|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 03.2019
Offline |
|
|
Hej. Od pewnego czasu interesuje sie gotowaniem, a że moja rodzina uwielbia ostre sosy to chciałbym zamówić kilka sztuk tylko nie wiem z jakiego sklepu. znajomy polecił mi podobno najlepszy sklep https://deli-guru.com/ostre-sosy-sklep/ znacie?
Ostatnio edytowane przez scarstruck : 27.04.2019 o godz. 22:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Słyszałem że w Draculi nieźle piecze. Podbij i zapytaj gdzie się zaopatrują.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Samemu sobie rób
ja w tym roku posadzilem sobie kilka krzaków jalapeno i habanero można je hodować nawet na parapecie w bloku |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja bym spróbował trochę sobie załatwić w Kebab pod 13.
Ten sos to zło wcielone. Maks co tam jem to średni, a do najmocniejszego są jeszcze 4 inne propozycje. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2019
Offline |
|
|
Ja tam nie przepadam za zbyt ostrymi potrawami.
Wtedy nie czujesz zupełnie smaku danego dania. Trzeba mieć umiar we wszystkim po prostu!![]()
Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od pierwszego kroku.
(czy coś) |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Najgorsze w tych ostrach sosach jest to, że lubią piec dwa razy. Na wejściu i na wyjściu.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
też właśnie myślałam o wyhodowaniu sobie krzaczków papryczek ale mam w domu kota, myślicie że nie będzie próbował ich podgryzać?
________________________________ https://stalesia.com/
Ostatnio edytowane przez anik : 01.07.2020 o godz. 11:34.
|
|
|