|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Przegrywał rywalizację o pierwszy skład z Rafałem a to już dużo mówi
![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że na Jego miejsce pozyskamy kogoś ewidentnie lepszego bo póki co skrzydła wyglądają mega słabo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Dlaczego co niektórzy zakładają, że to my go puszczamy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pisząc o ofensywnych, zapomniałeś jeszcze o Fatosie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Balicki i Zdybowicz też to niby napastnicy Więc na sztuki to mamy 4 napadziorow, 1 ofensywnego pomocnika i 3 skrzydlowych O ilości pisze, nie jakości! Co do Maka to pisał Kiewicz na tt, że zostanie a on ma zwykle bardzo dobre info (kiedyś tu się na forum sporo udzielał notabene ale wtedy za informatora nie robił )Zupełnie poważnie pisząc :ja bym grał tym co jest + ściągnąć 1 stopera i 1 skrzydlowego Jedno miejsce wyżej w tabeli to 300 tys więcej przychodów, Czyli żeby wyjść na 0 każdy jeden dodatkowy kontrakt powinien zapewnić 2 miejsce wyżej w tabeli Czyli co 5 transferow i minimum 5 miejsce albo popadamy w głębsze długi? W ostatnie miejsce przy takich beniaminkach nie wierze Frekwencji tak będzie prawie pełen stadion przy ograniczeniach To dajmy sobie 1 sezon na oszczędności, podpromowanie Buksy, Hoyo, czy sprawdzenie tych wszystkich Zdybowiczow No chyba że nas stać i walczymy o pierwsza 4 to co innego
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 30.07.2020 o godz. 15:20.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
Bardziej przerażające jest, że ilościowo wcale lepiej nie jest póki co a jakościowo to jest jedynie Beqiraj tak na prawdę, który na zdjęciach z treningu wygląda jak taki troszkę klocek, aczkolwiek dobrze gdyby okazało się, że jest to taki wielolitrażowy, potężny diesel który z początku trochę się nagrzewa ale jak już złapie obroty to i ściana nie zatrzyma |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Bardziej przerażające to jest to, że do startu sezonu są 3 tygodnie a tak to już przeżywacie jakby pierwszy mecz był już w weekend
![]() Wartościowe transfery 2-3 transfery, dołożyć do tego młodzież i gramy. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czuję, że to będzie sezon Rafała.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Transfery to wynik koncowy. Ja bardzo zaluje, ze nadal nie mamy ogarnietego dzialu sportowego z dyrektorem sportowym na czele. Np. kosztem transferow. Od 2 lat mamy w w tym miejscu potezna wyrwe.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja z kolei czuję, że popisy Messiego z Łomży sprawią, że Lewandowski nie będzie pierwszym wyborem na EURO 2021, a dodatkowo będzie bohaterem wielkiego transferu i Wisła odrobi te ukradzione w latach 16-18 trzydzieści mln zł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Z mentalnoscia takiego Buksy Wojtkowski juz dawno gralby w lepszej lidze. Cos jest bardzo irytujace o tym gosciu, i wydawalo mi sie ze sprawial wrazenie ze byl obok druzyny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Bez transferow ciezko bedzie o punkty I dobra frekwencje..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że spokojnie ze 2-3 transfery sensowne zrobimy. Oby potrzeba było tylko tutaj czasu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Sklad na razie wyglada mega słabo,obrona rozklejona .. ...szykuje sie scenariusz jeszce niedawnego sezonu,halo czas sie budzic jesli chcemy grac w Ekstraklasie.
sa 3 tygodnie trzeba pracowac 24h i szukac zawodnikow wartosciowych puszczamy Wojtkowskiego ale on przynajmiej cos robił na tym boisku ale dalej trzymamy takiego pseudo-grajka Chuce to jest dopiero irytujący gosc i pechowy jak kiedys, Andraz Kirm.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 30.07.2020 o godz. 19:37.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Jak lubię i cenię Bogusia to nie jest to już piłkarz na grę w ekstraklasie. Nie widzę sensu tego rocznego kontraktu.
Takich ludzi trzeba zatrzymać w klubie ale nie na siłę jako piłkarzy. Tylko robimy Mu krzywdę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
spoko, będzie rezerwowym na 10-20 minut z niskim kontraktem i pomagać Kubie trzymać szatnię. Pozycja mniej więcej taka jak Wasyla, może Brożka w zeszłym sezonie,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Dokładnie jw. z braku laku plus kontuzje i wchodzi Boguś jak znalazł, dodatkowo jedyny ze starej gwardii, musiał ktoś zostać - piłkarsko słabo, ale patrze pod innyk kontem. Cieszę się, że Rafał jest z nami choć zapewne nie raz będę urwował na jego przyjęcie i zagranie
Co do Wojtkowskiego to NARA i tyle, nie wykorzystał szansy, która miał. Dziwny to zawodnik, ale jak większość i mnie wydaje się, że tutaj największym problemem była głowa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tak, dlatego od lat sprawdza się w Wiśle bardziej niż Chuci, Videmonty, Bałaszowy, Silvy i dziesiątki innych wynalazków. Gdzie go nie wystawisz, tam zagra swoje. Nawet jeśli nie są to wyżyny futbolu, to przypominam, że Wisła obecnie też nie jest na szczycie.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
To daj lepszego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
niektorzy musza przestac pruc sie do Boguskiego bo mamy wielu gorszych, nie jestes wtedy fajny jak myslisz
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
o to to 1234
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Serio? o Wojtkowskim mówimy? który gorsze liczby od Boguskiego wykręca i inne kluby się o niego będą zabijać? aha....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
To jest część mody na malkontenctwo. Jak piłkarz odchodzi z Wisły, to na pewno dlatego, że Wiśle się NIE UDAŁO go zatrzymać.
Jak piłkarz przychodzi, to dlatego, że był cud i mieliśmy szczęście. ![]() Wojo jeszcze 2 lata temu naprawdę mógł się rozwinąć w dobrego piłkarza. Niestety bardziej niż ciężka praca interesowały go moda i fryzjerstwo. Cóż, nie pierwszym on "młody i zdolny", któremu z ciężką pracą nie było po drodze. Zaktowiczy pewnie w jakimś beniaminku teraz i albo się ogarnie, albo będzie już tylko gorzej. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|