłem zagorzałym przeciwnikiem pisu ZANIM to było modne, zanim zostaliście przekupieni kiełbasą "przynajmniej pis coś daje bo PEŁO nie", dawno już to pisałem w temacie politycznym za co zostałem zlinczowany przez "narodowców" psioczących na lewaków Nie rozmywaj prosze tematu. Aha ciebie też ustrzeliłem jak WHITESTAR bo palnąłeś jakąś głupotę, ale nie chce mi się kopać co tam za bzdury pisałeś askeczupie- tak wiem inny masz nick. co masz na myśli? Przecież 99,9% społeczeństwa dało się nabrać i zawierzyła kłamstwom, nawet wolfy to przyznawał. Tylko osoby ściśle powiązane z klubem lub mające bardzo dobre i wiarygodne przecieki mogli być tym 0,01%
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 06.02.2021 o godz. 19:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
https://wislakrakow.com/forum/showth...34#post1542834 Mordo weź ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Wisła w sprawie tego oszusta wykazała daleko idącą cierpliwość i empatię i jeżeli teraz komuś pojawia się w głowie myśl "wina jest po obu stronach" to jest to dokładnie tak samo kretyńskie jak obwiniać kaczyńskiego, że gównażeria upodobała sobie jego dom do robienia awantury. Widocznie jak się utraci kontakt z rzeczywistością to w każdym aspekcie. Ale kogo Ty z Marzeną porównujesz?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.02.2021 o godz. 21:38.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ktoś tyko ten co powtarza bzdury które dałem za przykład. Tak bijący jak pobity brali udział w bójce. Ktoś kto nie widzi między nimi różnicy utracił kontakt z rzeczywistością, czy zdaje sobie z tego sprawę czy nie...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A propos cymbałów- nie udało ci się zauważyć, że odnosiłem się głównie do formy, nie treści posta? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Do niczego się nie odniosłeś tylko jak powyżej próbujesz prowokować do pyskówki, żeby później płakać nad formą. W temacie nieadekwatnym zacząłeś polityczne wynurzenia i zamiast zamilknąć i przeprosić to brniesz. Skończ. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Od początku moje wpisy to off-top, w dodatku żartobliwy. Nawet za posty na forum klubowym wpada 60gr? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Tak se czytam i czytam. Dzieje sie tam cos jeszcze w politycznym?
PS. Od roku zamkniety. Jak widac chyba jeszcze niektorzy nie ochloneli ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znowu ci forma nie pasuje? Czy żartobliwie offtopujesz?
Obidziński w sprawie buksy miał plan podążać ścieżką klubu kokosa, czyli efekt byłby ten sam co teraz tylko Wisła miałaby przyklejoną łatkę "niszczyciela talentów" i bzdury które dzisiaj opowiada stary buksa miałyby pokrycie w faktach. Więc moim zdaniem dobrze że do tego nie doszło. Kuba liczył na rozsądek starego i dlatego Wiła była gotowa spełnić wszystkie, od pewnego momentu przesadne oczekiwania. Bo w perspektywie miał być transfer i solidne podreperowanie budżetu. Jak się okazuje buksy to oszuści i na całej operacji klub stracił 0,5 bańki pln. Jednak powszechnie jest postrzegany jako uczciwy partner który został oszukany przez pazernego tatusia. Taki wizerunek zaprocentuje w przyszłości. Więc ... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Mistrzowskie rozmycie, gratuluje.
Przypominam ze obecnie głównym wątkiem jest celowe acz nieudolne wytykanie złego zarządzania trójce przez wielbicieli jedynej słusznej opcji - najwierniejszych. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę aktualne okoliczności czyli brak wpływów z dnia meczowego wytykanie złego zarządzania musi być podszyte złą wolą. Tak jak wrzutki o nepotyzmie czy uwagi do medialnej aktywności Królewskiego. To są wszystko marginalne sprawy. Zasadnicze jest to, że cel budowania zdrowo funkcjonującego nowoczesnego klubu jest wspólny dla całej trójki właścicieli. Oni traktują odbudowę potęgi Wisły jako nasze wspólne dzieło tym trudniejsze że rozpoczęte nie od zera, ale z grubym minusem i dobrze byłoby mieć świadomość, mając ochotę krytykować, że do zera jeszcze nam dużo brakuje...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
dokładnie: ja pier...
MOŻE PORA, ŻEBY MODERACJA ZACZĘŁA ROBIĆ CHOĆ TROCHĘ PORZĄDKU W TYM BAŁAGANIE? a może moderacji nie ma? Sprawdźmy: moderacja to leniwe ćwoki
Ostatnio edytowane przez FraMat : 07.02.2021 o godz. 13:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Filmik młodego Buksy z Kubą miał upewnić zarząd o dobrych intencjach Buksów. Perfidna zagrywka. W sumie cieszę się, że w tej sprawie zarząd to nie oszuści, lecz oszukani.
@FraMat Troll z maską na twarzy nie wyłapał bana za chamskie obrażanie Urygi, więc możesz modom pocisnąć ostrzej, bo nie isnieją. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Zresztą zerknij na główną stronę - ostatnie info z 3 lutego, teraz mamy 5 godzin po meczu i cisza. Na profilu na FB jeszcze gorzej. Gdyby nie forum to ten portal już dawno by nie istniał. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|