|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Mnie najbardziej się podobały stroje meczowe z 1993. Te z niebieskim pasem nawiązującym do herbu.
![]() ![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Jak dla mnie biała robi kosmos robotę i chyba dopiero drugi raz w życiu bardziej biała mi się podoba niż czerwona. Pierwszy raz to sezon 16/17 gdzie biała rozwaliła system, ale tutaj również meeega pozytywne zaskoczenie. Reszta raczej klasycznie, prosto bez zbędnej przesady czyli tak jak być powinno.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Jedyne co mi się nie podoba, to to, że na wyjazdówce zamiast Białej Gwiazdy jest logo Wisły Kraków SA.
Albo idziemy w tą stronę, albo w drugą. Albo Biała Gwiazda na wszystkich koszulkach, albo logo spółki na wszystkich koszulkach. ![]()
"Proszę Państwa, niesamowita sytuacja! Właśnie dostajemy informację - gol na 2-2 dla Odense i to oznacza, że jeśli tam się nic nie zmieni, ze Wisła będzie grać wiosną w europejskich pucharach!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
albo troche tak troche tak
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Oesu, wrzucenie tam herbu jest spowodowane pewnie również aspektem estetycznym. To czerwone koło wokół białej gwiazdy jakie zawsze występowało w komplecie wyjazdowym było okropnie brzydkie i przestarzałe. Żeby się go pozbyć albo trzeba by się było zdecydować na odważniejszy krok (np jakiś pionowy czy skośny czerwony/niebieski pas tak żeby można w nim było umieścić gwiazdę) albo powrót do herbu. Still obie opcje są lepsze niż to okropne koło.
@EDIT: Kiedyś też było z tym kombinowanie, nie wiem czy pamiętacie niebieskie 'góry' na białym komplecie, tak żeby uniknąć czerwonego kola. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Ale gdyby zamiast loga SA było tam logo TS-u...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja zawsze miałem inną wizję koszulki. Po mojemu powinna być tylko biała lub czerwona z ukośnym niebieskim pasem, jak w herbie, symbolizującym Wisłę. I problem dla Białej Gwiazdy znika.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wiadomo ile ludzi tyle opinii ale trzeba docenić, że wreszcie po latach mamy dedykowane koszulki, które na dodatek nie są rozczarowaniem. Każdy znajdzie coś dla siebie widząc po komentarzach. Brawo. Oby za względami estetycznymi szły teraz względy sportowe.
P.S. Osobiście zbieram kasę na białą. Czekam tylko do lata, bo nie wiem co będzie ze sponsorem na froncie. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Poczekaj jeszcze 2,5 roku, bo możliwe, że akurat wtedy wygaśnie umowa z nowym sponsorem.
![]() Do mnie te koszulki nie przemawiają. Amerykańska flaga na czerwonej z gwiazdkami? Kiepski pomsył. Biała najładniejsza, ale z kolei logo... Gdyby dać tam na ramię coś na wzór trzech pasków ze starych koszulek Adidas - tylko, krótszy jeden pasek, niebieski, to można by na nim umieścić gwiazdę. Kupić oczywiście trzeba, ale niestety bez większej ekscytacji.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 29.01.2021 o godz. 14:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Stroje w końcu zajebiste
![]() Czerwoną zamierzam kupić i myślę też o białej bo na zdjęciach przynajmniej petarda. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Może ktoś wie czy rozmiarówka tych koszulek odpowiada rozmiarówce koszulek z jesieni?
Tzn. czy też są takie wąskie, jakby każdy był ostro niedożywiony? ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
No nic, tak czy siak kupuję w lecie - prawie na otwarcie 25% trybun. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
||
Cytat:
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|||
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
Szczerze powiem jak na taki długi czas oczekiwania to jest nieźle ale szału też jakiegoś nie ma. Biała jak dla mnie najlepsza choć wg mnie aż się prosi o kołnierz polo w niej. W domowej przydałyby się jakieś delikatne akcenty niebieskiego bądź złotego a zakończenia rękawów mogłyby być białe. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z innej beczki : ma ktos koszulke retro ?
jak wyglada rozmiarówka , czy materiał jest elastyczny ? ma ktos Ske ? na ile to w pasie ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozmiarówka taka sama jak koszulki na jesień?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Większa, podobna do Adidasa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
coto znacyz zaniżona bo można dwojako intrepretować ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ile masz w pasie , ile w bicepsie , ile ważysz i jaki romziar wziales , i czy jest opieta czy luzna przytakim rozmiarze na tobie ? (mozesz odpowiedziec na PW)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przypadkiem trafileem na sklep socios , gdzie mozna kupić tanio stare meczówki i przy okazji wspomóc klub
https://sklep.socioswisla.pl/c/19/stroje-meczowe.html polecam! a sociosom polecam reklamować się w jednak odwiedzanych działach na tym forum, a nie zapomnianym przez Boga i historię "jak, gdzie. kiedy" ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koszulki na 115-lecie:
Cytat:
![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ten klasyczny krój bardzo, ale to bardzo mi się podoba. Na okrągłą rocznicę moglibyśmy w takich po prostu grać.
Nie podobają mi się tylko te złote akcenty. Powinny być białe. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Koszulki biją na głowę wersję Umbro na stulecie. Choć poza jakością wykonania, taliowaniem to sądzę że również złoty kolor dodaje kolorytu. Mi się osobiście bardzo podoba i tylko szkoda że wersja limitowana ilościowo. Raz że cena wysoka, a dwa że nie dla wszystkich wystarczy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie wiadomo jak z jakością bo jeszcze nie ma ich w sklepach. Co do limitów to Umbro też miało bodajże 1000 szt. (ale tu się mogę mylić), a dostępne były jeszcze po sezonie 06/07 (wiem bo wtedy kupowałem). Odnośnie cen to też nie wiadomo bo Umbro z tego co pamiętam to 99 zł. kosztowała (meczowe wtedy 199 zł.) tak więc niekoniecznie musi być kosmicznie drogo (z podkreśleniem ,,kosmicznie").
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co z numerami 1->35 ?
449 to cena wywoławcza czy jak ? co to znaczy koszt w ramach licytacji ? aha: ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Strona prawdziwa.wisla.krakow.pl działa.
449 zł to cena wywoławcza, od której zaczyna się licytacja. Na tą chwile są koszulki w cenie wywoławczej i są licytowane - najwyższa cena 800 z nr 88
Ostatnio edytowane przez Coglin : 05.08.2021 o godz. 13:17.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|