|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Można płacić na poczcie, można również zapłacić z konta innej osoby - ważne, by w tytule płatności podać swoje dane razem z adresem (dane zgodne z deklaracją).
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Dziękuję za odpowiedź.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Wszystkiego od razu nie da się zrobić...
Ale jest rzecz prosta do przeprowadzenia. Mianowicie w roku 💯 lecia Towarzystwa. Byla opracowana nowa wersja Hymnu. Kierownik drużyny pomylił tekst. W miejsce "do Gdańska płynie stąd" podał "zwyciężać będzie wciąż" A. Sikorowski dostał tekst i go nagrał.... Na początku była konsternacja na trybunach. Potem jednak siła decybeli zwyciężyła. W raz z nowym otwarciem należałoby wrócić do oryginału... Płyta z nagraniem jest....(z prawami itp.) Co Wy na to...? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
no ja jestem za, zawsze śpiewam "do Gdańska.."
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy można się gdzieś dowiedzieć jakie nicki tu na forum mając członkowie zarządu i komisji rewizyjnej Socios (o ile mają)?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale zabłysnąłeś.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wujek Dobra Rada
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 26.02.2019 o godz. 12:01.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Przyjaciele z Socios, wysłałem mail z pomysłem na szaliki Socios do zarządu Naszego Stowarzyszenia. Na razie nie dostałem żadnej odpowiedzi, ale chciałem podrzucić ten pomysł również Wam, żebyście mogli go ocenić. Powiedzcie, proszę co o tym sądzicie;
"Tak sobie pomyślałem, że może dobrym sposobem na zachęcenie większej ilości osób na zapisanie się do Socios, byłby Oficjalny Szalik Socios. Taki pozytywny snobizm na trybunie: âpopatrz kolego/koleżanko, ja pomagam a Ty?â. Szalik powinien być tylko dla Członków i to jedna sztuka dla jednej osoby, żeby nie było rozdawnictwa. Powinien być jeden wzór dla wszystkich, żeby nie było chwalenia się we własnym gronie ile płacisz. Szalik powinien być odpłatny np. 50 zł, zawsze się przydadzą dodatkowe pieniądze. No i może powinien być zmieniany co roku, żeby członkowie którzy się wykruszą nie âchwaliliâ się przynależnością? Pewnie już taki pomysł był, w takim razie proszę potraktować mój mail jako wsparcie. Myślę, że jak nas będzie więcej to doda to siły Wisełce." |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Bardzo dobry pomysł jestem za
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Super pomysł z Tym Szalikiem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Obecnie są tworzone wizualizacje pierwszych gadżetów Socios - ma to być t-shirt i koszulka polo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Cycu : 05.11.2019 o godz. 12:43.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czy można poznać jak rozkładały się głosy za przelaniem pieniędzy z Socios dla Wasilewskiego?
Jeżeli to możliwe interesowało by mnie ile osób głosowało, ile było za, ile przeciw bez jakiegoś tam mnożnika w zależności od wpłaconej składki ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Uprawnionych do głosowania było 1607 osób. Za wsparciem finansowania głosowało 940 osób, przeciw głosowały 84 osoby.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Online |
|
Marketimgowo to teraz słabo wyszło to nie Socios "wymadrzaja sie" i pouczaja po fakcie. ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
O czym Ty mówisz? Jak umowne? Klub, aby zakontraktować Wasilewskiego potrzebował wsparcia od Socios w kwocie 20 tysięcy miesięcznie. Socios zgodziło się pomóc, więc jak kasa poszła na coś innego? Przecież Wasilewski jest w klubie. ![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Jest umowne moim zdaniem, umownie można powiedziec ze Socios płaci cały kontrakt Wasylowi. ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Byłby w klubie, podpisał przecież kontrakt przed końcem głosowania
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
O to mi chodzi to jest jednak troche umowne ze Socios płaci Wasylowi.
Lekcje trzeba wyciagnac na przyszłosc oby ona była. ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Zatem po co prosić o kasę na Wasyla, skoro wcale ona potrzebna nie była.
Bez sensu, albo klub nie stać i potrzebuje pieniądze albo stać i nie potrzebuje. Zdaje sobie sprawę, że pieniądze od Socios idą na prąd, a te z biletów zamiast na prąd na pensje dla piłkarzy. To jest logiczne, każda firma tak działa. Chodzi jednak o sam fakt, albo nie mam kasy na coś i proszę o to kibiców albo mam tą kasę i nie proszę. Klub tak naprawdę podszedł do tematu w ten sposób, Socios i tak da nam 20 tyś. na miesiąc bo tyle zebrali, nie dadzą na Wasyla to dadzą na prąd jak będziemy mieć zaległości, a jak nie na to, to po coś zebrali i tak nam je dadzą. Całe te głosowania to taki zabieg marketingowy by było, że kibic ma wpływ co się dzieję z jego pieniędzy, a tak naprawdę kasa się zbiera w Socios i po prostu idzie przelew do klubu. Na koniec trzeba tylko napisać "na co poszło". Proszę nie odbierać tego jako atak, bądź że to coś złego. Po prostu myślałem, że działa to na innej zasadzie. Większość społeczeństwa nie ogarnia jak działa 500+ to i takie myki nie będą mi specjalnie przeszkadzać. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Aby nie było kontrakt Wasyla jak na nasza sytuacje finansowo kadrowa jest skandaliczny moim zdaniem. ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Głosowania nie są zabiegiem marketingowym, choćby umowa dotycząca przekazania w tym sezonie miliona zł - ona gwarantuje, że środki pójdą na opłacenie np. akademii zgodnie z umową między TS a SA. Przedtem piętrzyły się zaległości w tej kwestii... Socios działa dopiero rok i w przyszłości może mieć rzeczywisty wpływ na działania spółki, do tego jednak jest potrzebna większa ilość członków i większe środki. Czy tak będzie? Nie wiem, na chwilę obecną nie sądzę, bo u nas ludzie mają słomiany zapał.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 11.11.2019 o godz. 11:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Faktem jednak jest, że marketingowo dla Socios ta cała akacja z opłacaniem kontraktu Wasyla wypadła kiepsko.
Ludzie zastanawiają się: po co mam przystępować do Socios, skoro i tak moje pieniądze klub zmarnuje na tak bezużyteczne kontrakty? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Marektingowo to po tym głosowaniu przystąpiło do Socios ponad 100 nowych członków
![]() Z jednej strony tak, z drugiej strony już teraz słyszę głosy, żeby dokładać się do transferów. Jakbyśmy się dorzucili, a transfery nie wypalą, to też się ludzie zaczną zastanawiać? W zasadzie każda nasza przekazana kwota może być w taki sposób rozpatrywana - wpłacamy, a oni kasę marnują.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 11.11.2019 o godz. 13:11.
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Dlatego może warto pomagać w tematach gdzie jest mniejsze ryzyko utraty wizerunku i mniej kontrowersyjnych.
Bo tak jak pisaliśmy wcześniej, jak Socios zapłaci za prąd to Wisła kasę, którą miała na prąd wykorzysta na coś innego np. transfery, które mogą budzić kontrowersje gdyby szło to z kasy Socios. ![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|