|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Sprawy pokroju Frankowskiego tj. słoneczna Hiszpania bo dzieciom słońce służy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Stolar w U-19. Powodzenia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jedyna opcja innego rozwiązania kontraktu to wypłacenie trenerowi jego części (uzgodnionej) w ratach. Skoro kontrakt obowiązywał to znaczy że dogadali się inaczej. Nie wiadomo nawet czy cokolwiek Stolarczykowi płacili. Słaby to jest Twój post i rozumienie życia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.02.2020 o godz. 21:01.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
wolfy
No właśnie nie wiemy, równie dobrze mógł doić klub przez ostatnie parę miesięcy, a teraz rozwiązać z ratalnymi pieniędzmi do końca kontraktu, więc różnie może być. Oczywistym jest że ma do tego prawo, kontrakt, to kontrakt, ja po prostu myślałem, że on jest kimś więcej niż tylko trenerem jak Skowronek czy inny Kiko, już nie chce mówić, że nawet taki szmaciarz Probierz odszedł nie wymagając żadnych pieniędzy, także tego.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No wiadomo, powinien był jeszcze klubowi zapłacić, skoro taki wiślak!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Szczegółów nie znasz i nie poznasz, więc cały wywód bez sensu szczerze mówiąc. W skali długów Wisły to raczej grosze. Jak dorośniesz, będziesz mial rodzinę na utrzymaniu będziemy mogli porozmawiać czy można wymagać od kogoś żeby rezygnował z należnych pieniędzy. Ty myślałeś że miłością do Wisły dzieci nakarmi, za 10 lat pomyślisz inaczej. Jeżeli nie, to znaczyłoby że zatrzymałeś się w rozwoju. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
wolfy
Co do pracy w Wiśle, a nie w Pogonii to akurat gruby strzał w stopę z twojej strony, bo Stolarczyk przecież przyszedł do Wisły nie dlatego, że marzył żeby tu pracować, tylko marzył o byciu trenerem, tylko Wisła mu złożyła taką ofertę, wiec przyszedł i tyle żadna łaska z jego strony. Ja nie mam do niego pretensji, nie twierdze że się zachował jak jakiś Wdowczyk, tylko więcej się po nim spodziewałem, bo wiadomo że kontrakt to kontrakt, ale Stolarczyk to przecież były piłkarz, trener dyr. Sportowy, to przecież nie jest tak, że musiał siedzieć na kontrakcie trenera teraz bo "inaczej rodziny nie wyżywi" bez jaj. Skoro Probierza było stać taki ruch, to się spodziewałem tego samego po Stolarczyku i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Nie znamy żadnych szczegółów rozstania ale jakby Stolarczyk zrobił cokolwiek niewłaściwego to by się z nim teraz Obidzinski nie przytulał do zdjęcia usmiechniety od ucha do ucha a cała drużyna z Kubą i Brozkiem na czele nie zapraszała go na kolacje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ogolnie dywagacje , nie znajac szczegolow są słabe
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czyli Maciej Stolarczyk znika nam z listy płac?
kogo jeszcze mamy? Kiko Ramirez i Joan Carillo? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Carillo jeszcze płacimy normalnie chyba, co do Ramireza to z nim było jakieś porozumienie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a Wdowczyka spłaciliśmy już w całości?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Z Wdowczykiem to się dopiero zaczyna, bo ostatnio "przegraliśmy" starą sprawę sądową.
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...ysokie/sbdypey |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Mógłby odpuścić jako pokutę za korupcję
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ta gość, który brał w łapę zrzeknie się pieniędzy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, chyba raczej nie brał, skoro Korona kupowała, a nie sprzedawała.
Dlaczego miałby się czegokolwiek zrzec? Kibice (?) tego klubu nie mieli problemu z tym, żeby (pomimo taaakiej miłości) go okradać, a trener, który przyszedł tu tylko wykonywać pracę, miałby się zrzec przysługujących mu pieniędzy? ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Carillo trenuje teraz MOL Vidi na Węgrzech, dlatego najprawdopodobniej płacimy mu tylko część pensji. To co zarabiał u nas - to co zarabia teraz na Węgrzech.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
W listopadzie Obidziński mówił, że te zaległości to około 1 mln. rozłożone na raty. Całe szczęście, że udało się podpisać ugodę, bo sprawa była w sądzie. ![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kontrakt Carrillo obowiązywał do końca sezonu 18/19.
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...=Joan_Carrillo |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 28.02.2020 o godz. 11:35.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
@up
"Po odbyciu kary zawieszenia, 20 marca 2013 powrócił na ławkę trenerską w Pogoni Szczecin.(...)21 października 2014 po porażce 0:5 i spadku na 10 miejsce, Wdowczyk został zwolniony z klubu za porozumieniem stron.(...)Od 13 marca do 10 listopada 2016 był trenerem Wisły Kraków" Więc nie do końca tak, jak postulujesz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
+ W Wiśle Wdowczyk pracował. Nie widzę powodu, dla którego Wisła miałaby mu nie płacić albo ostatecznie nie zapłacić. Ja nie kibicuję klubowi złodziejskiemu ani żebraczemu. Kibicuje klubowi, który jest uczciwy i dotrzymuje zobowiązań. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Erik Čikoš piłkarzem Puszczy Niepołomice. Z włosami go nie poznałem
![]() http://www.90minut.pl/news/302/news3...w-Puszczy.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
O cholera! aż taki zjazd zaliczył ? Widzę,że nawet grał w ŠK Slovan Bratysława B
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|