|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Oddajemy młodzieżowca za darmo, mamy w składzie przecież wielu uzdolnionych młodych piłkarzy spełniających ten wymóg :|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
może odejście Pawłowskiego zwiastuje przyjście Młyńskiego?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Szkoda że po pominałeś fakt że Zukov wchodził w mecze po pandemii z kontuzją która w końcu na dobre wykluczyła go z gry na dłuższy czas. Teraz znowu krótki okres przygotowawczy nie ułatwił zadania zawodnikowi który bazuje w głównej mierze na fizyce swojej gry.
Jeśli ma dojść do formy to właśnie teraz i idę o zakład że jeszcze jesienią pokażą się z najlepszej swojej strony. Jakbyśmy mieli co rok wymieniać 20 zawodników to byśmy już dawno poszło w torbami. A w zasadzie o mało już nie poszliśmy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zukow pokazał się z takiej strony po przyjściu do Wisły, że głupotą byłoby nie przedłużyć i nie poczekać cierpliwie aż nie wróci do formy.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Żukow bazuje na fizyce swojej gry? Być może, bo inteligencji boiskowej nie ma on żadnej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
U nas to od zawsze ocenia się piłkarza nie przez całokształt, ale przez to co zaprezentował w kilku meczach(w których akurat wypadł dobrze). Ignoruje się zupełnie te, w których było tragicznie/słabo, bo przecież prawdziwego piłkarza poznaliśmy z jego lepszych występów(które są w mniejszości). Tak wielu ligowców funkcjonuje w ekstraklapie, tak myślą trenerzy, tak myślą niektórzy kibice. Najlepszym przykładem z naszej kadry jest Janicki, który rozegrał kilka przyzwoitych spotkań i już pojawiły się głosy, że może on jednak grać w piłkę potrafi(ignorując jakieś 150 spotkań w ekstraklasie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
To pewnie Brlek też Cie nie przekonywał?
Na szczęście są eksperci którzy wyróżniali go jako mega walczaka, coś w stylu Lloncha. Daj Żukowowi rozegrać 150 spotkań w ekstraklapie to na nim zarobimy jeszcze 2-3 banki |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
ramzes,
wystarczy jedna dobra runda. Bo on juz gral wysokie C i wystarczy, ze potwierdzi, ze wciaz potrafi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
gość uja grał, wystrzelił na kilka meczy (udało sie go sprzedać ponad wartość) ,potem znowu uja grał i tak jest do dzisiaj (dno) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Tak już zawsze będziemy wyjeżdżać z tym Brlekiem .Tak samo już zawsze będziemy mówić że jakby nie trio to Wisły by juz nie było
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Teraz sezon dopiero się zaczął, choć też optymalnie w niego nie weszliśmy. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2020
Offline |
|
|
Nie no byli byśmy ale pewnie w IV lidze. A nie no przecież Wisłocki by nam sponsora załatwił tak jak załatwił koszykarkom i innym sekcjom które zdążył polikwidować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
po 1.5roku chyba od ostatniego jego dobrego meczu, bo jak dla mnie to RB9 ma zjazd od starcia z Arielkiem. Owszem, nie jego wina, ale kurde blaszka, kiedy to było.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jak tak dobrze wyszukujesz informacje to wyszukaj sobie też to. Mam nadzieję że wiesz co się działo w klubie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Możecie mnie zjeść..
ale uśmiechnąłbym się do Cionka, który jest bez klubu i Dźwigałe ( na rezerwę ) + Turgeman do napadu i wtedy nawet ze Skowronkiem moglibysmy pograć wg. mnie zatrudnienie takiego cionka rozwiązałoby połowe naszych problemów, potrzebujemy faceta z jajami |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie stać nas chyba na Cionka. Plus, jak uprzejmie zakładam, mamy pomysł na budowę obrony za rok, bo inaczej brak wzmocnień na środku w tym sezonie przy innych transferach w pomocy, to duży błąd. Czy ktoś go widział w zeszłym sezonie?
Z Dźwigałą pewnie nie byłoby problemu, bo w Płocku promował go Brzęczek. Ale czy on się nadaje? Edit: O, widzę komentarze w internecie, że mamy parodię zamiast obrony. Pisane przez ludzi, którzy jeszcze kilka tygodni temu nakręcali się: wincyj napardziorów, wincyj, a obronę zmienimy za rok, jak pokończą się obrońcom kontrakty, taki jest plan!
Ostatnio edytowane przez czaro : 13.09.2020 o godz. 20:26.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pytanie czy temat Alona jest jeszcze aktualny, bo po popisach Beqiraja po prostu ręce opadają...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
To, że ktoś dał rok temu Janickiemu kontrakt na dwa lata jest skandalem, to że ktoś dał nowy kontrakt teraz dla drewniaka Klemenza jest kretynizmem, widać w klubie chcieli/chcą zbudować obronę na tych ludziach ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Klemenz - on jest póki co największym rozczarowaniem tego sezonu, ale czy to nie on ostatnio dał nam wygrana z Pogonią? Kto mogl przewidzieć że zanotuje aż taki zjazd, bo jakoś nie widziałem na forum takiego lamentu po przedłużeniu kontraktu (jak chociażby przy Boguskim). Teraz to on powinien kilka tygodni odpocząć od składu, bo inaczej będzie to samo co z Janickim na jesieni 2019 czyli błąd za błędem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Janicki przyszedł rok temu, więc kontrakt mu już dała obecna władza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
|

|