|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Rok temu udowodniliście, że tym, co robi różnicę i co ma wielką moc sprawczą są "Czyny. Nie słowa".
Potem stanęliście przed ważnym pytaniem, czy jesteście gotowi na zrobienie kolejnego kroku w przód. Nie bacząc na nic, stanęliście na wysokości zadania, pewnie i odważnie odpowiadając: "Ja zostaję, a Ty?". Trwacie niezłomnie, wierząc w Białą Gwiazdę. Wierząc, że "Nigdy nie zginie". ![]() "Nigdy nie zginie" - to słowa kapitana zespołu Jakuba Błaszczykowskiego, pod którymi podpisują się obiema rękami pozostali zawodnicy, co udowodnili już wielokrotnie w ostatnich miesiącach. Pomimo niepowodzeń nie składali broni, ale niezłomnie walczyli dalej, by wrócić na zwycięskie tory. W ostatnich dwóch spotkaniach udowodnili, że nie ma rzeczy niemożliwych, osiągając zamierzony cel i wygrywając dwa spotkania kończące rok. W tym czasie u ich boku cały czas byliście Wy - Kibice - wierząc w nich i zagrzewając do nieustannej walki. Teraz przed nami runda prawdziwej wierności, w której tak ważna będzie kontynuacja zaczętej pracy i w której po raz kolejny tak ważni będziecie Wy - Kibice - którzy dzięki swojej wierze jesteście siłą Klubu. Sprzedaż karnetów w Strefie Kibica oraz za pośrednictwem strony bilety.wisla.krakow.pl na rundę wiosenną oraz finałową właśnie wystartowała! Pierwsza część sezonu nie należała do najłatwiejszych, jednak przed jej zakończeniem Wiślacy odwrócili negatywny trend i ponownie dostarczyli wiele radości wszystkim kibicom Białej Gwiazdy. Teraz czas na kontynuowanie wykonanej pracy i walkę o jak najwyższe miejsce! Karnet Wiosna 2020, to dziewięć spotkań rozgrywanych na Stadionie Miejskim im. Henryka Reymana w Krakowie. Emocji w tej części sezonu będzie jeszcze więcej niż poprzednio, ponieważ Biała Gwiazda rozegra dwa mecze z kategorii TOP, z Lechem Poznań oraz z Legią Warszawa, które z takim Kibicami, jak Wy pozwolą z pewnością po raz kolejny bić rekordy frekwencji! Podopieczni trenera Artura Skowronka potrzebują Waszego wsparcia z trybun podczas każdego domowego spotkania! Rezerwacja miejsca dla osób, które wznawiają swój abonament mija w niedzielę 19 stycznia o godzinie 23.59. Aby wykupić swoje miejsce, należy zalogować się na swoje konto w serwisie bilety.wisla.krakow.pl i wejść w zakładkę TWOJE ZAKUPY. Przypominamy o możliwości zwolnienia miejsca karnetowego lub przekazania go innej osobie. Tych, którzy jeszcze nie mieli okazji bycia karnetowiczem Białej Gwiazdy, także zapraszamy do zakupu wejściówek! https://www.wisla.krakow.pl/aktualno...ow-wiosna-2020
Ostatnio edytowane przez Cycu : 07.01.2020 o godz. 12:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
cena karnetu powinna zachęcać, tutaj niestety to działa odwrotnie.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2019
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak sobie wyobrażasz zachęcającą cenę skoro podobne kwoty płacili ludzie latem? Co powiesz właścicielom całosezonowych karnetów? "Sory, ale bardziej się opłacało kupić jednak po jednym na rundę". Cena na rundę wiosenną jest wypadkową cen założonych przed sezonem. Abstrahuję od słuszności takiej wyceny, bo w mojej opinii ceny zostały wówczas lekko przeszacowane. W tej chwili, ewentualne zmiany możliwe są tylko "w górę", co z oczywistych powodów nie nastąpi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wystarczy uruchomić promocję dla całorocznych, np bilet za złotówkę dla osoby towarzyszącej na wybrane mecze?furtek jest wiele, od rabatów w sklepiku, LVbet po zniżki na następne karnety (jak dobrze pójdzie)
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 09.01.2020 o godz. 11:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Jeżeli to prawda to tragedia. Nie wiem dlaczego klub nie zrobi akcji, że kupując karnet dokładasz się do zakupu nowego piłkarza i np. dać zasłoniętą twarz w koszulce Wisły, wtedy to działa bardziej mobilizująco. I potem odsłonić np. Peszko albo jakiegoś innego grajka ![]() Niestety drugiego takiego pospolitego ruszenia jakie miało miejsce w tamtym roku nie będzie i trzeba w jakiś inny sposób namówić/ zachęcić ludzi do zakupu karnetu, a nie wrzucić jeden plakat i czekać nie wiem na co, że ludzie się sami rzucą. I co? Tylko 40 karnetów poszło przez tydzień. Tak to nie działa Panowie z klubu. Trzeba wykorzystać w szczególności Facebooka Macie prawie 300 tysięcy polubień, także potencjał jest.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 15.01.2020 o godz. 00:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tyle że wtedy normalny karnet kosztował 210zł (C,D,G) walka o top8 przy dobrych wiatrach może i więcej.przyjście Kuby, wszystko po akcjach z wanną.runda zasadnicza praktycznie zwracała za karnet do tego szansa na kolejne szlagiery awansując do pierwszj ósemki więc karnet sam prosił się kupić.
teraz jak już pisałem jest całkiem odwrotnie, jazda od roku na jednym haśle, do tego konflikt na linii TS-SA, prócz Lecha i Legii bez rewelacji (ŁKS, Arka znów jakiś zakaz wymyślą) kupno karnetu to żadna oszczędność a bilety w dzień nie znikną.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 15.01.2020 o godz. 13:20.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
O ile pamiętam, ludzie pół roku temu sami apelowali o to, żeby ceny były wyższe...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie na forum?to miałoby sens przy pojemności rzędu 15k, kupno biletu/karnetu nie jest jedyną formą wsparcia, jest socios, można sfinansować komuś karnet, pamiątki, była też dobra akcja z koszulkami itd. jakiś czas temu przy kupnie biletu można było dołożyć na Akademię, taka forma też jest dobra.wejściówki na stadion przy tej pojemności powinny zachęcać, i nie ma znaczenia na jakim miejscu jesteśmy, nawet w Top8 nie zeszło by dużo.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Była długa i burzliwa dyskusja na ten temat gdzieś na przełomie maja i czerwca w wątku "TS-owskim".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Głupia sprawa, ale popieprzyło mi się ostatnio finansowo i szukam kogoś kto mógłby kupić mi karnet/bon na karnet za 270zł. Ostatnie rundy na karnetach, rok temu kupiłem nawet bon dla znajomego, a teraz mam lipę :/ Być może znajdzie się ktoś, dla kogo taki wydatek nie jest żadnym problemem.
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przy okazji zachęcam do polubienia profili Socios Wisła na Facebooku: https://www.facebook.com/SociosWisla i obserwowania na Twitterze: https://twitter.com/SociosWisla
Ostatnio edytowane przez Cycu : 25.01.2020 o godz. 15:57.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na @ wysłano deklarację o NIEUCZESTNICTWIE w danym meczu jeżeli ma się karnet, a nie chce się iść aby nie blokować miejsc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
4016 osób było na wczorajszym meczu, klub nie sprzedawał biletów bo miało się pojawić 8200 karnetowiczów.
Koszt wynajmu stadionu wzrósł z 30 tys. do 50 tys. netto, do tego nie mogło być reklam na trybunach. Tak trudno się określić i zwolnić miejsce żeby klub nie był stratny i mógł sprzedać te 4 tys. biletów?
Ostatnio edytowane przez Cycu : 24.06.2020 o godz. 10:31.
![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Za mało było czasu na logistykę. Myślę, że klub już w poniedziałek wiedział, ze co najmniej 1000-2000 osób nie będzie, ale nie zdążyłby z biletami. Druga sprawa jest taka, że sporo osób skarżyło się na to,że na sektorach nie wczytało im karnetu z karty kibicami i wchodzili pokazując ochroniarzom stronę z biletem/maila od klubu o nowej lokalizacji ich miejsca na stadionie. Zakładam, że osób było znacznie więcej, ale nie zostali "odbici" na kołowrotkach, więc nie zostali wliczeni do systemu.
Plus jest taki, że do Korony są dwa tygodnie, więc jeśli ludzie z zapasem czasu potwierdzą swoją nieobecność na meczu to chętni będą mogli zakupić wolne wejściówki, bo myślę, że klubowi też jest na rękę żeby wykorzystać pełną pulę, a i jakiś zarobek zawsze to będzie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|