|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jakieś info zdrowotne? wszyscy do dyspozycji?
Jeśli tak to dałbym szanse na lewej stronie Abramowiczowi Lis-Sadlok Mehremić Janicki Szot-Basha Żukow Kuba- Abramowicz Yeboah-Beqiraj ławka Broda Klemenz Niepsuj Kuveljić Savić Plewka Buksa Mak JCS lub Chuca |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Naprawdę apeluje, żeby pozbyć się ze środka obrony dwóch komediantów Pana Janickiego i Pana Klemenza. Obronę zestawić Szot - Mehremić - Sadlok - Abramowicz
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie byłoby to głupie ale obawiam się, że trener Skowronek jest zapatrzony w Janickiego i póki zdrowie albo kartki Go nie wyeliminują to będzie zawsze w wyjściowej 11
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W sumie Sadlok na środku to podobny komediant
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Bede gleboko zaskoczony jezeli wrocimy nawet z jednym punktem. .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
na boku też
możnaby spróbować akcji a'la Lucjan Franczak z Kaliciakiem, w jakims wywiadzie mówił że to jego najwększe osiągnięcie trenerskie ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Ponadto Gruszkowski, ale to wiadoma sprawa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przynajmniej jeszcze po tej kolejce sąsiadka będzie za nami. Choć to nie nasza zasługa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dyjcież spokój z eksperymentami typu "Sadlok na stopera". Bardziej realne jest to, że dwójka naszych rutynowych mega środkowych wskoczy na jakiś minimalnie przyzwoity poziom, niż to, że Sadlok będzie zbawieniem środka obrony.
Niech już lepiej wk..wia na tym lewym skrzydle. Byleby rożnych i wolnych nie wykonywał. ![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ale dawno nie widziany, więc ludzie zdążyli zapomnieć. A jak każdy kibic wie, najlepszy jest zawsze ten gracz, który nie gra.
Oczywiście jak już dany delikwent zagra i zacznie walić babole, to wszyscy zaczną wołać o zmianę powrotną. I tak na okrągło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Stawianie Sadloka na środku obrony to z miejsca może być harakiri w wykonaniu trenera jeżeli będzie grał tam na takim poziomie do jakiego przyzwyczaił nas na boku... To samo może być z Brodą... Każdy chce młodego na bramce, ale jakbyśmy wrócili z 4 w plecy i zawalił on jedna bramkę to na forum by chłopaka wszyscy zwyzywali i chcieli się pozbyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
powtarrzam , Sadlok tylko na 9tke
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jak to mówią, powoli, bo się....
Na razie dostaniesz Silvę w ataku oraz Chucę z Abramowiczem w pomocy. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
...... Ile byśmy nie strzelili To przy takiej obronie będziemy grali gdzieś tak na 13 miejsce w tabeli..ile to już meczy sami strzelamy sobie bramki? Ile jeszcze meczy musi minąć, żeby trener zrozumiał, że Janicki i Klemenz to nie jest poziom nawet 1 ligi? Czy sprowadzimy kiedyś obrońców,którzy potrafią rozegrać piłkę od bramki poza wy.......eniem jej pod nogi przeciwnika?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Klemenz do przerwy najlepszym zawodnikiem Pogoni.... Czekam na dzień kiedy w klubie nie będzie Klemenza i Janickiego.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Z obroną Klemenz- Janicki nie ma szans na jakies puchary czy coś. Ci ludzie to destrukcja w obronie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Chciałbym dodać, że Sadlok także sie w tym momencie nie popisał. Pozwolił rywalowi na wejście w pole karne na pełnej szybkości, choć wydaje się, że mógł tę akcję przerwać wcześniej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jakie puchary? Z pucharu Polski już odpadliśmy, pucharu ligi już nie ma.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2020
Offline |
|
|
Minimalizm tej drużyny jest porażający.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Skowronek to najambitniejszy trener jakiego widziałem. Zadanie musi sobie zawsze utrudnić najbardziej możliwie jak się da. Patrz - zmiany w meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
W każdym meczu ten trener będzie zdejmował najlepszych piłkarzy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wiedziałem, typowa Wisla, jak zwykle najbardziej frajersko ostatnia sekunda i strata że stałego fragmentu..ja mam .... dość tej padaki dość tego dzbana na ławce trenerskiej kolejny raz zmiany nietrafione
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 13.09.2020 o godz. 15:59.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Fatos- Klemenz - Boguski = WIELKA WISŁA
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nieprawdopodobne
Od 70 minuty oczekiwanie na koniec meczu, od 80 granie na czas Parodysci na boisku i parodysta nimi dyryguje zza lini ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Nie ma to jak ściągnąć najlepszych graczy (wyjątek Klemenz).
Uj dupa i kamieni kupa |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Z trenerem debilem, sabotażystą w obronie, napastnikiem, który sprawia wrażenie jak by nigdy nie grał w piłkę - TRZEBA SZANOWAĆ każdy punkt ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Szkoda juz slow na ta druzyne i co graja
|
|