|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Kiedy i gdzie tak mówił? Pytam z ciekawości.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Na pierwszy ogień poszedł futbol. Nagle okazuje się, że w Ekstraklasie jest dobre kilkadziesiąt przypadków, w samym Krakowie â w dwóch klubach â grubo ponad trzydzieści! I to wszystko wśród tych, którzy nie zauważyli u siebie żadnych niepokojących objawów.
https://weszlo.com/2020/05/05/jak-co...stanowski-198/ Skoro w Cracovii jest 13, to u nas musi być co najmniej 20, żeby było "grubo ponad trzydzieści". Jakoś specjalnie nie dziwi, wystarczy, że na obozie w Turcji klub zetknął się z zakażoną osobą, albo w samolocie do Turcji ktoś taki był, albo na lotnisku w Berlinie, albo Hebert przywiózł z Japonii. Wiele nie trzeba. Trzymajmy kciuki, żeby w tym momencie nikt nie był zakażony. A jeśli tak będzie, to nam to wyjdzie na dobre, bo przeciwciała oznaczają, że może uda nam się uniknąć zakażenia w trakcie sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
No i o Pawle...w tym i już raczej następnych sezonach.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Paweł, trzymaj się! Byłoby szkoda, gdyby tak miał zakończyć karierę :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wielka szkoda.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ktoś wie co sie dzieje Danielem Hoyo-Kowalskim?
on w ogóle trenuje aktualnie z którymś rocznikiem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Nie jestem zdziwiony. To.było złamanie ręki, kilka tygodni będzie mógł grać na pełnych obrotach (jak na niego) a.zacząć trenować wiele szybciej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Żeby tylko zgodził się podpisać, zanim nam go podbiorą rywale!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Podpisać ze złamaną ręką będzie trudno
![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kwiecień już pewnie czeka za rogiem z tabletem, aby podpis był na odcisk palca
![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O widzę, że mamy nowego kozła ofiarnego - Buchalika.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2020
Offline |
|
|
http://ekstrastats.pl/statystyki-bramkarzy-4/ - żaden kozioł ofiarny, tylko 100% prawda. Statystyki bramkarzy - Buchalik jest najgorszy wśród pierwszych bramkarzy (czyli tych co zagrali chociaż połowę meczów) pod względem % obronionych strzałów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
W żadnym wszechświecie Dusan Kuciak nie jest 8. bramkarzem ligi, a Pavel Steinbors 7. Obydwaj wg mnie są w TOP3, pytanie czy z Plachem czy ze Stipicą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W przypadku Michała akurat ta statystyka pokazuje 100% prawdy. To chyba jedyny bramkarz w lidze, który nie daje nic od siebie swojej drużynie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Turgeman przyjeżdża do Polski i obraża wierzących Polaków. Tu nie Izrael.
https://twitter.com/PKarpiarz/status...70185765826561 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A co w tym obraźliwego?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Nie rozumiem wysrywów niektórych urażonych ludzi
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jako osoba wierząca i praktykująca, nie czuje się urażony. Ciekawe ilu z oburzonych pójdzie jutro na mszę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piłkarze robią głupoty w internecie? nie znałem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze wczoraj każdy chciał go zatrzymać, a teraz stał się największym wrogiem dla niektórych. Jak napiszę, że nic mi do tego co robi poza boiskiem i bardzo chciałbym, żeby został (bo to dobry napastnik, a taki jest nam potrzebny) to też mnie zlinczujecie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
herb Wisly to herb TSu
dla mnie nie ma zadnej afery i niech strzela bramki dalej, tylko to mnie obchodzi ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie nigdy nie obchodziło, co piłkarze robią poza boiskiem. Dla mnie ważne jest tylko to, co robią na boisku, bo to się przekłada na bramki, punkty i pozycję w tabeli, a to jest chyba najważniejsze. Szkoda, że pewnie nie uda się nam go zatrzymać, bo porządny napastnik jest podstawą w każdej drużynie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|