|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Aż mi odeszła ochota na kupno karnetu. Dobrze, że strona nie działa od 2 dni (sic!!!), bo już bym był po zakupie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Moze ten niegodny i nieakceptowalny wp....ol wyjdzie nam na zdrowie. Tego sobie i Wam zycze. No i jeszcze nerwow ze stali, bo troche szyderstw zbierzemy.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Przecież ....a grał pierwszy skład.
Trzy ligi różnicy.... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Brawo ku.rwa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ten mecz był przygotowany pod filmik na Twittera i YT (że przegrywamy z drużyną pokoju Kszo), ale z pomocą kibiców uda nam się wyjść z kryzysu. Wszystko wyreżyserowane na Tip Top!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie będę komentował bo się zdenerwowałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ile by lig różnicy nie było, jak się lekceważy rywala to tak się to kończy
![]() Każdy z Was tu widział 3:0, 4:0, 5:0... zacytuję dziadka "kurva z Wami jak z dziećmi", jakieś utopijne to forum
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 15.08.2020 o godz. 20:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=7RVmnW-paoM krolowie TT , krolowei komedii, to jak balzny z tymi pucharami ? sa juz
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 15.08.2020 o godz. 20:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
No coz... kolejny kamyczek do ogrodka "nie jestem zwolennikiem Skowronka".
Wlasnie dlatego nie jestem. Skowronkow nie wiem czego brakuje. Inteligencji? Roztropnosci? Wprowadzil na boisko Savicia, ktory trenuje od poniedzialku z zespolem. Juz ta gra Beqiraja mocno naciagnieta byla. Czemu nie zagral tego meczu bezpiecznym wariantem zawodnikami, ktorzy sa w klubie od dawna i POWINNI znac jakikolwiek schemat gry? To tylko pokazuje ze ok, utrzymal zespol, ale zmarnowal caly zeszly sezon, bo nawet Ci, ktorzy zostali nie wiedza co maja grac. I niestety, tak to bedzie wygladac. Przyklad Barcelony pokazuje, ze mozna miec grupe swietnych pilkarzy, ale jak nie ma sie na ich czele wodza to nic z tego nie bedzie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Do osób które odpuszczają temat karnetów to mam ochotę napisać ostrzej, jednak rozumiem ich poniekąd zdenerwowanie dlatego napiszę po prostu - ochłońcie.
PS: A posty najlepiej wykasujcie lub wyedytujcie bo potem się będziecie ich wstydzić. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to owy temat mozna zamknac
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
szyder-cipy z Sb teraz prosze o glos ....mamy kadre, mocny srodek pola .....gdzie jestescie klauny
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Tu nie ma o czym dysuktować plaskacz na twar każdemu kopaczowi, który grał w tym meczu to najniższy poziom kary, zawse byłem za takimi akcjami, jak ktoś z top przepierdalał z kelnerami, są granice przyzwoitości, albo honorowy zwrot kasy za miesi⼹c albo kop w dupe i ostra praca - nie ma innej możliwości,
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Uwielbiam to pitolenie że PP nam nie leży To co się robi w gabinetach? Patrzy w statystyki ile PP ma Legia i kolejnym trenerom stawia się to za cel. A po zwycięzcy poprzedniej edycji wiesza się w szatni zdj Probierza i spółki z wzniesionym PP i odpowiada jak Lechia Arce w 2019
Czy będą dostępne szaliki na 20-lecie dubletu? ![]()
Ostatnio edytowane przez Gorlicki Wiślak : 15.08.2020 o godz. 21:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
gizmo
Barca tez miala silny srodek pola Ale jak trenerem jest parodysta to takie sa efekty ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Moze tez kilka osob zrewiduje swoje przekonania. Moim zdaniem Skowronek dzisiaj zapracowal na czerwona kartke. Ale moze dostanie tylko zolta. Powód: Literowki
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 15.08.2020 o godz. 20:55.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Kondycyjnie ze skowronkiem mozemy byc przygotowani dobrze ale ju pilkarsko i taktycznie to dno. Trzeba liczyc na warte ze dadza dupy. Najlepiej byloby dac mu ultimatum. Nie bedzie dobrego poczatku sezonu to wypiernicza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Więcej lizania sie po fiutach i mówienia od samej góry do samego dołu że jesteśmy w kryzysie, że mamy dlugi ze jak dostajemy w....... za w.......em to nic sie nie dzieje bo przecież mamy kryzys.
po takiej kolejnej kompromitacji powinna spaść czyjaś głowa bo tu każdy myśli ze huk tam nie trzeba sie starać, przegramy z 20ligowcem wytłumaczymy to tym że dwa lata temu nas mogło już nie być. Niech góra zacznie wymagać i wyciągać konsekwencje a nie zabawiają się w kolegów bo huj z tego wielki będzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Co trzeba zrobić żeby Sadlok k... w końcu przestał wykonywać stałe fragmenty gry?
Crowdfunding założyć? Zbiórkę na siepomaga? Ankietę na Twitterze? ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Siódmy sezon męczenia buły z rzędu uważam za rozpoczęty.
Pomyłka... Ósmy. Także możemy już zacząć myśleć o nowym sezonie, na pewnie będzie lepiej
Ostatnio edytowane przez Elendil : 15.08.2020 o godz. 21:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kolejne rozczarowanie w Pucharze Polski. Praktycznie jak co roku
![]() Ja już nawet nie mam siły się na to denerwować, bo właśnie takiego przebiegu meczu się obawiałem. Dla graczy KSZO praktycznie mecz sezonu, dla naszych gloryfikowany sparing. Wygrali Ci, którym w pierwszej połowie sprzyjało szczęście a w drugiej bardziej zależało. Niestety elementy wolincjonalne siedzące często w podświadomości grupy ('xx to leszcze - o.......imy ich na luzie' albo 'to tylko KSZO nie ma co się przejmować') mają bardzo często wpływ na wyniki krajowych pucharów. Takie agrowpie rdole w futbolu to norma od UK po Rosję niestety. Ot, specyfika piłki. I nie- nie zamierzam nikogo rozgrzeszać. Nasi spartaczyli ten mecz konkretnie. Po prostu nie jest to dla mnie jakieś wielkie zaskoczenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
to jest dramat ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2019
Offline |
|
|
Jak nie będzie jakiś kar dla piłkarzy albo nie poleci głowa trenera. To ja dziękuje bardzo za takie coś. Sorry, ale odpowiedzialność ktoś musi ponieść, a nie że sobie odpadają z amatorami kolejny sezon i wyjebane, 0 konsekwencji.
Dla mnie jest to porażka 3 razy gorsza sportowo od Stargardu czy Legii. Przepraszam bardzo, ale KSZO ledwo utrzymało się w 3 lidze, równie dobrze mogliby grać na poziomie Puszczy Niepołomice II druzyny, Dalinu Myślenice czy Orłem Piaski Wielkie.
Ostatnio edytowane przez krzysiek311311 : 16.05.2022 o godz. 22:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Co tu dużo mówić, tu nie ma co mówić, trzeba przeklinać. Przejebana sprawa, ale ten mecz pokazał o co będziemy walczyć w przyszłym sezonie. Drużyna nie ma jaj i nie ma w sobie tego ognia, jak się nie ma umiejętności mega, to pozostaje wlasnie na tym charakterze jechać, ale tutaj brakuje tego w....ienia i zwykłej walki, aby zabić, aby wbic bramkę i mieć wywalone czy się gra o 1 miejsce, czy o 13, czy w Wiśle mocnej, czy słabej, czy w Legii czy w Gorniku Zabrze. Oni mają średnie umiejętności, charakter taki oo, a głowy zamulone myśleniem, presją i to im przeszkadza jechac na zwykły mecz, do byle frajera i go ograć bo wiadomo, że się jest lepszym.
I myślę, że ciągnie się za nami trzecią dekade ten błąd Cupiała, czyli brak szkolenia młodziezy. Jestesmy w sytuacji gdzie nie stać nas na nikogo, płacić nie płacimy dużo, więc tylko oddolne zadziałanie i wpuszczenie w tą drużynę młodzieży, która o coś walczy, o transfery, o kasę, o wypromowanie się, mogłoby coś tutaj zmienić. A tak to mamy skład oparty na szrocie, emerytach, zawodnikach z kartą w ręku, nadziejach, że "może ten wypali", najemnikach itd. Gdybyśmy zaczęli na dużą skalę szkolić mlodzież, to mielibyśmy chociaż talenty, uzupelnienia składu, kogoś w rodzaju młodego Małeckiego, Borysiuka, Żyro, więcej Buksów itd i to by jakoś ciągneło tę biedną druzynę. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Konsekwencje muszą być wyciągnięte. Już jutro.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
@Levis88
Jutro zobaczysz informację, że "Na razie nie podejmujemy nerwowych ruchów, drużyna jest przybita, musimy podnieść morale" i "kupujcie karnety"... ![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
serio myślisz, że ktoś w klubie się przejmie i kary dojebie? Ja myślę,że dzisiejsza porażka już po piłkarzach spływa w drodze powrotnej,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|