|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie będzie żadnych zwrotów nawet jeśli ktoś tego będzie chciał. To tak zwana "konieczność wyższa" jest przyczyną odwołania. Jak odwoływali skoki w Zakopanem bo wiało to nigdy zwrotów nie było.
- A jednak... https://wisla.krakow.pl/aktualnosci/...ly-krakow-sa-5
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 10.03.2020 o godz. 12:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
wg mnie bardzo dobry pomysł, do Meczu z Legia 2 tyg, może coś się zmieni na plus.. a jak nie to trudno
kto kupił ten może będzie mieć szczęście i pojedzie |
|
|
|
Member
Od: 11.2019
Offline |
|
|
Popieram. Może socios coś zadziała w lobbingu za tym pomysłem?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
pewnie najwięcej w tym temacie wiedzy ma zarząd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wiecie co wam powiem? Cholernie mi się podoba ta gotowość do niesienia pomocy klubowi. Od ponad roku wygrzebujemy się z gówna i nie jesteśmy zniechęceni. Widać że ludzie czekają tylko na znak i wtedy wszystkie ręce na pokład. Od razu widać, że ludzie są świadomi sytuacji (przepada nam mecz z pewnym kompletem na trybunach i kasa) i nie chcą, żeby nasza dotychczasowa praca poszła na marne.
Za Cupiała wydaje mi się tych podziałów między nami było więcej - dobrze się leżało na worku z hajsiwem od bogatego wujka. Mamy rzuconą kolejną kłodę pod nogi - tym razem przez sytuację ogólnoświatową - ale zamiast płakać jacy to my pokrzywdzeni przez los (vide wiadomokto) działamy, sypią się inicjatywy, pomysły. Tak dalej - razem odbudujemy wielką Wisłę. Powód: babole
Ostatnio edytowane przez Slash : 10.03.2020 o godz. 17:39.
![]()
Nie pozdrawiaj antypolskich ruchów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
^^ Zgadzam się całkowicie. Chyba szykuje się kolejna sprzedaż akcji. Po poprzedniej żałowałem, że kupiłem tylko jedną. Teraz się poprawię
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Mialem 2 bilety na Santane / skasowane.
Kupie kilka biletow na Wisle. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
A co do sytuacji na linii SA-TS: chyba już wiem co będę robił w Sylwestra. Niestety dokładnie to samo co rok i 2 lata temu - nerwowo przeglądał forum... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wywiad z prezesem o meczach bez publicznosci
https://weszlo.com/2020/03/10/straty...liony-zlotych/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Co do strat w związku z meczem Wisła - Legia. Ja bym poszedł dalej i urządził wielki wirtualny mecz
Wlącznie z kupowaniem wirtualnej kiełbachy itd - serio. Zanosi się na nudne tygodnie, bez szkoły, bez atrakcji na mieście, stresowych tygodni, w Polsce wirus rozprzestrzenia się wolno, ale zapewne przyspieszy za jakiś czas, także ludzie beda siedzieć w domu, także ta zabawa może okazać się atrakcją i czymś co zapisze się w pamięci. Np haslo "przepełnijmy stadion" i jedziemy ponad 33 tys biletów. Bilety na wirtualne trybuny, od najtańszych znizkowych, do najdroższych, niech każdy sobie wybierze czy chce kupić taniej czy drożej itd a w dniu meczu wpierdalamy wirtualne kiełbachy za kilka zł. Tylko do tego by trzeba stworzyć jakąs odrębną platformę aby móc sprzedawać x biletów po 15 czy 20 zł, żeby nie bylo ograniczeń ilościowych. I myslę, że to jest jedyna sensowna opcja żeby coś zarobić - a może nawet przebić zyski z dnia meczowego... Jeśli klub tego nie podejmie to na bank jesteśmy x setek tysięcy czy milionow w dupę, bez walki. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Do teksu powyżej. Troche trąci dziecinadą. Nie prościej zapisać sie do socios?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie każdego stac na socios, a jednorazowa pomoc to co innego. Dziecinada, nie dziecinada, chodzi o to aby zrobić taka akcje i ja nakręcić bo wtedy więcej kasy sie zbierze. Teraz x osob pomoze ze swojej woli, bez zachety, bez akcji, ale gdyby zrobic taki wirtualny mecz to wplywy na pewno będą większe. Wiadomo jak to jest, efekt kuli sniegowej, jest licznik i wszystko sie nakreca. Do tego rozglos w mediach itd Nam to w niczym nie przeszkdza, a daje wiele.
Nie dodałem wczensiej, oczywiście powinien byc widoczny licznik sprzedanych biletów, powinien byc wirtualny stadion, zamykane wyprzedane sektory. Najpierw stadion normalny na 33 tys, a jakby sie wyorzedala jakas trybuna to wtedy ja rozbudować. I licznik kasy, ile by Wisla zarobiła potencjalnie na prawdziwym meczu i obok ile zebraliśmy. Kibice Wisly lubia wyzwania. Mysle ze akcja przeszlaby najsmielsze oczekiwania i jesteśmy w stanie kupic wiecej niz 33 tys biletów i zebrać więcej niz zysk z prawidzwego meczu. Tylko trzeba zrobic napinke i to juz, żeby byl czas na to. Nie podejmujac rekawicy Wisla jest w plecy na tym meczu gruba kase. Tak samo mozna powiedzieć ze socios jest niepotrzebne bo każdy może wplacac kase na konto SA. Albo kazdy może isc na mecz lub kupic karnet a nie chodzić. Tylko właśnie to wszystko to sa inne tematy. Trzeba akcje dublowac, na kazdym froncie zbierac.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.03.2020 o godz. 08:04.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
W końcu!
PS: ale potwierdź serek, że to nie żadny idiotyczny żart prima-aprilisowy... ![]() ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
O kooooorwa.
^^^przepraszam, emocje. Jeszcze dziś tu wchodziłem żeby napisać, że skoro jest dużo wolnego czasu to może strony by go wykorzystały. Pozostaje mieć nadzieję, że SA, TS i Socios nie opanował czarny humor i ten wątek będzie można za parenaście dni zamknąć.
Ostatnio edytowane przez Slash : 01.04.2020 o godz. 10:20.
![]()
Nie pozdrawiaj antypolskich ruchów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To nie żart, pisałem - dajcie trochę czasu
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To co, powoli można zamykać ten temat?
![]() ![]()
W Polskę wierzę.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Brawo ....wwaaaa !!! :d
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Savik : 01.04.2020 o godz. 10:48.
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No faktycznie nawet nie pomyślałem że temat powinien zmienić nazwę.
A zaczęło się 22.08.2016, 12:17. TS Wisła właścicielem Wisły Kraków S.A. W nawiązaniu do konferencji prasowej na Wisła.TV, Towarzystwo Sportowe przejmie (jest to już pewne, lecz jeszcze nie sfinalizowane) Wisłę Kraków S.A. Nowe informacje niech będą udostępniane tutaj. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|