|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
a kto jest wg. Ciebie w największym stopniu odpowiedzialny za obecny stan ?
![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie wierzę.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Cupiał albo TF...Chodzi mi ogólnie o Wisłę a nie Akademie. Akademia jebła sobie w stopę w najgorszym momencie, natomiast moim zdaniem ogólnie możemy liczyć tylko na farta jeśli chodzi o utrzymanie
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
BigLeb kumaci dorżnęli, a odpowiedzialność spada również na zarządy sprzed sarapatowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Od dłuższego czasu wałkujemy tutaj sprawę gwiazdki (i kasy od PZPN) dla AP która przez nowy Zarząd TS została schrzaniona.
Nikt (chyba) nie zwrócił uwagi na podstawowy fakt, że TS potrzebował aż pół roku żeby zmienić poprzedni totalnie skompromitowany Zarząd TS. Coś co powinno być załatwione w góra 2 tygodnie im zajęło aż pół roku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Trzeba było pewne tematy pozamykać więc się zmieniali pół roku. Ale jak widać tak porządnie wymienili kadrę, że jest równie kompetentna co poprzednia więc "dobra zmiana".
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Akurat w TS zabrakło zaświadczeń o niekaralności xD
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
@for_fun jaki ty jesteś głupi, każdym następnym postem schodzisz poniżej dna. takie jak tu jest .......olo, to brak słów. czasami mam wątpliwości czy wy nie jesteście upośledzeni lub z drugiej strony Błoń. a wasza dedukcja, to poziom waszego idola - jadczaka, gdzie jak Serek to Gołda, bo przecież logiczne nie? wstydzę się za wasze wpisy. tak po prostu, bo obrażacie logikę, ośmieszacie nas kibiców Wisły i robicie z siebie błaznów. pozdrawiam gorąco i nie udzielam się już w tym temacie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Psychol, no niestety masz racje. Ma sie tutaj wrazenie, ze TS to klub z drugiej strony Blon plus wszyscy inni wrogowie w jednym.
Trudno jednak czegos wymagac od pokolenia, ktore "kolorowalo drwala" w szkole. ![]() ![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Z tego co mi wiadomo to koszykarze od początku sezonu grali pod szyldem TS Wisła Platinium Kraków i Platinium było ich sponsorem. Dzisiejsze ogłoszenie oznacza, że Platinium zwiększył zakres finansowania czy po prostu dopiero teraz ogłoszono to co zostało podpisane dawno temu?
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bardziej mi chodziło o informację dotyczącą planowanej inwestycji
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
tajemniczej!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
I po to pewnie to Walne w tym tygodniu...
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/7,64946,25...l#s=SMT_Link_1
W tej sytuacji to chyba jedyna rozsądna droga. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tzn. jaka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Lepiej spaść, pospłacać długi i być na czysto niż kombinować za wszelka cenę by pozostać w Ekstraklasie. (vide Lech/Amica).
Z honorem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Armin, tylko w naszym przypadku spadek = upadlosc, nikt kasy nie dostanie, a rowniez Wisla nie bedzie mogla nawiazywac do tradycji "starej" Wisly trwajacej od 1906 roku..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
A sprawdziłeś ile Szombierki miały tego długu?
Wyobraz sobie teraz Wisłę z 40mln długiem w 4 lidze bez stadionu, bez piłkarzy, bez zaplecza . takie Katowice ze stadionem ile lat się męczą ? Mielec,Olsztyn i wiele innych mających poparcie we władzach miasta kibicach i będących jako jedyni w mieście lub regionie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chłopie obudź się wreszcie! Spadek oznacza koniec klubu takiego jaki znasz! Jak już zaczniemy od przykładowo 4 ligi to wykaraskanie się z niej może potrwać kilka ładnych lat albo i dłużej. Zresztą spójrz gdzie teraz jest Polonia Warszawa... Najszybsze spłacanie długów umożliwia tylko i wyłącznie pozostanie w tej zapyziałej lidze... Ekstraklasa albo śmierć.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Przecież spadek = bankructwo = upadek klubu. Jeżeli wtedy założymy nowa spółkę, która zacznie grać w 4 lidze bez długów to staniemy się tym samym Amica Poznań.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 12.12.2019 o godz. 15:30.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No nie, bez przesady, gralibyśmy jednak na swojej "licencji".
|
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
serek ale tak z ręką na sercu to według ciebie to honorowo nazwałbyś taką Wisłę tą naszą terazniejszą Wisłą ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale ja nie o tym piszę - po prostu kolega podał zupełnie inny przykład. Tak, dla mnie byłaby to ta sama Wisła - co nie znaczy, że chciałbym startu od IV ligi.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie ma co bić piany nad scenariuszem, który się nie ziści. Król Twittera pracuje nad transferami więc na wiosnę odbijamy się od dna.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|