|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2020
Offline |
|
|
Dopóki jest szansa na wyższe miejsce to trzeba grać na poważnie. Nie wiem dokładnie o ile więcej możemy dostać za 11/12 miejsce, no ale te kilkaset tysięcy (strzelam) na ulicy się nie znajdzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Powalczmy, chociaż pewnie ciężko o motywację.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Lis Sadlok Janicki Klemenz Niepsuj Basha Kuveljić Chuca Boguski Wojtkowski Turgeman na ławce Buchalik Wasilewski Hoyo Szot Pawłowski Duda Tupta Drzazga JCS
Nikogo innego do gry nie mamy Burliga Hebert Hołownia Kuba Mak Żukow Savicević Brożek nieobecni |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Janicki przecież nie zagra, kartki.
W motywację już nie wierzę, mecz do odbębnienia. Chłopaki już raczej rezerwują miejsca urlopowe niż myślą o grze. Zostały im dwa treningi i dwa mecze... Dlatego jutro chciałbym zobaczyć od początku Hoyo obok Klemenza a w końcówce może szansa debiutu dla tego Dudy, w końcu nagroda za wyboru mu się należy Obstawiam spokojna porażkę, takie 0:2 lub 1:3, oby bez kontuzji. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Jak jest szansa na wyższe miejsce, to trzeba zawalczyć. Tego oczekuje od piłkarzy i trenerów.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chętnie bym zobaczył Brodę w bramce.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
13 miejsce. No gratulacje kopacze. Nic więcej do dodania.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Odfajkowane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Wasyl - dziękujemy bardzo za 2,5 sezonu w Wiśle, będziemy wspominać serce włożone w grę dla Wisły i pożegnamy na meczu z Arką. Życzymy miłej emerytury lub kontynuacji kariery w Wieczystej.
![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zagłębie dzis o niebo lepsze niestety.
1-3 to najmniejszy wymiar kary bo potem to zaczęli z nami grać w dziadka. Szkoda Turgemana na koniec sezonu.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 14.07.2020 o godz. 22:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Myślicie, że z Lisa będziemy mieć jeszcze pociechę i w przyszłości na nim zarobimy? Odkąd wrócił do pierwszego składu, to prezentuje się bardzo dobrze. Gdyby nie on, to w dzisiejszym spotkaniu byłby pogrom.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Klemenz i Wasyl dziś kryminał. Qrwa jak można tak grać.Niepsuj i Sadlok mieli momenty jakby się zgubili na dłużej.W ataku poza Turgemanem nikogo. Qrwa tak ma wyglądać extraligowa drużyna? Walenie w ch... z nami kibicami.W sobotę koniecznie wygrać ze świnią i pożegnać się z tym żenującym sezonem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
I jeszcze ten Jagoda.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Może się powtórzę, ale co mi tam... z parą stoperów Janicki - Klemenz nie awansujemy w przyszłym sezonie do grupy mistrzowskiej. Wyglądają solidnie i mają przebłyski dobrej gry na tle ligowych outsiderów, z lepszymi drużynami są i będą ogrywani jak dzieci.
Mam nadzieję, że trener Skowronek planuje sprowadzenie przynajmniej jednego solidnego, środkowego obrońcy, który z miejsca wygryzie ze składu Klemenza/Janickiego. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie śledziłem ostatnio ustaleń odnośnie przyszłego sezonu, ale zdaje się wśród możliwych scenariuszy było rozegranie pełnego sezonu z podziałem na grupy?
edit: https://www.przegladsportowy.pl/pilk...eforma/brrptj0
Ostatnio edytowane przez Patryko : 15.07.2020 o godz. 08:46.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Gdyby nie wczorajsze swietne interwencje Lisa to Zagłebie jebnełoby nam wiecej goli niz Legia na łazienkowskiej. Po bramce Alona całkowicie stanelismy i rywal robił z nami co chciał. Z Wisła Plock nic nie grali, nawet z bieganiem mieli problemy wiec cała siłe mogli skoncentrowac nas nas. Teraz to my za mało biegalismy, do tego gralismy za wolno a jak juz przyspieszali to znowu za szybko tracili pilke i efekt był jaki był.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przynajmniej Lis się wyrobił i nie musimy szukać nowego bramkarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Plusem tego i poprzedniego meczu jest to, że nikt się nie będzie już łudził, że "kadra nawet niezła, z potencjałem, a wynik nieadekwatny" itd. Zagłębie nas wyjaśniło totalnie. Pewnie gdybyśmy lepiej zagrali te 3 ostanie mecze i zajęli 10 miejsce (czyli de facto jedno niżej niż przed rokiem) to byłoby takie łudzenie się, że da rade z taką kadrą po lekkich modyfikacjach coś zrobić w przyszłym sezonie, a tak złudzenia zostały rozwiane. Ja osobiście nie mam żadnych oczekiwań co do przyszłego sezonu, bo nie wierze że ktokolwiek będzie ryzykował płynność finansową (a tego raczej trzeba żeby solidnie się wzmocnić) żeby osiągnąć jakiś cel sportowy w sezonie przejściowym z trzema dziadami z 1 ligi i jednym spadkowiczem. Niestety, ale wydaje mi się, że będziemy dziadować również w przyszłym sezonie, choć zapewne takiej kompromitacji i blamażu jak ten sezon raczej nie będzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
w ataku zrobiliśmy dwie akcje................ obie Turgeman. strach myśleć co będzie w meczu ze świnią :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A co ma być ? Dogramy 90 min, zrobilismy co trzeba czyli utrzymanie i po sezonie.
Pewnie skończy się nudnym 1:1 i parafrazując klasyka, to zakonczymy ten " w ....u sezon". |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|