|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A nie macie takiego wrażenia, że osoby zarządzające trochę "źle prowadzą" trenera?
Jest to trochę w kierunku 'Stolar jest świetny, ufamy mu, może przejebać wszystko, a i tak będzie trenerem" Może jednak presja by nie doprowadziła do takiej sytuacji? Wiadomo warto dawać komuś zaufanie i stać murem, ale trzeba czuć, że na pewno trafiło się na polskiego Alexa Fergusona, który większość życia będzie robił robotę. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jaki plan naprawczy? Głównym i jedynym problemem jest forma i/lub zdrowie kilku kluczowych piłkarzy. Jeśli wrócą do gry i będą w wysokiej dyspozycji, problemy się skończą. Jeśli miałoby to tak wyglądać przez cały sezon, bez wzmocnień, walczymy o utrzymanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Komunikat może i słuszny, ale prawda jest taka, że przejebie jeszcze kilka meczy z rzędu i o takich komunikatach nikt nie będzie pamiętał. Nawet Ci, którzy je wygłaszali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Żeby we wszystkich portalach sportowych nie pojawiły się artykuły "Stolarczyk blisko odejścia z Wisły"?
Poza tym nie wiem co rozumiesz przez "100%" zaufania. W dorosłym życiu, zwłaszcza w biznesie nie istnieje coś takiego. Obidziński powiedział w wywiadzie że nie może zadeklarować że nigdy nie zwolni Stolarczyka, ale aktualnie nie ma w ogóle takiego tematu. I raczej nie kłamie, bo problem leży gdzie indziej. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wpływa to źle na morale zawodników? Odbiera im resztki pewności siebie, które są kluczowe przy przełamaniu impasu, w jakim się znaleźli? Odbiera zaufanie do trenera, co przekłada się na realizację taktyki i zaangażowanie? Wygląda niepoważnie, źle rzutuje na wizerunek klubu?
Ja rozumiem, że teraz jest klimat, aby prezesami, sędziami, kim tam jeszcze robić dyletantów i od nowa uczyć się świata na własnych błędach, ale na szczęście nasz prezes zdaje się mieć trochę więcej oleju w głowie. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Drużyna w obliczu kontuzji dalej chce sobie klepać piłkę we wlasnej obronie, urządza sobie konkurs na najlepszą stratę czy przekłada większa wartość do utrzymywania przy piłce niż do klarowania sytuacji. Nie moza aż tak deprecjonować wpływu trenera na drużynę, bo wystarczy tylko przypomnieć Pawłowskiego lub Broniszewskiego Stolarczyk w obliczu kontuzji musi zmienić sposób ustawienia drużyny i mam nadzieję że dzisiaj to zobaczymy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Zastanów się jaki będzie następny klub dla nich, Chuci albo Janickiego jeśli spadną z Ekstraklasy z Wisłą? Dodatkowa presja nie jest im potrzebna, to nie są piłkarscy emeryci którzy już swoje zarobili, dla wielu Wisła to "być albo nie być" w piłce. Trafili tutaj bo ich kariery to równia pochyła. Głupie artykuły tylko bardziej zepsują atmosferę i nakręcą głupszych kibiców. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Byc albo nie byc w polskiej pilce? Kariery? Presja?
Jesli nie chleja, nie cpaja, nie sa hazardzistami to na spokojnie sobie pokopia do 35 roku zycia na poziomie eklapy/1 ligi, zarabiajac przy tym dobre pieniazki. Gdzie jak gdzie, ale w polskiej lidze jest zero presji, przewaznie tej nastawionej na sportowy sukces, rozwoj, ciezka prace. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
To że właściciele robią wszystko, żeby nie odnieść sukcesu z polsimi klubami (ogólnie piszę, nie o Wiśle) to nie oznacza, że piłkarze nie chcą sukcesu, nie chcą ciężko pracować i nie przeżywają porażek.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jedno nie wyklucza drugiego. Ja jestem kibicem i tez przezywam, pewnie bardziej niz kopacze.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak co kolejke. Z dedykacją dla trenera: https://youtu.be/iFRWxFf0f3o
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przed falą lamentów która zaraz wybije jak ścieki z Czajki mam jedno pytanie.
Za co chcecie zatrudnić nowego trenera? ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ja myślę że nikt nawet nie chce do nas przyjść i dlatego on jeszcze jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Stolar przynajmniej jest sympatyczny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Ja tu widzę tylko jedną opcję. Stolar zostaje w sztabie jako specjalista od stałych fragmentów gry, a Boguski będzie grającym trenerem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie lepiej Wasyl na trenera? Większe doświadczenie ma jako zawodnik
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A nie lepiej dać Jopa? Podobno ma szczęście w kartach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
przestancie kur.......aa , Wisla to szrot ludzi ktorych nazywaja pilkarzami nie wymagajcie od nich wynikow , bo Oni nie potrafia !!!!!!! ...teraz jest czas na lans i itp ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mamy słabych piłkarzy, ale oni są dodatkowo bez formy i to już wina sztabu.
Zaczynam się zastanawiać czy zeszłoroczna październikowo-listopadowo-grudniowa padlina była faktycznie spowodowana tylko i wyłącznie brakiem kasy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
A o to statystyki Stolara od czasów akcji ratunkowej czyli cała runda wiosenna z poprzedniego sezonu + aktualny sezon, czyli okres kiedy nie było już srapaty a piłkarzyki mieli płacone. dokładając dzisiejszą porażkę z legią liczba porażek to 17 czyli uwaga 1.03 pkt na mecz...
nie licząc spadkowiczów/awansowiczów gorsze od nas za ten okres są tylko 2 drużyny... nie wiem czy jest sens sie oszukiwać i liczyć na to, że Stolarczyk się obroni, miał już na to kupe czasu... |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czy jeszcze ktoś będzie bronił tego niby trener
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja będę bronił. Bez przesady, że jakikolwiek trener tak może prowadzić drużynę, na taką ilosc porażek i kompromitacji. Także coś tu jest nie tak, jakiś większy problem. Może wynikający w 100% od trenera ale też uważam, że stać jego i tę drużynę aby się odbić od dna i zacząć regularnie punktować - bez wzmocnień i bez zmiany trenera
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Stolarczyk do zwolnienia. Mam nadzieję ze honorowy poda się do dymisji!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Patrząc na terminarz i naszą formę to zdobędziemy może jeden punkt do przerwy. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
czekamy na anegdotki trenera Macieja
|