|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
I to mi się podoba ma być kocioł jak na stadionach w Argentynie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Hop na drugą stronę, żeby dotarło do wszystkich!
W niedzielę ma być ogień na trybunach, a żydki mają wyjść obsrani ze strachu, tak jak w ostatnich Derbach, zanim się ocknęli to dostali już dwie bramki! Każdy bez wyjątku dopinguje, czy na E czy na G! To jest nasza przewaga! ![]()
Ostatnio edytowane przez Cycu : 27.09.2019 o godz. 21:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja bym dodał jeszcze, że nie jemy słonecznika!
![]() A poważnie to derby jak to derby, zapowiada się pewnie kopanina i 1:1. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Optymisyta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
ja jestem spokojny to będzie gwałt analny 4:1 dla Nas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Skąd te obawy? Wszak przecież mamy "styl"! Parchy mają siermiężnego Probierza i zero "stylu". Zwyciestwo mamy zatem pewne
![]() A na powaznie mam nadzieję że nie bedziemy meczyć "stylu" za wszelką cenę, tylko zagramy żeby WYGRAĆ. W tym meczu nie ważne jak, ważne żeby wygrać. Tego oczekuję. Żadnych tłumaczeń że znowu byliśmy lepsi bla bla bla a przegralismy bo przeciwnik grał z kontry, murował bramke albo zagrał presingiem i uups znowu Savicević zgubił piłkę przed polem karnym itd Mamy to wygrac, a na pewno nie przegrać w ostateczności. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
10 lat temu sytuacja była podobna Brożek w formie kontuzjowany i bieda w ataku wtedy też żydki prowadziły po 1 połowie 0-1 po bramce tlenionego Sasina bodajże. W 2 połowie koncent Wisełki i wygrana 4-1. Tak to czuje że powtórzy się sytuacja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
|
3-0 Jedziemy z parchami.
Przy pełnych trybunach zawodnicy powinni być zmobilizowani na maxa na to spotkanie. Plus nasz doping powinien trochę podciąć skrzydła graczom craxy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nieważne jak - tylko zwycięstwo, Wisełko tylko zwycięstwo!
Było ich sześciu, potem dwunastu.... ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
tu 40 postów, a u nich 213 , oby u piłkarzy nie było podobnych dysproporcji jak wśród kibiców , jak chodzi o spięcie na ten mecz
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Czyli w internetach już derby wygrali.
Jedni już liczyli ile biletów zostało...teraz kto ma ile postów na forum w meczowym |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Obyśmy po meczu nie szorowali dupą po mule
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W przypadku przegranej na dłużej osiadamy dupą na mieliźnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]() Oby nie ale trzeba być na to gotowym i zachować zimną krew. Choć mentalnej sraczki pewnie w takiej sytuacji by nie zabrakło. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Realnie obawiam się scenariusza z szybkim gongiem w 3 minucie, później dwójka przed przerwą, "mocne słowa" w szatni, przejęcie kontroli nad meczem, bramka na 1:2, zapierdzielanie na dupach przez ostatnie 10 minut i dwie koncertowo spaprane setki przez Krysztofa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Jeżeli piłkarze podejdą do meczu z taką wiarą jak kibice na forum, to lepiej nie wychodzić na boisko. Najgorsze co można zrobić w takim meczu, to wyjść przestraszonym i respektem do rywala. Gramy u siebie i to oni mają czuć strach, nie my.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bedzie dobrze WISLACY !!! J edziemy z pejsami !!JZS
![]()
TYLKO UKOCHANA WISLA AZ DO SMIERCI !!JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Można gdzieś w necie obejrzeć? Szukam po różnych stronach i tylko relacje pisane... strasznie chciałbym drugą połowe obejrzeć bo iskry lecą jak czytam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
To co? Zwalniamy Stolara?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Każdy trener przegrywając Derby u siebie powinien zostać wypi.erdolony
Tyle ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Gunwo mecz. Savicević doigrał się, co mecz gra pod nogi rywal przed naszym polem karnym. Beznadzieja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Bez niespodzianek, gramy żałośnie to i przegraliśmy derby, ja plus że jednak nie było pogromu, a co do w.......ow to radzę się przyzwyczajać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
cudu nie było
panowie jesteście godni podania ręki , chciałem walki i była ! JŻS ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
zgadzam sie
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie wiem co mam powiedzieć! qrwaaa jestem mega zły
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gramy jak gramy moim zdaniem na 10-12 miejsce w tabeli i tak to wyglada.
Szkoda tych derbów jak cholera, ale co zrobisz.. październik może być dla nas bardzo bolesny. Przyjdą za to mecze ze słabszymi u siebie i coś zapunkujemy jeszcze, spaść nie spadniemy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Dla mnie poziom Esy jest naprawdę ... dziwny.
Aż nie wieże, że przychodzą zawodnicy szkoleni w dobrych szkółkach (nie mówię o Wiśle tylko) i kopią się po czole. Ta Liga zmienia drużyny i piłkarzy w .... Kiedyś tak nie było. Kiedyś się grało. Dziś się kopie. Poza wynikiem już praktycznie nic z tego meczu nie pamiętam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wszyscy wypierdalac. Wszyscy
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Ja tam wcale nie uważam żeby walczyli do upadłego. 90 minuta a oprócz zawodnika który ma piłkę zero ruchu. Nikt nie wychodzi do podania.
Do tego kolejny raz gramy tą samą taktyką gdzie kurde nawet slepy widzi ze nasi pilkarze sie do niej nie nadają. Jest założenie ze mamy wychodzić krótkimi podaniami ale nikt do tych podań sie nie pokazuje i po dwoch trzech podaniach piłka odskakuje i cyk kontra a nasi obroncy na ten czas dublują pozycje pomocnikow a rywalowi otwiera się do bramki autostrada. O stałych fragmentach nie wspominając.. Znowu uparte założenia, zero dostosowywania sie, zero elastyczności.. Wyszło nam kilka pierwszych meczów. Teraz już każdy jeden zespół wie jak gramy i jak trener nie przestawi taktyki to zrobi sie goraco a już jest coraz cieplej. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|