|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
A u nas wszystko wrzuca Sadlok i wszystkie piłki idą w krzaki albo na pierwszego obrońcę i tak od początku sezonu Jedyna bramkę zdobyliśmy po nielicznym rogu wykonywanym przez Vukana Sorry ale dla mnie Stolar jedzie na opinii z pierwszej swojej rundy, w bardzo trudnych warunkach ok, trzeba mu to oddać ale rundy która skończyliśmy na zaledwie 10 miejscu mając w składzie Ondraska, Kostala, Kolara, Imaza, Korta, Halilovica, Arsenica Potem już było tylko gorzej Balaniuka się Stolar pozbył bo liczył że Brożek cały sezon rozegra? Czy, że Drzazga nauczy się nagle grać jako 9?
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 29.09.2019 o godz. 20:19.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|

|
||||||
|
|