|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Oczywiście że jest w stanie być solidnym stoperem tylko jest jeden problem. Kasa i w kontekście Wisły raczej nie jest realny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie za dużo tych wiekowych piłkarzy u nas ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Thiago Cionek idealny ruch, bo niebezpiecznie nam spadła średnia wieku po odejściu Brożka i Wasyla.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Cionek to akurat byłoby solidne wzmocnienie jak na Ekstraklasę, ale problem jest taki, że nas na niego nie stać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Piszesz w kwestii sponsora
![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
chcialbym
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Przecież mamy na tej pozycji młodzieżowca Pawlowskiwgo, który jest już jako tako sprawdzony w ekstraklasie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A jak z wypożyczonymi ? Plewka, Zdybowicz, Balicki, Morys, Wyjadłowski, Szota
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Oby to była tylko plotka xD |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No z tego co pisza na TT to jakiś gruby komediant z gościa w tamtych kręgach, do Janickiego do pary idealnie
https://twitter.com/Radek_Misiura/st...37608846761984 "W meczu z Belenenses Adi Mehremić strzelił 2. gola samobójczego w tym sezonie. Gdy opuszczał murawę, kibice "Ptaków" mocno z nim pojechali. Sam Bośniak, jak na chłopaka z Bałkanów przystało, nie pozostał im dłużny. Btw, tragicznym jest obrońcą. "Szrot z Bałkanów" - znana fraza." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://www.transfermarkt.pl/adi-meh...spieler/192897 akurat brakuje mu Polski do "złap je wszystkie"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Faktycznie... jakość a nie ilość. Przecież to nawet śmieszne nie jest.
Ale spoko.. zaraz się znajdzie jakiś komediant co powie ze mamy zespół dużo mocniejszy niż stal i warta i na pewno nie spadniemy. Sparing to tylko sparing... ale biorąc pod uwagę ze gramy w teoretycznie najmocniejszym składzie (poza Kubą i Bashą) to średnio na tle tej stali wyglądamy. To na pewno zasłona dymna ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() xDDDD |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Trzeba dać chłopakowi szansę. A może się jeszcze ogarnie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ta bo w 12 klubach miał rzeczywiście mało szans xd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Nie każdy odpala od razu. Może niektórzy rzeczywiście potrzebują 13 klubów żeby odpalić. Może 13 to dla niego liczba magiczna. Bądźmy dobrej myśli
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie to tylko spalanie źródeł przecieków jak w przypadku Curro czy jak mu tam.
Beqiraj trafił bez przecieków ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja bym jeszcze raz z Burdenskim sprobowal
Może akurat tym razem odpali! A co? Nie stać nas? Albo Oudja, z wiekiem nabrał doświadczenia! Jak bez przecieków? Transfery.info czyli Hanejko informowali o Beciraju 3 dni przed transferem ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pachnie szrotem, niestety.
W tym transferze za bardzo nic się nie zgadza. Ostatni mecz 9 miesięcy temu. Nigdzie nie zagrzał miejsca dłużej niż rok i nigdzie nie zagrał całego sezonu. Transfer na alibi po jak najmniejszym koszcie... W 2015 roku testowało go Podbeskidzie ale odpaliło. Obym się mylił, ale przeczucie mam kiepskie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Uzupełni ich Klemenz na wahadle. A z przodu On: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=24361 Może Odra nie chciałaby wiele, warto zapytać. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Forumowicze w formie, jazda po piłkarzu przed jego podpisaniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |