|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
ogolnie stanowski to takie discopolo diennikarstwa , nawet nazwe tej audycji zrobil taka zeby sie podpiac pod wiadomy program ale oglada sie fajnie ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Tak cię nadęło od tego narzekania że jak popuścisz z dupy to ci gacie potarga. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Ile razy po niektórych przegranych meczach pisałem, ale nie tylko ja, że nieważny jest wynik, bo widać, że drużyna gra lepiej niż wskazuje na to wynik po meczu, że sa przesłanki do optymizmu? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śliski jak węgorz hipokryto, nie wycofuj się teraz rakiem. Zacząłeś basować Lucjuszowi to basuj dalej.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A dlaczego nie 20:0 czemu jak mieli frajera który tylko statystował to dlaczego nie strzelili więcej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Pepe72,
to bramka Chuci w 61 minucie meczu jest dowodem ze zespol po 60 minuecie nie siada? Strzal z dystansu, rykoszet, gol. Przypadkowy gol. I to jest dowodem na obrone tezy, ze "kondycyjnie sie poprawilo"? Ja dostrzeglem ze wlasnie mniej wiecej kolo 60 minuty zespol siadl. Pytanie czy to slawetne kunktatorstwo czy braki kondycyjne. Niezaleznie od tego ile zmian mozna przeprowadzic kazdy zawodnik powinien byc przygotowany na 120 minut zapier)&#(*(%ania. Bo przypomne Ci ze 10-5=5 wiec czesc zawodnikow musi biegac cale 90 minut. Tak gdybys zapomnial. Co do wchodzenia Kuby po 60 minucie pelna zgoda. Tez uwazam, ze to optymalne rozwiazanie obecnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pepe72,
odsluchalem ta audycje co wrzuciles. I powiedz co z niej wynika? Bo ja slyszalem, ze: - Wisla jednak jest atrakcyjna dla wartosciowych zawodnikow, bo to Wisla a nie Lech czy Legia zakontraktowala Frydrycha. - Wisla ma wartosciowych zawodnikow (Frydrych, Yaw, Forbes, Kuba) - Wisla ma lepszych zawodnikow do przodu niz Lechia - Wisla moze skonczyc w top6 a nawet top4 I jak to sie ma do placzow na tym forum, ze gramy o utrzymanie i nic wiecej? Ja sie zgadzam z Kowalczykiem. Ale nie z tym parodysta na lawce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
W długiej perspektywie nie dał rady. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
![]() A co do "parodysty na ławce" to uratował nam e-klapę.
Co co discopolo to bez przesady. To jednak Weszło rozwaliło "grzeczne" pisanie o piłce. I też mi poprawiło humor ![]()
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 26.10.2020 o godz. 12:53.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
odnośnie osób piszących, że bramka Chuki przypadkowa, z dupy i takie tam. Ogólnie w piłce zdecydowana większość bramek pada po błędach przeciwników inaczej wszystkie mecze kończyły by się 0-0
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
robert,
Strzal Chuci to nie blad Podbeskidzia. Po prostu strzelil. Przypadkiem byl rykoszet. Gdyby nie ten rykoszet bramkarz pewnie by ta pilke zlapal/wypiastkowal. Fakt, nie popisal sie bramkarzyna refleksem co nie zmienia faktu, ze gol z cyklu szczesliwych. pepe72, za zaslugi przywrocmy Wasilewskiego. Bogus juz jest za zaslugi. Wystarczy. krysztal, biegac a biegac to jest roznica. Ja tez Ci przebiegne 12 km. Ale jak bede w formie to zrobie to o 1/3 szybciej. Kumasz czacze? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To wy "pieniacze i malkontenci" forumowi - zaczęliście z jednej strony jak ty deprecjonować wygrane, pisząc ze graliśmy z kołkami, a z drugiej jak oszołom Drozd - wymagać od zespołu Skowronka gry i wyników które by nawet Wisła Kasperczaka nie spełniła dzisiaj. Przemyśl sobie na spokojnie to co napisałem. I ważne, zdejmuj "maskę" i dotleniaj mózg od czasu do czasu ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
A ja uważam że jest to PAN TRENER ARTUR SKOWRONEK
![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dobrze Drozd ci napisał, żebyś odłożył ten kompresor z tyłka. Obrażasz, ubliżasz, zachowujesz się jak SMARKACZ bo ktoś nie może mieć innego zdania wmawiając komuś deprecjonowanie - NIE, STWIERDZAM FAKTY, opisuję rzeczywistość, mecz był k... męką i padło dużo urew jak oglądałem to spotkanie ze znajmomymi, podbeskidzie nas gwałciło jak wcześneij inne zespoły - 30 minut nakrywania czapką, kto wie jakby się losy potoczyły gdyby nie ten karny? i uj mnie obchodzi jakiś łks, jakaś stal z 5 punktami - gówno mnie to obchodzi. Oczy krwawiły i tyle, a że wygraliśmy to bardzo się cieszę, tylko ta wygrana nie zamazuje mi rzeczywistej sytuacji. Zagramy ładny dla oka mecz to sobie wejdę na forum i napiszę bo mam takie prawo. Ciesz się, że wolfy odpoczywa od forum bo już dawno za te herezje zostałbyś pojechany od pokemonów :]
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 26.10.2020 o godz. 16:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Herezje oszołomów to są wypisywane po meczu ze Stalą
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niech bedzie. Jesli widzenie mankamentow, minimalizmu, kunktatorstwa, brakow druzyny jest herezja i jestem oszolomem - niech bedzie.
Pogadamy po Rakowie. I przypomne wiekszosci, ktora teraz sie w portki z radosci spuszcza jak bedzie cisnela po skowronku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pierwsze 2 zwycięstwa w sezonie, w tym jedno okazałe które się takie zdarza raz na kilka sezonów? Co widzą? Widzą JĘKI, PŁACZE, LAMENTY, OBRAŻANIE TRENERA i jednym słowem nic tylko wygrana 6-0 to przypadek, kołki w stali a w ogóle to powinni wygrać 12-0!!! BEZ AMBICJI, TRENER PARALITYK i takie tam wydzieliny frustratów jak wy. To jest ku.rwa normalny wątek meczowy po wygranej 6-0 z przeciwnikiem? Nigdzie, tylko na naszym forum gdzie kilku fajansiarzy ubzdurało sobie że obrzydzą innym pisanie i czytanie o meczu. Mam propozycje - załóż sobie z Wermachtem, Drozdem, Skarabeusem i FramaTem wątek - = BEZ AMBICJI - UPADEK WISŁY ZA SKOWRONKA = i tam widzielajcie swoje śmierdzące toksyny które w....iają wielu ludzi. Już nawet nie śmieszą a irytują. Za chwilę może przegramy i bedzie czas na lament, płacz czy skarabeusowe złorzeczenie trenerowi. Ale po wygranej 6-0 WARA od tego tematu żeby zepsuć ludziom, chocby i chwilowe szczęście z wyniku. Rozumiesz co mnie w....ia? Dlatego założcie sobie osobny wątek "wydalniczy waszych toksyn" i wszyscy bedą szczęśliwi. Wy - bo nikt wam nie bedzie przeszkadzał w kreowaniu armagedonu i reszta która będzie chciała normalnie porozmawiać ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ech... i jak tu nie uważać cię za "partyzanta" parchatych... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I jak już wstałeś to pokaż mi proszę w którym momencie w ostatnich 3 meczach odstawaliśmy szybkościowo od przeciwników?A i zdecyduj się czy nie mamy sił czy odstajemy szybkościowo.A i jeszcze pokaż no kto to niby się z radości w portki spuszcza(poza tobą po przegranych meczu) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Załóż sobie swoje własne forum ze swoimi zasadami. Nikt ci nie bedzie tam przeszkadzał w lizaniu sie po f...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty już dupe Lucjuszowi wylizałeś, teraz masz smak na fiuta zboku? Nie pozwalaj sobie binarny ćwoku.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Normalnie boki zrywać jak niektórzy nie potrafią się pogodzić z faktem że ktoś ma inne zdanie. Bez pyskówki epitetów nie potrafią sklecić zdania.
Bo jest obowiązkiem się cieszyć że walczymy o 12 miejsce, a jak ktoś pomyśli o 4 to już herezja... Wydaje mi się, że to wynika z usprawiedliwiania mizernych postępów w budowaniu drużyny przez imć Skowronka. To ze bronimy się u siebie z najsłabszą drużyną w lidze powinno zastanawiać i wynik nie ma tu nic do rzeczy. A fanatycy Skowronka potrafią napisać, że Podbeskidzie jest od na piłkarsko lepsze. Kabaret. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Aż zobaczę, że w 80% zespół gra w piłkę, a nie w 80% przeszkadza w grze przeciwnikowi. Nic tu nie zależy ode mnie.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciezko sie dyskutuje z kims kto nie rozumie tekstu pisanego a do tego doklada ci rzzeczy ktorych nie napisales... dramat.
Analfabetyzm XXI wieku jak sie patrzy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Konia już zwaliłeś na poczet porażek Wisły żeby staneło na twoim? Wypierała sie żaba błota...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pojmij jedna rzecz. Fakt, ze skowronka uwazam za zero trenerskie nie oznacza, ze chce zeby Wisla przegrywala. Po prostu widze to, czego ty dostrzegac nie potrafisz. I nie jestem nadmiernym optymista wiedzac kto ustawia druzyne. Paradoksalnie najlepsze wybory byly wtedy kiedy nie mial zadnego wyboru
Ale to trzeb chciec takie proste rzeczy zrozumiec. Lubi potrafic zrozumiec... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|