|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tylko kler ukrywał i ukrywa pedofilów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Spodziewalem sie takiego pytania. Nie raz mialem okazje na nie odpowiadac. Mam wyjebane w ten kraj (UK) mowiac krotko. Ekonomiczne aspekty to osobna sprawa, choc tez wszystko zmierza raczej w gorsza niz w lepsza strone.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przeciez w cytowanym przez Ciebie moim wpisie podkreslilem, ze i ekonomicznie wszystko zmierza w gorsza strone.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tyle, ze podobnie jak w Polsce, na wiele raczej pozwolic sobie nie mozna choc da sie wyzyc.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lewaki to najwięksi hipokryci na świecie. Sami się niszczą, tutaj pokaz jednej lewaczki z Wiosny, która zasłynęła też z twierdzenia, że przy inseminacji krowy są gwałcone. Wstyd, że tacy ludzie mają wykształcenie wyższe, pełnią ważne funkcje zawodowo i społecznie, bo to lewaczysko jest europosłanką.
https://briefz.pl/1-tweet-8-wtop-pot...ClTvbnh08Jpf0Q ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Jak sie kompromitują hierarchowie kościoła na tematy bardziej ważne od inseminacji krów, kiedy mówią ,że dzieci z in vitro mają bruzdę na czole , albo jeden hierarcha na temat skandalów pedofilskich, powiedział ,że dzieci same wchodzą klechom do łóżek. To jest dopiero konkretna żenada. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Teczowy Music Box program koscielny? Nie, dlatsgo szechter I inner lewackie Mendy tego nie ruszaja! Wszystkich
pedofilow powinno sie kastroeac! Nie chemicznie a fizycznie! Kosa I po choojoo! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Prezydent Jacek Majchrowski podpisał umowę warunkową na wykup terenu Wesołej. Łączny koszt to 283,1 mln zł. Jednym z elementów transakcji ma być zakup przez miasto kościoła przy ulicy Kopernika. Świątynia według najnowszych wyliczeń warta jest 7,7 mln zł. Odkupieniem kościoła zainteresowana jest krakowska kuria, która może nabyć budynek z bonifikatą wynoszącą 98 proc.
Czerwony Jacek i beneficjenci w koloratkach ,bonifikaty 98%. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
niech oddadzą park Jalu Kurka najpierw
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
Nie pozdrawiaj antypolskich ruchów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zostaw... nie dość że mu sie tematy pieprzą i tutaj pisze o jakimś Kościele, zamiast o inwestycjach pisze o rodzeniu dzieci. Gość odleciał
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z tym ukrywaniem pedofilow przed kosciol to Spiro racji. Nawet episkopat Polski nie wydalis sciganego za pedofillie w USA biskupa Los Angeles Romans P. A o aferze proboszcza parafii Garbatego Parcha z Hollywood Drewnianego Allen's nikt nie slyszal!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zyjemy w chorych czasach gdzie na slowo honor mozna nasrac bo nic to jest nie warte. Caly system jest chory a problem zbiorczy to wlasnie brak honoru i wartosci w zyciu. Juz my najlepiej wiemy jako Wislacy ile warte jest slowo tych co najgłośniej krzycza i najbardziej kochaja. Gdyby tylko ludzie mieli ta jedna zasade to by nigdzie nie bylo żadnych problemów. Bo jesli chodzi o pedofilie to najpierw udowodnic a później humanitarnie zabic. I koniec tematu. To jest tak prostr jak 2 + 2. Ale mamy chore czasy i chorych rządzących. W efekcie jest tak ze jedna klika przerzuca sie z druga ze np u was w kościele to jest pedofil no to zaraz klika kościelna powie ze Polanski tez pedofil albo ze Tusk to złodziej. I koniec tematu. Wszyscy tacy hipokryci i chamy powinni gnic w więzieniu za bronienie pedofilow, złodziei i innych oszustow i wtedy swiat bylby piekny. Mnie krew zalewa po tym co zrobiona z Wisla i po tym co zrobil kosciol z wiara, wartościami. Jak zrazil do siebie ludzi ta obrona pedofilow i żądzą pieniądza. Żenada to jest ze po filmie Sekielskiego gdzoe już bardziej sie nie da wyłożyć kawy na lawe (nagrane konfrontacje) nic sie w sprawie nie ruszylo ze zaden biskup nie zostal ukarany za ukrywanie tych śmieci.
![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bo jesli chodzi o pedofilie to najpierw udowodnic a później humanitarnie zabic. I koniec tematu.
Moze nie zabijac. Wiekszosc z tych debili ma problem w psychice. Kastracja w zupelnosci wystraczy. A te "przyjemnosci", ktore przezyja po drugiej stronie krat I tak ogromna kara beda Nie wiem czy nie wieksza of kary smierci .......I pelna zgoda, nie jest wazne skad ten zboczek z lewa czy prawa, z kosciola czy of Biedronia. jedna miara sadzic !!.........Nie wiem dlaczego kwik, jezeli chce sie wporwadzic zaostrzone kary dla kazdego pedofila!!. Moje podejrzenia (PODKRESLAM!!: MOJE podejrzenia) biora sie z faktu, ze wsod pedofilii 90% ma orientacje gejowska!!! Kiedys czytalem, ze takie badania przeprow3adzono na tych, ktorym udowodniono czyny pedofilskie!....Ale wole zamilknac bo w tym pojebanym swiecie to mnie zamkna a zboczki dalej beda wesoly zywot prowadzic! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
@ Jaroo1 pierwszy raz zgadzam sie z Tobą w Temacie Politycznym.
@ Uchodzca Szukałem jakis badań na temat korelacji homoseksualistów z pedofilia i ciezko cokolwiek stwierdzić. Zależy które źródła czytasz. Jedna strona barykady ma swoje badania a druga swoje |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
@Uchodzca
Co Twoim zdaniem da kastracja pedofili? Jaki rezultat ma to niby przynieść? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś może powiedzieć, że ja jestem chory psychicznie bo tu rzucę "tego zabić", kogoś nazwę chamem, pedałem itd tylko jakby się zastanowić to żyjemy w takich czasach gdzie my, jako zwykli ludzie, normalni, pracujący, nie kradnący jesteśmy ofiarami w tym państwie. Prawo jest jakieś chore, egzekwowanie go jeszcze bardziej chore. Człowiek musi się bać czy mu się nic nie stanie, a najlepiej się modlić żeby w życiu nie trafił na jakichś bandytów czy oszustów albo nie wszedł na celownik aparatu państwa np:
-ktoś Ci się włamie do domu to właściwie nic mu nie możesz zrobić -ktoś Cię napadnie na ulicy, na jezdni itd w sumie lepiej się nie bronić. Zrobisz mu krzywdę i masz lipę. Za wdanie się w bójkę też będziesz miał lipę -ktoś np wulgarnie się zachowuje w tramwaju/autobusie, wyzywa ludzi, najczęściej jest pod wypływem alkoholu - lepiej nie reagować. Wywiąże się w końcu bójka i będziesz miał lipę -w państwie w sumie legalnie może funkcjonować takie amber gold czy inne. Oszuści, którzy się nie boją w BIAŁY DZIEŃ kraść -kolejni oszuści WSH, okradali na bezczela klub i .... tam, wolno to okradali -ktoś Ci zabije, zgwałci itd kogoś z rodziny, możesz jedynie się modlić aby go złapali i zasądzili odpowiednią karę. Lepiej nie tykać w afekcie bo będzie lipa -ksiądz Ci zrobi krzywdę, przeważnie to zatuszują sprawę -wykryjesz jakieś przestępstwo, oszustwo itd uważaj bo jak trafisz na kogoś z plecami to jeszcze na Ciebie z mordą wyskoczy i to Ty możesz mieć problemy jak się jakaś klika (polityków, duchownych, kiboli itd) za Ciebie weźmie -masz jakieś poglądy konserwatywne, wolisz powiedzieć pedał zamiast gej, nie widzisz nic złego w żartach o murzynach, zydach itd bo traktujesz to jak żarty o blondynkach, to zaraz z Ciebie zrobią jakiegoś anty czy innego foba i jak będziesz miał pecha to też sankcje moga być za to. Z każdej strony normalny człowiek jest jebany. Tylko ludzie z plecami mogą robić i mówić wszystko - oczywiście czasami i na nich przychodzi kryska. Dlatego dla mnie sprawa jest bardzo prosta. łatwe prawo, logiczne, łopatologiczne. Prosty taryfikator kar. Jak najszybszy i rzetelny osąd i jak najbardziej sroga kara. Moment bym całe kurestwo tego świata wyplenił. Są pojebane czasy i nawet język debaty publicznej w mediach jest taki, że politycy 3/4 tego co mówią to są kłamstwa, oszczerstwa rywali, wyzywanie rywali, pijarowe gadki itd. Już za takie coś powinni byc ludzie publiczni karani bo podkręcają spirale nienawiści i tworzą zły świat. ![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak to kto? Grzegorz Braun.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
https://businessinsider.com.pl/twoje...malnej/5vbb884
Czyżby to był deal? Szefowa Komisji w zamian za poparcie likwidacji limitu ZUS, bo Gowin się wypiął na PIS i brakuje głosów do przeforsowania zmian. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|