|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Przepraszam, jakis sensowny trener jest dostepny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
spokojnie, Skowronkowi dobrze idzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Z taka gra i podejsciem to na pewno. Moze Stolar by wrocil?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ten cały Quique Setién to chyba gorszy od Skowronka nie będzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Zacznijmy od tego, że więcej w takim składzie w tym sezonie nie wyjdziemy i to powinno zamykać dyskusję.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wyszlibyśmy czy to w Pucharze Polski czy to w lidze, sparingowe ustawienie z tych którzy byli na teraz gotowi do gry od 1 minuty.
Dlatego patrzenie przez pryzmat tego meczu na możliwości Wisły 2020/2021 nie jest zbyt dobrym pomysłem. ![]()
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
i wlasnie okolic takiego miliona euro sie spodziewam, nic wiecej raczej nie przejdzie w naszej sytuacji oraz sytuacji Olka i jego ojca Adama, ktory tez nie jest z pierwszej lapanki
Gdyby nie byli Wislakami pewnie nawet by nie podpisali nic i tyle ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Ojciec Buksa się wku**ił, pogadali z Kubą, załagodzona sytuacja i biała karta, rozmowy zaczęły się na nowo. Trela to tak opisał, jakbyśmy teraz to mogli za Olka dostać max milion. ![]() Realnie 3-4 miliony z tego wyciągniemy co w naszej sytuacji i tak będzie ogromnym zastrzykiem gotówki. Gdybyśmy byli Legią kwotę można byłoby mnożyć razy dwa.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 16.08.2020 o godz. 14:37.
![]()
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to inna sprawa xd
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wystarczyło wziąc za darmo Steinborsa z Arki i mielibyśmy zajebistego bramkarza na 1-2 lata, a tak dalej będziemy się meczyć z tym ręcznikiem w bramce cały sezon ehh
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Stoper potrzebny na cito.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Polityka transferowa powinna założyć sprowadzenie jakiegoś dobrego młodego bramkarza!! Z automatu kwestia młodzieżowca zostaje rozwiązana (bo umówmy się, w polu młodzi niech wchodzą w trakcie meczu, jak np buksa na 25, 30 minut, a okazyjnie w pierwszej 11). Tak to jest problem, który młody powinien wychodzić w pierwszej 11.
Jest Broda, może postawić na niego Buchalik tyle lat ślizga się w Wiśle, a jest tragiczny. Lis wcale nie lepszy. trzeba twardą ręką ich pożegnać. No ale brakuje twradej reki. Tak ciężko zrobić przegląd po Polsce za młodym 18-20 letnim bramkarzem i zaoferować mu miejsce w bramce? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Lis akurat koncowe poprzedniego sezonu mial poprawna.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Ja nie wiem co chcecie od Lisa. W sezonie 18/19 miał czasem świetnie interwencje czasem koszmarne wtopy. Ale w 19/20 bronił już bardzo przyzwoicie. No i to jest mój ulubiony piłkarz grający obecnie u nas
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, byłem zdzwiony, że w wywiadach pomeczowych, gdy pytano Skowronka, kogo by jeszcze chciał, mówił, że kadra już zamknięta, ale okienko otwarte, więc nie wiadomo, przydałby się ktoś do ataku.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Na jakiej podstawie (tak jak ktoś wcześniej pisał) można domniemywać, że poł roku czy rok temu nie byłoby klauzuli przy podpisie? Nie kumam? Wtedy można by wpisać 10mln euro a teraz już nie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
a takie pytanie:
czy to podpisanie (przedluzenie) tego niekorzystnego dla nas kontraktu , nie zbiegło sie aby z przejeciem przez Trio ostatecznie pelni praw do SA ? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jeśli w tamtym momencie dla kogoś był niekorzystny to dla Buksow.
Obidzinski nie miał w kompetencjach negocjacji z TSem więc o czym tu w ogóle mowa? Kontakt z Buksa przedłużono w grudniu, a trio przejęło przejęło klub w marcu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
młodzieżowiec, ograny w I lidze i reprezentant Polski, szkoda, że nie do nas .. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Lisa bym zostal na rezerwe, ale Buchal to faktycznie do pozegnania
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ja nie mówię, że by nie było i w tym artykule chyba też tak nie było napisane.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|