The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2019, 20:12
kbr napisał(a):Wyświetl post
Jest sporo do poprawiania, ale co da zmiana trenera? I dlaczego póki mieliśmy tego "prawdziwego trenera" nie punktowaliśmy jak teraz lock? Może to nie kwestia trenera, ale kadry?
Jak kadra jest taka słaba to powinniśmy grać defensywnie i liczyc na stałe fragmenty
A u nas wszystko wrzuca Sadlok i wszystkie piłki idą w krzaki albo na pierwszego obrońcę i tak od początku sezonu
Jedyna bramkę zdobyliśmy po nielicznym rogu wykonywanym przez Vukana
Sorry ale dla mnie Stolar jedzie na opinii z pierwszej swojej rundy, w bardzo trudnych warunkach ok, trzeba mu to oddać ale rundy która skończyliśmy na zaledwie 10 miejscu mając w składzie Ondraska, Kostala, Kolara, Imaza, Korta, Halilovica, Arsenica
Potem już było tylko gorzej
Balaniuka się Stolar pozbył bo liczył że Brożek cały sezon rozegra? Czy, że Drzazga nauczy się nagle grać jako 9?
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 29.09.2019 o godz. 20:19.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów