|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Racja.Ma pewnie numer do kloppa, moze kogos by tam znalazł w rezerwach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
To TS jako jedyny akcjonariusz Spółki Akcyjnej wpuścił do zarządu te osoby. Dodajmy, że osoby bez jakiegokolwiek dorobku w zarządzaniu, a w przypadku Dukata to już wówczas po jego wpisach w sieci widać było że to idiota. Prawdopodobnie z góry był pomyślany do zarządu jako dureń od podpisywania umów, na których nawet Sarapata nie chciała widnieć.
Jak się deleguje ludzi do zarządu spółki akcyjnej to się sprawdza ich wiedzę, dorobek, w jakich projektach uczestniczyli. Nadal uważasz, że TS nic nie zawinił, że się tam ta dwójka znalazła? Zresztą, w pewnym sensie TS jako taki niczemu nie jest winien bo zarząd TSu nie miał nic do gadania - trzeba było wykonywać rozkazy Rozjebusa i jego giermków. To też jest argument za tym, że taka wydmuszka jak TS nie powinien mieć żadnej władzy. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
TS musiałby najpierw sam chcieć i to jest podstawowa sprawa. A do tego przydałaby się jakaś restrukturyzacja, aby zapobiec na przyszłość potencjalnej powtórce z rozrywki. Na razie niestety statut TS dalej pozwala na to, że banda kilkudziesięciu osób może sobie zrobić sekcje, powciskać swoich działaczy i przejąć władzę w klubie. No chyba, że o czymś nie wiem i takie zmiany już nastąpiły.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czy kazdy temat na tym forum bedzie sie zmienial w dyskusje dotyczaca TS vs SA? To sie robi meczace, jest od tego temat wiec moze tam o tym dyskutujcie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Niestety, wcześniej czy później wszystko co dotyczy klubu do tego prowadzi.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.01.2020 o godz. 17:59.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
wolfy
Nie neguje dlaczego zostało, to zrobione i kto do tego doprowadził więc proszę o nie zarzucanie mi tego. Odnośnie transferów ja nie wierzę, że w tak krótkim czasie mają listę sprawdzonych zawodników. Ja nie oczekiwałem i nie oczekuję transferów, które spowodują, że poziom drużyny nagle wybije w górę. Dla mnie cała ta otoczka, to tylko gadanie dla samego gadania, bo jakiś murzyn, arab, czy inny europejski nieznany grajek ma w dupie, czy jest herb, czy go nie ma. Jego interesuje kwota, jaka będzie przelewana na konto i płynność w przelewach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Wisłocki był w zurychu. On przygotował umowe. Sam to przyznał. Wiedział co tam jest i co się kroi.tak samo odpowiada za szkody wizerunkowe Wisły jak Marzenka i Dukat. Do tego jeszze brak certyfikatu gdzie to on ma zwierzchnictwo nad swoimi praconikami. Śmiech na sali. Narobił syfu i został prezesem TS i dalej robi syf i zament. ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Legendarny inwestor Vanna Ly jak sie pojawil to TS sprzedawal Wisle bez zajakniecia.
Malo znana postac w Polsce jak Blaszczykowski no to nic pewnego , moze oszust bardziej zgodnie z tematem Ze niby Holownia ze Slaska w Wisle https://transfery.info/aktualnosci/m...-krakow/132417 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli Hołownia trafi do nas to pożegnamy Grabowskiego. 21 lat czyli jeszcze Hołownia jest młodzieżowcem?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Słabo to wygląda, patrząc na doniesienia mediów, boje się że tylko cud nas uratuje...Za mało pesos, brak rozeznania, za tydzień pierwszy z jedynie 4 sparringów. No cóż, wypada jedynie kupić karnet bo cholera wie co będzie po zakończeniu sezonu.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Napisałem że bez sensownych wzmocnień raczej się nie utrzymany, nie ma sensownych wzmocnień. Pozostaje liczyć na cud. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
po prostu z TSem spadamy z ligi - jesli nie teraz to za rok
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Stąd zresztą zapewne takie parcie BJK na "propozycje nie do odrzucenia". Do momentu zlikwidowania wszelkich, nawet choćby iluzorycznych i śladowych, "punktów wspólnych" z TS, spółka będzie skazana tylko i wyłącznie na siebie. Także w kwestii transferów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Królewski powiedział że tak samo wyglądała rozmowa z TS. - Zgadzacie się? - Nie. - Macie alternatywny plan? - Nie. Nikt normalny nie będzie tego ciągnął w nieskończoność... I to mnie martwi bardziej niż nasze szanse na utrzymanie, bo tu chłopaki może dadzą radę samym zaangażowaniem (a tego nie brakowało). Będzie trudno, nie sądzę żeby jakiś Tupta bardzo się wykazał (nie mam nic przeciwko, ale po prostu nie wierzę) ale może Paweł będzie zdrowy a Zdybowicz pokaże się z dobrej strony. Widząc jednak roszczeniowe podejście i nierealne postulaty TS - nie widzę opcji. Bardzo możliwe że to TS zgasi światło, z cichym poparciem trybun i kumatych, bo nie będzie im jakiś "Binarny" czy "Żeglarz" rządził.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.01.2020 o godz. 21:50.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
malk - Ts nie jest w stanie zrobic nic - to banda nieudacznikow ktrozy przez rok siedza na garnuszku i poswieceniu sie ludzi JBK , Oni tego nigdy nie odpuszcza , ,zaluje tylko ze TRIO dalo tym nieudacznikow ro k - a nie np pol roku - zeby TS sam zaczal kolejny sezon , jesli sie utrzymaja wogole , bo szcfzerze nie daje na to duzych szans
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Kurde, weź zrozum wreszcie, że nie każdy wpis na forum cytujący Twoją wypowiedź musi mieć charakter zaprzeczenia. Można po prostu pociągnąć temat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pozdrawiam ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Co nie znaczy że żadnych nie będzie. Bez sensu jest ocena przed finalizacja rozmów. Kto daje sobie uciąć rękę za to że nie ma żadnych rozmów poza tymi które wyciekły do mediów? Myślicie że Obi lub Dawid Błaszczykowski dzwonią do Bialonskiego i się chwała: "hej Michał Napisz że Kowalskim jesteśmy zainteresowani"? Ja jestem spokojny, że kadra będzie mocniejsza niż na jesień, lepiej przygotowana fizycznie (gorzej się nie da), a w utrzymanie również wierzę. Nawet jeśli dojdą do nas tylko Zukov, Peszko, Tupta, Cholewiak to kadra będzie mocniejsza. A i nie wierzę że na tym ruchy kadrowe się skończą. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cholewiak poszedł do Legii. O Hołownię chyba chodziło?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak, mój błąd.
Dodam jeszcze P.S. Że transfery lubią ciszę, a wedle większości kibiców (głównie na tt, w internecie), jeśli do mediów nie wyciekają żadne informacje, tzn że zarząd, scouting, dział sportowy leżą do góry brzuchem i w tematach transferowych nic się nie dzieje. Co okienko się to powtarza i zawsze to samo larum. (i nie piję tu personalnie do nikogo). To nie Barcelona, gdzie w interesie klubu jest aby o każdym kroku klubu pisały media na całym świecie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
|
TT to jest stan umysłu, tam jest rzeźnia i 0 konstruktywnej dyskusji
Już sam Żukow powinien być wzmocnieniem środka pola, do tego przynajmniej 2 wartościowe transfery do obrony i ataku i można uznać że kadra będzie skompletowana(nie liczę Peszki oraz Hołowni którzy niby mają być u nas w tym tygodniu) Wydaje mi się, że najważniejsze to dopiąć transfery w tym tygodniu przed wylotem na zgrupowanie i chyba wszyscy w klubie o tym wiedzą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
To okienko transferowe w naszym wykonaniu wygląda jak na razie słabo, a jest najważniejsze od kilkudziesięciu lat, bo walczymy o utrzymanie. Kadra jest wąska co było widać w poprzedniej rundzie, przyjdą kontuzje, kartki i co zrobimy?
Szkoda Peszko, bo gwarantował pewny poziom, umiejętności i doświadczenie, które jest nam potrzebne w walce o utrzymanie. Młokosów to można ogrywać jak ma się zapewniony pewny ligowy byt, a my jesteśmy w innym miejscu, To nie czas na eksperymenty i ściąganie młodych. Nadal brakuje napastnika i obrońcy. Kadra powinna być już w komplecie- zamknięta przed zgrupowaniem, bo potem znowu będą narzekania, że ktoś się nie zaaklimatyzował, odstaje fizycznie czy nie ma zgrania z resztą drużyny.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 14.01.2020 o godz. 15:24.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To okienko w gwoli ścisłości nie jest jeszcze otwarte.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|