|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
||
Savić, Mak, Yeobah, Carlos, Boguski, ewentualnie Kuba, Buksa, Szot. Osiem chłopa na dwie pozycje. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
https://transfery.info/amp/aktualnos...a-rynku/139735
Trochę info na temat potencjalnych ruchów transferowych, ewentualnych zmian na stanowisku trenera |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dokładnie. Piszę o tym od kilku miesięcy. Pytanie jak nie skrzydło to czy jakakolwiek pozycja znajdzie się dla niego w Wiśle? Wg mnie nie.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Przed Covidem zaczynał właśnie się rozkręcać i bardzo fajnie w środku wyglądać (2 mecze pamiętam na pewno), nie skreślałbym go, przypomnijcie sobie ile czasu Kostal, Kolar czy Arsenic (a nawet Brlek) potrzebowali by zacząć grać na przyzwoitym poziomie. Tylko czy to jest możliwe przy Skowronku, przy ktorym taki Żukow jako najlepszy def pomocnik ligi zaczął grać jak łajza?
Ostatnio edytowane przez guardian_angel : 01.09.2020 o godz. 16:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jagielonia - Chuca 0 minut Zagłębie - Chuca 0 minut Korona - Chuca 0 minut Płock - Chuca 0 minut Cracovia - Chuca 0 minut Lech - Chuca 0 minut Jakie ty spotkania oglądałeś? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
No to nie pamiętam kiedy, ale był krótki okres czasu co Chuca regularnie zaczął grać zamiast Savicevica jako playmaker i zaczynał fajnie wyglądać, nie chce mi się szukać kiedy to mogło być, może mi się przyśniło
nie strzelił żadnej bramki ani nie miał asyst, ale fajnie potrafił podać, zabrać się z piłką do przodu... może jeszcze za Stolarczyka to było?Nieważne, ważne jest to, że jeśli on ma zacząć cokolwiek pokazywać to tylko na tej pozycji właśnie, ale nasz geniusz chce z niego zrobić jak nie skrzydłowego, to def pomocnika...
Ostatnio edytowane przez guardian_angel : 01.09.2020 o godz. 17:58.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
Yeboahowi wystarczyło kilka minut żeby pokazać że jest na poziomie CO NAJMNIEJ MELIKSONA a Chuca jest zwyczajnie przecietny ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Czy ja wiem... raczej powinni mu zaproponować rozwiązanie kontraktu. Przecież jego nikt za darmo nie weźmie. Dodatkowo zaproponować to samo J. Carlosowi i przede wszystkim F. Becirajowi - może się jeszcze skuszą na niego w Sarajewie. W świetle tego co powiedział M. Miga w magazynie TSW w Weszło.fm to w ogóle nie dziwi, ze jego gra jest komedią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Levis,
no... ma lepsze warunki fizyczne pomeran, a co powiedzial bajkopisarz miga? Ja w Beqiraju dostrzegam jakosc. Mysle sobie, ze nie jest przygotowany do sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Obczaiłem poprzedni klub i jego występy (na flashscore). Przed pandemią styczeń i luty wyjściowy skład i grał praktycznie wszystko. Później 4 sparingi w maju zagrali, ale nie znalazłem składów. Czerwiec i lipiec Netanya w grupie spadkowej i zagrał w pierwszym meczu, 2.06, wszedł w 72 min. Kolejne 6 spotkań poza kadrą, ale na wiki piszą że 7.06 poprosił o opuszczenie klubu. Wyglądałoby więc, że od lutego jest bez grania, to by trochę tłumaczyło dlaczego jest tak słabo. Nie najlepiej też świadczy o nim samym, ale rozumiem, ze nie każdy piłkarz jest w stanie sam się przygotowywać i utrzymać w formie, nie wiem też jak wyglądała pandemia i restrykcje w Izraelu. Mimo wszystko skłaniałbym się ku tezie, że trochę rytmu meczowego i jednak da nam trochę radości. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Sytuacja w której znalazł się w meczu ze Śląskiem, za pewne była jedną z setek w jego życiu, nie jest to junior który pierwszy raz staje przed szansą zdobycia gola. Fakt że nawet nie starał sie uderzyć z pierwszej piłki świadczy jeśli nie o przygotowaniu to o tym że po prostu piłkarsko już tylko odcina kupony. Liczyłem na zawodnika klasy Ilieva czy choćby Penksy, a na dzisiaj dostajemy balast na 2 lata. Ktoś nieźle zamotal naszymi włodarzami. Może nam jeszcze zamknie usta, ale jeśli któryś z transferów będzie zasługiwać na miano niewypału to ten. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
spokojnie ludzie, chłop raz nie trafił w piłkę a wy już niewypał transferowy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
ale On nawet nie próbował trafić!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dawno nie widzialem zeby ktos tak sie ze*** na widok pilki w polu karnym. Silny strzal to powinno byc minimum w takiej sytuacji, nawet nad bramka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Chłop zachował się jak oldboy z brzuszkiem na rozgrzewce. Jego agentem nie jest przypadkiem agent Mehremicia ? (lub przypadkiem nie ten sam gość był obecny podczas sesji zdj. prezentacyjnych) Obie te decyzje pod względem sportowym są dramatyczne. Staliśmy się Koroną Kielce gdzie różnej maści serbsko-bośniacko-chorwacko-albańsko agenci wciskają "gwiazdy" z bałkanów. Jeden chłop 28 lat drugi 32 w dodatku osiągnięcia z cv tego pierwszego bardziej przypominają doświadczenie turysty o marnym poziomie. I to wszystko w sezonie, kiedy można odważniej postawić na młodzież i kiedy w klubie rządzą Błaszczykowscy. P.s: Tak, mam świadomość, że Wiślacka młodzież eufemistycznie określając nie jest najmocniejsza w Polsce, jednak skoro mamy przegrywać w tak frajerski sposób i z takimi tuzami jak KSZO, róbmy to młodymi wychowankami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Panowie,
ja chce wierzyc, ze Beqiraj nie odcina kuponow. Ze zostal dojechany przez Skowronka + brak ogrania. Jedna z akcji gdzie podawal w szybkim ataku na prawo do Yeboaha. W takich podaniach widze jakosc. Pilka byla idealna, dajaca Yeboahowi szanse i na drybinling, i zejscie do srodka lub boku. Nie wyrzucil, nie zamknal opcji. Tak, nie wykorzystal patelni i to jest dramat. Ale jak zawodnik nie czuje sie pewnie to nie podejmuje a ryzykiem byl strzal z pierwszej pilki, ktora odchodzila od niego. Czaro, bedzie lepszy od mesia!;p |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Wygląda to to porostu nieprofesjonalnie i jest zaprzeczeniem tego co oczekiwaliśmy po nowym rozdaniu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Do tego dochodzi brak rozeznania na rynku, przez bardzo wąskie struktury. Myślicie że Kuba negocjował ten transfer albo oglądał godzinami grę Mahrenicia? No nie sądzę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
W Wieczystej gra niezly pomocnik. Moze wypozyczenie?
)) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ogladam na YT wszystkie mecze Wieczystej i co prawda wiem że prezentujemy wyższy poziom niż Kaszowianka , to mam wątpliwości , czy byśmy sobie łatwo poradzili z ekipą Peszki, Majewskiego, Kumaha Miśkiewicza et consortes pod batutą Cecherza
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=FupUVyBB7VE taki Majewski w debiucie strzela gola jakiego nasz ETATOWY wykonawca rzutów wolnych nie strzelił w całej swojej karierze (a napewno nie w Wiśle)
uprzedzam dyskusje: poziom rywala nie ma nic do rzeczy przy golu z SFG ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Nie zmienia to faktu, ze jest słaby. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
[QUOTE=Arkadiusz.Czerepach;1555991]https://www.youtube.com/watch?v=FupUVyBB7VE taki Majewski w debiucie strzela gola jakiego nasz ETATOWY wykonawca rzutów wolnych nie strzelił w całej swojej karierze (a napewno nie w Wiśle)
Ja wiem, że trzeba marudzić i wymyślać fakty z czapy bo jesteśmy w necie ale Sadlok kilka goli z wolnych strzelił u nas ostatni całkiem przyzwoity bodajże w grudniu 2019. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sadlok strzelił 5 goli w swoim życiu , mogło mi umknąć
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wielki Wuj między oczy osobie, która zadecydowała o wypożyczeniu Pawłowskiego do końca sezonu (kontraktu) do Stali Mielec. Stracimy go podobnie, jak Grabowskiego.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|