|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Umowa do czerwca.....nie chce wrócić ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kto podejmuje decyzje transferowe w Wiśle? Klub przed najważniejszym okienkiem w historii
https://sport.tvp.pl/45761139/kto-po...osipa-soljicia |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Na razie cisza co i jak. Trzymajmy kciuki, że to będzie udane okienko. A potrzeby są spore ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Ja bym się tam nie nastawiał na nie wiadomo co, bo przecież od złych wyników pieniędzy nie przybywa, a i piłkarze się nie garną do drużyn, które mogą oferować wpis o spadku do CV. Generalnie nasza pozycja negocjacyjna jest taka, że w najlepszym wypadku sprowadzimy solidnych piłkarzy, którzy zwiększą rywalizacje i będzie kogo wpuszczać z ławki, albo kogo na niej sadzać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jacek Kiełb jest do wyrwania za darmoszkę
![]() ![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Nie przyjdzie do nas na pewno. Grał dobrze tylko w Kielcach, poza tym Koroniarz. Jak do Esy to raczej do Korony jak go przygarną.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ek...pensji/wqqvz01
Ktoś zna ich kadrę? Może jest tam ktoś młodszy, kto dla nas stanowiłby wzmocnienie i byłoby nas stać? ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nikt nie odejdzie. Będzie jak wcześniej. Straszenie aż zapłacą tydzień przed terminem. Szkoda nad takimi rzeczami się rozwodzić
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Sławek nie chciałby znowu przyjść na rundę?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
W temacie transferów jak na razie jest źle :/
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Cycu : 04.01.2020 o godz. 23:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio grubo się obrywa Wisłockiemu ( i poniekąd słusznie), to teraz dla równowagi można teraz dobrą beke pocisnąć z Obiego.
Już widzę te rozmowę transferową gdzie piłkarz i jego menadżer pytają się " Ej a wy macie prawo do herbu? bo jak nie to spadamy" albo " eeee nie zdecydujemy się transfer, bo słyszeliśmy, że macie dwa sklepiki z gadżetami i nieściągalny dług" ![]() http://www.sport.pl/pilka/7,65039,25...prowadzic.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież sytuacja jest ta sama co rok temu, a co więcej status quo został przedłużony do przyszłego roku, wiec nie wiem o jakim braku pewności mowa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Status quo czyli niepewność...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale my chyba transfery przez ostatni rok robiliśmy, czy mi się tylko wydaję i piłkarze czując olbrzymią niepewność nie przechodzili do nas?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja bym obstawiał brak potencjalnych kandydatów do gry. Kto miał zawodników szukać i to w dodatku za frytki lub za darmo, jak zaorany został dział scoutingu ? Po tym okienku nie spodziewam się podniesienia jakości w drużynie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie w sumie tylko zastanawia, czy te brednie, to przygotowania pod jakąś niemiłą niespodziankę dla kibiców tej zimy, czy wręcz przeciwnie, grunt pod peany pochwalne na część boskiego zarządu, który w tak ciężkich warunkach coś robi, poczekamy zobaczymy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
No nie przesadzajmy ze sytuacja jest ta sama co rok temu, wtedy to kazdy sie zastanawiał komu ts opylił klub i byliśmy w czarnej doopie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Robiliśmy, ale byliśmy w innym miejscu w tabeli i każdy wiedział, że trio jest gwarantem bezpieczeństwa i stabilności, teraz jak TS robi problemy z przejęciem klubu to nie zgodzę się z tym, że sytuacja jest taka sama jak rok temu. Jest gorsza.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 05.01.2020 o godz. 00:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gorsza niż rok temu, gdzie Wisła została odbita z rąk gangu Olsena? nie no, weź nie żartuj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Cycu trio nie jest żadnym gwarantem. Oni najwyżej mogą być iskierką nadziei, chyba że wyciągają nagle z kieszeni kilkadziesiąt mln.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodzi mi o cały rok, nie tylko jego początek. Teraz z TSem jest impas, z miastem wojna, z Telefoniką też nie można się porozumieć, ogólnie jest źle.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 05.01.2020 o godz. 00:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to przecież sytuacja jest albo taka sama (bo zasady funkcjonowania klubu są te same co przez ostatni rok), a wręcz lepsza, bo przecież trio ustabilizowało sytuacje i wszystko jest płacone itd. także jeżeli ktoś tu nie chce przyjść to raz ze względu na hajs po prostu, ewentualnie ze względu na sytuacje w tabeli, więc nie wiem po co takie rzeczy opowiadać w mediach, chyba że to taka gierka, że niby się żalimy jak nam źle, a jednocześnie mówimy, że u nas jest super.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
No w każdym razie żeglarz alibi już ma. I jeszcze kłapie o tym do pismaków.. Żenada..
Ale to Wisłocki ten zły, bo po słowach żeglarza, że Wisła po spadku przestaje istnieć, chciał zabezpieczyć interesy klubu... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czy ja gdzieś pisałem, że sprowadzaliśmy nie wiadomo kogo? chyba nie liczyłeś, że w to okienko będzie się wybitnie różnić od poprzednich? przecież dyskusja dotyczy tego, że teraz przez TS sprowadzimy gorszych piłkarzy niż dotychczas, bądź nikt nie będzie chciał przyjść do nas, a według mnie to bzdura i tyle miałem na myśli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Bez klasowych piłkarzy się nie utrzymamy. Kolejny Janicki albo Chuca w niczym nie pomogą.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za co i skąd chcesz tych "klasowych" piłkarzy sprowadzać? przecież to chyba oczywiste, że dla nas sukcesem będzie sprowadzenie piłkarza pokroju Savicevicia, moim zdaniem to trzeba przede wszystkim dobrze przygotować tych co są i
w nich upatrywać nadziei na utrzymanie, bo według mnie mamy lepszą drużynę niż wyniki pokazują. Nie wierze, żeby taki Sadllok, Savicevic czy Basha zagrali drugą taką fatalną rundę jak ta co za nami. Transfery pewnie też będą, ale ja się spodziewam w najlepszym wypadku właśnie takich Żukowów czy Chuc, czyli na papierze ciekawe, ale w realiach polskich piłkarze zagadki. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|