|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Oby odszedł jak najszybciej. Jest po prostu beznadziejny. Może go ktoś przytuli w Czarnogórze.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
On tego krola strzelcow zdobyl 10 lat temu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie ma co się dziwić - z Fatosem pewnie rozwiążemy, Buksa out, zostaje Forbes, który też nic specjalnego nie gra, a tez jakiś plotki transferowe o nim są.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
szansa że Fatos odpali , jest i tak większa niż że dostaniemy za Bukse cokolwiek poza ekwiwalentem
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie widziałem oczywiście meczów Bełchatowa, ale sądząc po opiniach tamtejszych kibiców, to Zdybowicza chyba nie ma co traktować na poważnie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A to nie widziales jak u nas gral? Nic sie nie zmienilo od tamtej pory. Kompletnie nie rozumiem po co on wraca do nas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czy pamiętacie takiego grajka jak Sebastian Leszczak.... też uznawany był za wielki talent (oczywiście nie tak wielki jak Aleksander Buksa) i nie ustawiały się do niego takie kluby jak do Aleksandra Buksy... Sieszno mu było i jak odszedł z Wisly Kraków to słuch po nim zaginął...
Mam nie odparte wrażenie, że młody Buksa, popełni poważny błąd odchodząc już teraz z Wisły Kraków... Przy Hyballi zobaczy co to jest poważny trening... Poza tym umówmy się w tym roku, młody Buksa totalnie niczego nie pokazał... a miał szansę jak nigdy aby grać w pierwszym składzie... nie dał rady... to co on ma to zaoferowania na zachodzie? jak przegrał rywalizację z ławką rezerwową i Fatosem... Poza tym gdyby odszedł od nas za rozsądne pieniądze to poratował by klub w kryzysie.... niewątpliwie kibice doceniliby taki gest/ ruch ze strony zawodnika, a tak pozostanie pewien niesmak... Wiadomo, jego życie, jego kariera ale jednak... Pewnie słyszeliście, że interesujemy się zawodnikiem Sandecji Nowy Sącz: Damir Sovsić. Czytaj dalej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/wisla-k...-sacz/157879-n Jakoś ten 30 letni Chorwat z pierwszej ligi, nie przekonuje mnie... Cóż Przemysłąw Zdybowicz prochu nie wymyśli, może chociaż pobiega na treningach... Bo jakoś nie wierzę w jego zdolności... podobnie w sumie jak Serafin Szota... W sumie z tego co widziałem w komentarzach kibiców odpowiednio GKS-u Bełchatów oraz Stomilu Olsztyn... to obaj furory nie zrobili... 20 i 21 lat... oby jeszcze wystrzelili z formą... Ale nie wiem, czy Hyballa to cudotwórca Choć w sumie krytykowany Plewka wrócił z wypożyczenia i zaczał u nas grać przyzwoicie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
^^Leczak nie zrobil kariery bo nie mial rowno pod sufitem. Buksa ma diametralnie inne podejscie do zawodu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Czy na pewno. Mamy, przynajmniej ja to tak widze kukielke rodzicow, taty. A w pilce grzeczni chlopcy znacznie rzadziej robili kariery.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
A co ma być 15 stycznia?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Początek szczepień dla wszystkich.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
15 nic nie bedzie wiadomo. Jak ktos liczy ze wtedy sie rozstrzygnie przyszlosc Olka to mysle, ze jest w bledzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
15 to piąteczek. Buksa zostanie zaproszony po treningu do gabinetu aby zgodnie z umową dżentelmeńską podpisał kontakt. Wtedy będzie jasne czy to zrobi czy nie ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Panowie nie ma się co ekscytować. Zrobi co uzna za słuszne. Wisłą była i będzie z nim czy bez niego. To tylko jeden z wielu juniorów.
Bardziej bym się martwił czy Kuba podpisze nową umowe, bo na boisku i poza nim daje zdecydowanie więcej niż Olek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|

|
||||||