|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Joan Carillo został nowym trenerem MOL Fehervar.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 25.11.2019 o godz. 18:44.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
no to teraz czekamy na mistrzostwo Węgier i wszechświata hahaha
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sebciu Leszczak nasza była wielka nadzieja w kadrze futsalowej na dwumecz z Serbią
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kolar z bramką dla Emmen w meczu z PSV (1-1). To jego drugie trafienie w lidze (za to w poprzedniej kolejce zanotował asystę).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
dostaniemy jakiś % od transferu Adama Buksy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wywiad ze Stolarczykiem
http://www.sport.pl/pilka/7,65039,25...ml#s=BoxOpImg4 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Pewnie ze odejdzie, tutaj tykko lawe grzal , bi nikt na niego nie stawial i nie stawia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Taaaa dołączony do kadry jako 15 latek szanse gry w ekstraklasie jako 16 latek i cały czas (o ile jest zdrowy) w kadrze meczowej, rzeczywiście nikt na niego nie stawia.... lodu troszkę, Adam w jego wieku nie mógł nawet marzyć o takim zaufaniu. Na dziś to nie ma co gadać o jego odejściu, niech się spokojnie rozwija, jak jest tak dobry jak mówią, to prędzej czy później wywalczy sobie skład i wszyscy będą zadowoleni, zwłaszcza Wisła.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2019
Offline |
|
|
A jak to jest z kontraktem Olo Buksy? On może w każdym momencie podpisać nowy? Czy dopiero jak skończy się obecny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Buksa odejdzie pewnie już w styczniu ma kilka ofert
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
właśnie że wcale nieciekawy , same dyplomatyczne frazesy
oczywiście szacunek i za to dla Maćka niemniej jednak jako osoba zatrudniona przez WSH i doskonale sie poruszajaca w tamtych realiach , a nastepnie obserwujaca od środka zamieszanie z Li Vanną , a następnie ratowanie klubu przez trio napewno miałby sporo ciekawego do powiedzenia ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
To, że czuć redakcję przy autoryzacji, to jedno. Ale to, że nie posługiwał się komunałami, tylko lepił coś od siebie, to drugie. Nawet jeśli 1:1 nie mówił szczerze, to też coś mówi o jego podejściu itd. Ja przynajmniej tak to czytałem.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tego nie neguje , ale to są wszystko rzeczy które zasadniczo "było wiadomo"
liczyłem na jakieś zakulisowe info , bo więcej to może mieć chyba tylko Głowa , a ten dalej w Wiśle więc zrozumiałe że sie nie wygada ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Swoją drogą chciałbym przeczytać za parę lat szczerą książkę, jak ten okres wyglądał z perspektywy osób obecnych w Klubie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Patryk Fryc który był u Nas w klubie własnie stoczył sie do Okręgówki.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
A jak Frycu przychodził z Floty to miał potencjał. Ale jak już miał flotę to chyba o piłce przestał myśleć.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() dla mnie jego historia to idealne podsumowanie degrengolady transferowej. Ten chłopak nigdy nie powinien do Nas trafić. Jego atuty to wyrzut z autu i mocna głowa. Troche mao. No i lewa noga, ale ani ułożona ani szybka. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Krzywe nogi miał, a jak wiadomo to się wiąże z potencjałem
może z Pawłowskiego też będą ludzie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mereś idzie pierdzieć w pasiak.
Cytat:
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie chcę kopać leżącego bo zupełnie mi o to nie chodzi, ale to jest zaskakujące, że taki piłkarz zrobił taką karierę. Napastnik, który właściwie nie strzela goli a tutaj Bayern, górnik, Polonia, Wisła, ekstraklasa szwajcarska, austriacka, cypryjska... wow... jak on to robi? W oczy rzuca się jednak to, że zawsze był kolejnym a nie podstawowym wyborem, od wchodzenia z ławki albo zagrania kilku pełnych meczów w sezonie, grał szczątkowo a strzelał jeszcze bardziej szczątkowo. Ten chłopak ma podobne osiągnięcia strzeleckie co... nasz Marcelo. To jest nieprawdopodobne.
Moim zdaniem zarówno on jak i ktoś jemu zobił wielką krzywdę. To jest piłkarz, który nigdy tak daleko zajść nie powinien i powinien sobie grać w niższych ligach, gdzieś na takim przełomie poziomu półamatorskiego z profesjonalnym. I do takiej piłki się nadaje. Na pewno nie do niczego powazniejszego. Może gdyby 10 lat temu pogral sobie w takiej niższej lidze i tam okrzepł, nabrał charakteru i pewności siebie, strzelił z 20 bramek, poszedł do ciut lepszej, wyższej ligi, znowu coś osiągnąl w niej to wtedy byc może miałby szansę coś osiągnąć w takim Górniku, Polonii czy Wiśle. Szkoda chlopaka w sumie bo grac całe życie i w sumie osiagnąć nic, zaliczać sezony z 0 bramek, co roku zmieniac klub, to musi kurewsko bolec i siedziec w glowie, nawet mimo tego, że powie, że jest inaczej. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
taa krzywde , to raczej fart że ma to wielkie szczęście całe doroosłe życie utrzymywać sie z piłki i to jeszcze w przyjemmych krajach
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kasę ma ale pośmiewiskiem był, beret na pewno mu siadł od tego. Całe życie grać i wszędzie być odrzutkiem to jest przykre i wstydliwe. Kasa to nie wszystko, myslę, że w każdym jest na tyle ambicji i honoru, ze chciałby mieć jakies wyniki. W jego przypadku to nie może powiedzieć że chociaż jeden sezon w życiu zagrał dobrze.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|