|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Sesja ślubna na stadionie
Panowie i Panie, możliwa jest opcja sesji ślubnej na stadionie? Jeśli ktoś miał już takie doświadczenia z tym związane to proszę na priv bo mam parę pytań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest możliwa, a przynajmniej kiedyś na pewno była. W 2016 kosztowało to 250 zeta.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Kojarzy ktoś może czy na mecz można wejść z laptopem ?Będę zaraz po pracy i nie mam gdzie zostawic.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie parkingów przy stadionie, czy jest możliwość gdzieś niedaleko stadionu zaparkować za darmo?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
przy AGH - koło hali Wisły na al. 3 maja - za firko parking a tak w ogóle to parking darmowy jest od pon.-pt od 20.00 za darmo w całym mieście |
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
chłopie królewska bronowicka zamknięta... gdzie ty się tam chcesz samochodem pchać? Przecież przed meczem w okolicy będą takie korki, że aż stach się bać...
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Panowie mam pytanie, jadę dzisiaj do Gorlic wie czy w jakims lokalu można tam oglądnąć mecz Wisełki ?
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Czy jest możliwość zamiany w ramach karnetu miejsca na inny sektor? Mam karnet na C do końca sezonu, a po ostatnich doniesieniach odnośnie działalności SKWK straciłem chęć stania obok tych ludzi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
... do usunięcia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
obecnie nie ma takiej możliwości
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Cześć! Jaki jest najbliższy parking strzeżony koło stadionu? I czy orientujecie się jakie są tam teraz stawki za godzinę?
________________________ wypożyczalnia przyczep to świetne rozwiązanie na transport.
Ostatnio edytowane przez kasza : 01.02.2019 o godz. 13:08.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Kupię karnet mojej mamie, ale zakładam mimo wszystko, że nie będzie na wszystkich meczach. Czy jest opcja, że ktoś inny wejdzie na mecz na który ona nie będzie chciała się wybrać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
może być problem ochrona nie przepuści
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Czy będą sprzedawane bilety na sektor gości na mecz z Górnikiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Dlaczego klub bilety na sektory VIP Gold i VIP Silver sprzedaje za pośrednictwem strony eventim.pl zamiast na bilety.wisla.krakow.pl tak jak ma to miejsce z innymi sektorami?
Za darmo chyba tego nie robią, musimy im coś odpalać i nie widzę sensu sprzedawać tego poprzez pośrednika jak możemy robić to sami, ktoś się orientuje w tej sprawie?
Ostatnio edytowane przez Cycu : 16.09.2019 o godz. 18:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Godziny funkcjonowania Działu Sprzedaży VIP: poniedziałek-piątek: od 9.00 do 17.00 na I piętrze nad Strefą Kibica. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Witam,
Czy są tutaj jacyś kibice Wisełki z Cieszyna? |
|
|