|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wy tak na poważnie z tym polowaniem?
Decyzja dziwna, ale przynajmniej wytłumaczyli, że wolą wysłać samochody na mecze, które mogą decydować o mistrzostwie i spadku, a nie awansie do top8. Pośrednio pokazali, że zespoły z miejsc 3-10 już są na wakacjach. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Decyzja z dupy. Bo nie licząc tej najbliższej kolejki zostaje 7 czyli 21 pkt do zdobycia. Mistrzem jak i spadkowiczem może zostać każda z drużyn w grupach. Najważniejsze mecz w tej kolejce mecze do Varu to właśnie Nasz + Jaga-Amica +Legia-Pogoń + Korona . Więc decyzja fatalna - oby szczęście sprzyjało i arbiter był dla Nas łaskawy ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Stefański jest ślepy czy udaje ? Faul na Peszcze to czerwona kartka,ale jakby bury faulował to już by leciał do szatni
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Patrząc na to, co wczoraj wyczyniał sędzia, wcale się nie zdziwię, jak w następnej kolejce dalej będzie sędziował, tylko pie...ły z PZPN będą wygłaszały podniosłe komentarze, jaki to on nie jest świetny, zamiast dać mu odpocząć od ekstraklasy przynajmniej z rundę...
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To pierwsze, bo dostał mecz o pietruszkę żeby złapać dobrą notę po ostatniej kompromitacji i znowu nie podołał.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...-ponad-2-milio
czy to nie ta łajza Bednarek? 2 lata temu wydrukował nasz mecz w Kielcach |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Ten sam. Miałem o nim pisać. Przyznam że mi się micha ucieszyła po tym newsie, bo po tamtym meczu byłem tak wkurzony że cały dzień nie mogłem dojść do siebie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Może by się prokuratura przyjrzała jego bilingom z tamtego czasu. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że sobie postanowił drukować ot tak, dla sportu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
|
Nie jestem stałym rezydentem trybuny C, od lat bywam na E, natomiast patrzę na nią z boku i jedna rzecz dzisiaj mnie zastanowiła. Przy drugiej nieuznanej bramce dla Górnika z trybuny w stronę Wolsztyńskiego (?) poleciała szklana małpka i spadła jakieś 3 metry od jego głowy. Niech mi ktoś wytłumaczy, bo może ja tego nie rozumiem, czy w tej sytuacji gniazdowy zareagował, powiedział coś? Jeśli nie, to może powinien to zrobić? Ta sytuacja ani trochę nie była śmieszna, jakby piłkarz oberwał rzucona w ten sposob szklaną butelką w głowę, to przecież jest 50% szans, że zakończyłby swoje życie. Bez jaj, ja razem ze wszystkimi ludźmi którzy siedzieli wokół złapałem się za głowę, przecież to trzeba być kompletnie upośledzonym człowiekiem żeby coś takiego zrobić. Jak to o nas świadczy, jak my, jako kibice, wyglądamy z czymś takim? Niech mi ktoś szczerze powie, czy atakowanie piłkarzy na murawie to jest zachowanie akceptowalne zgodnie z zasadami piłkarskich fanatyków, bo ja zwątpilem, jak zobaczyłem tę flaszkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Tak na marginesie...sędzia dzisiaj dobry był. 10/10. Zdrowie pana Przybyła.
![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zróbmy eksperyment - wyjdź na boisko, będziemy po kolei rzucać wszystkim co pod ręką, zobaczymy po czym zejdziesz, noz już przetestowany, więc tego się nie musisz obawiać
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2018
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Też mnie to ciekawi czy ktoś komuś zwrócił uwagę... Pewnie nie. Gdyby ten gość nie rzucił butelką po secie tylko jadł słonecznik i nie śpiewał to zaraz pewnie by dostał parę szybkich które do pionu by go postawiły....
Ciekawe jaka kara będzie za to |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Licze, ze zadziala monitoring i taki idiota niepredko pojawi sie na trybunach...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
I podać go do sadu i niech buli co do grosza za ewentualna kare.
Marzenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
mało oryginalni jesteście: ja bym go postawi w jakimś kręgu tak, żeby wszyscy wkoło mogli rzucać w niego takimi buteleczkami.
Do skutku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wiele razy na C była zwracana uwaga z gniazda żeby nie rzucać niczego na murawę, bo to przecież nie pierwszy raz. Gniazdowy raczej wszystkiego nie wychwyci, ludzie powinni pilnować się wzajemnie. Jednak po fakcie i tak nic nie da się zrobić. Pamiętajcie, że często na trybunach są zgody, które raczej mają w dupie kary jakie dostanie Wisła (nie ma znaczenia czy Ruch, Lechia czy Jaga, żeby nie było). Angulo się fajnie zachował, przynajmniej jak potem oglądałem w TV, chciał wyrzucić butelkę za bandy i grać dalej, inni by pewnie płakali. Nie ma się pewnie co dziwić, to też ich bezpieczeństwo. Nigdy nie zrozumiem jak można rzucać wiedząc czym się to może skończyć, tak jak nie rozumiem kopania w krzesełka gdzie połowa jest już zniszczona. Ludzie nauczcie się gwizdać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jest proste rozwiązanie.taka sama siatka jak jest na sektorze gości i można rzucać.wtedy i wilk syty i owca cała.debil rzucający szczęśliwy bo rzucił a klub szczęśliwy bo kar nie będzie
Ostatnio edytowane przez picasso : 06.08.2019 o godz. 19:59.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Świetny pomysł - na wejściu zróbmy jeszcze stoisko z kamieniami, nożami, butelkami itp. żeby już całkowicie zapewnić komfort debilom
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Zakaz stadionowy do cofnięcia, jeśli delikwent odrobi 100 godziny w pracy społecznej dla klubu (np sprzątanie stadionu). Sprawa zalatwiona. I po pierwszym incydencie tematu nie ma z kolejnymi. Może poza mała burza "kumatych", że ich ziomka spotkała kara. Jak jest taki problem z identyfikacja (to po co nam w ogóle monitoring na stadionie?) to dać nagrodę dla kibica który wskaże i przedstawi ochronie petenta nagrodę 5 tys złotych. Niech w końcu kibice wzajemnie zaczynają się pilnować na trybunie. Chyba że lubujemy się w odpowiedzialności zbiorowej i zamykaniu trybun.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 07.08.2019 o godz. 21:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawostka, w Lidze+ przekazano że spalony dla Górnika w meczu z nami słuszny. Wyszło że jednak sędziowie którzy spędzili na tym kilka minut ocenili sytuację lepiej niż przygłupy z C+, robiące aferę na podstawie zdjęcia pod kątem.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Szkoda, ze ta wiadomosc nie ma takiego zasiegu, jaki mialo swiete oburzenie pana komentujacego mecz Gornik - Rakow. Chyba 6 razy musial powtorzyc, jak Gornika przekrecono w Krakowie i jak zabrzanie mogliby sobie mecz ulozyc, bo to bylaby bramka na 0:1.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W meczu Górnika z Rakowem też to przynajniej raz powtórzył.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Po dzisiejszym meczu i faking....anieprawdopodobnym karnym mam już pewnosć. Zapadł na nas wyrok w centrali
Trzeba się tylko zastanowić dlaczego |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Górnik jakby potrzebował wpakował by jeszcze 5 bramek do końca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Taaa, zwłaszcza jakby uznali nam bramkę z rzekomego spalonego od obrońcy na 2-0. Ale to ja tu byłem zwyzywany od zydów i sharków ostatnio, bo bronię Wiślaka Wisłockiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|