|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
...Amen...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeśli dzisiaj przegramy a zarząd w dalszym ciągu będzie d... krył Stolarczykowi, to ja już nie mam pytań.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wjechał skład
Buchalik - Sadlok, Janicki, Klemenz, Niepsuj - Basha - Mak, Pawłowski, Savićević, Boguski - Zdybowicz Ławka rezerwowych: Lis, Burliga, Drzazga, Silva, Chuca, Brożek, Wojtkowski, Wasilewski, Buksa ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
co musi Janicki zrobić , żeby wylądować w rezerwach ? Niepsuj to samo, za tamto czerwo w nagrodę wraca do składu..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dramat to są jaja to jest kabaret że z obrony zostawia Janickiego A nie ma w kadrze nawet Szoty oraz Hoyo. Do tego obraz nędzy to Boguski z kapitanem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dlaczego kolejny raz nie ma w podstawowym skladzie Olka Buksy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
I jeb, Basha zszedł z rozgrzewki z urazem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Z Buksa to przecież było mówione, że po kontuzji nie jest gotowy na 90 minut..
Decyzja z Janickim dla mnie nie zrozumiała.. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gramy widzę swoje na 0-4, czy 0-7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Z Bashą to jest k...wa jakiś żart... Chyba jednak nie oszukamy przeznaczenia bo wszystkie znaki na niebie i ziemii wskazują, że będzie znowu manto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dzięki Stolarczyk za zaszczepienie naszym zawodnikom ciągu na bramkę...Mamy akcje na skrzydle, możliwości kilka: akcja 1 vs 1, przyśpieszyć, na klepe, wrzucić z przed pola karnego.....ale idzie nieszablonowe zagranie do obrony.
To jest kpina, gramy z beniaminkiem, nasz poziom, zamiast szukać gola to gramy wolno i jak najwięcej do tyłu. Jakie trzeba mieć klapki na oczach nie widząc w tym ręki trenera... CHCEMY TRENERA WŁODARZE CHCEMY TRENERA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czyli na remis ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
My gramy o utrzymanie z drużyną która też o to walczy. Mamy zapierda**ć o 3 pkt bo potem może ich braknąć. Jak nie z nimi to z kim?... Do zwycięstwa potrzebne są strzały, czyli jednak coś trzeba ugrać w tej ofensywie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Na co On czeka?Zaraz Niepsuj dostanie drugą żółtą kartkę,bedzie gol dla Rakowa i wtedy będą zmiany?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nic ta drużyna nie potrafi...kompletnie nic...
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ludzie co my gramy?
Przecież to jest żenada. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
brawo Savicevic . kolejna bramka na jego konto. wrzucił Wojtkowskiego na wysokiego konia i skończyło się jak musiało. poza tym nazwanie naszej gry szambem to i tak łagodne określenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Jak nie wygrają z Arką to niech nawet nie podchodza pod C...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
lećcie już z tej ligi, przez tych pozorantów wstyd się przyznać, że się kibucuje Wiśle...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mamy klaunów a nie piłkarzy. I WF-iste zamiast trenera.
Nikt u nas nie ma ani umiejętności ani jaj. Jakiekolwiek oklaski dla nich czy skandowanie nazwisk na najbliższym meczu to będzie żenada
Ostatnio edytowane przez Kamson : 04.11.2019 o godz. 22:23.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie pamiętam tak beznadziejnej w ofensywie drużyny w ekstraklasie
Nawet wrzutki na aferę nie ma kto zrobic ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Panu już dziękujemy, kolejny mecz z tym trenerem na ławce to będzie tylko strata czasu.
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
Ten trener nie ma prawa poprowadzić Wisły w następnym meczu...
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Za Kiko nasza gra to była meastria.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Zagłębie S. i Miedź w zeszłym sezonie prezentowały futbol o 2 klasy wyższy a i tak poleciały. Przy 3 spadkowiczach w obecnym roku, obawiam się, że mamy już iluzoryczne szanse na utrzymanie.
A ten dyletant Stolarczyk nie ma prawa wracać do Krakowa jako trener Wisły. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Błędy zostały popełnione w okienku letnim i za nie przypłacimy IV ligą. Po dzisiejszym meczu przestałem się już łudzić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Gramy z drużyną, która też ucieka ze strefy spadkowej, walczy o utrzymanie i my gramy na 0:0 w strachu i panice.... coś potwornego co to było.
KUBA wracaj i poprowadź to stado baranów ....
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 04.11.2019 o godz. 22:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Jawna kpina.
Wszyscy wypierdalać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wszyscy won,nie jestescie godzien nosic koszulek z Biała Gwiazdą.
Kpina co oni wyprawiaja na boisku. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
FRAJERZY!!!!
Jak można po oklepie 0 - Kvrwa 7 - grac kompletnie bez chęci zwyciestwa Mieliscie dzis kibiców i wszystkich w ciezkiej ....zie!!! Ludzie Raków w przerwie leje się z nas w wywiadach, że chyba kopiemy sobie między obrońcami i chcemy na remis grać. ....a po przegranej 0-7 Niech ten binarny zarząd tez sie ogarnie, a nie głaszcze każdego po glacy
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 04.11.2019 o godz. 22:46.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|