|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
niech idzie gdzie chce...byle za dobra kasę.zwłaszcza dla nas
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Podobno 1,5 mln euro. Czyli jakieś 6,5 mln złotych.
W takim wypadku kasujemy 1,8mln złotych od Legii. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
Dokładnie. To, że 7egia będzie nam winna X milionów za Carlitosa to nie znaczy, że je szybko zobaczymy. Wygląda na to, że w najbardziej optymistycznym scenariuszu będziemy czekali na tą kasę jak w przypadku Brleka... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Już były kluby, które tak leciały w kulki z płaceniem za transfery itd. a potem był płacz, ujemne punkty i wyrzucenie z europejskich pucharów. Nie sądzę, że Mioduski jest aż tak głupi żeby zarżnąć kurę, która znosi złote jaja bo za sam awans do grupy LE ma 3,5mln euro.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Zresztą żeby nie daleko szukać: wiosna nieprzypadkowo sprzedaliśmy Imaza Jagielloni w pakiecie z Kostalem. W każdym razie ufam że poniedzy polskimi klubami nie będzie kombinowania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mały strzelił dzisiaj dwa gole dla Zagłębia przeciwko Stomilowi
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jezus znowu strzelił gola. Mamy od niego może (daj Boże) jakiś procent od transferu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Przepraszam za kloaczny dowcip, ale prędzej bym się spodziewał zaległości w wypłatach, które spłacamy w ratach
![]() Niby sobota po południu, a ja już naje.... ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Asmir Suljić blisko podpisania kontraktu z Zagłębiem Lubin. Źródło :Krzysiek Kiewicz.
https://twitter.com/KiewiczKrz/statu...387036160?s=20 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dawid Kort rozwiazał kontrakt z Atromitosem. To sie chłopak nagrał w Grecji. Prawdopodobnie wroci do Polski - do Arki lub do Plocka do Sobola
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kiko Ramirez dobrze zaczął sezon ze swoim Xanthi. Wczoraj w drugiej kolejce druga wygrana i...jest na razie liderem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kamil Kuczak gol dla Garbarni w 2 lidze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Może to jest tak, że piłkarz koło 35 roku potrzebuje chwili przerwy i lżejszego (indywidualnego) treningu, żeby jeszcze na 1-2 lata wrócić w dawnej formie. Piszę odnośnie Żurawskiego i jego beznadziejnej formy fizycznej w wieku zaledwie 34 lat, podobnie jak to było z Brożkiem tak ze 2 lata temu. Może ciężkie treningi Maaskanta nie przysłużyły się Żurawiowi...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wywiad z Pietrzakiem
http://weszlo.com/2019/09/03/myslale...a-trudniejsze/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A wie ktos może co u naszych dawnych artystów się dzieje, którzy przed rokiem próbowali zgarnąć całą pulę? Wanna Ly, Pan od skrelu z cygarami i cała reszta? Pierwszy doszedł już do siebie po ciężkiej chorobie?
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Samolot jeszcze nie wylądował więc trudno cokolwiek nowego powiedzieć.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
To trzeba by zapytać ich kolegów którzy są w Wiśle i ich tutaj sprowadzali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
http://weszlo.com/2019/09/03/myslale...a-trudniejsze/
Oferty z Gdańska i Warszawy . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
SOBOLEWSKI: JESTEM STWORZONY DO ZARZĄDZANIA KRYZYSEM
"..Rafa Benitez katuje piłkarzy taktyką. Dla Jürgena Kloppa bardzo ważne są przyjacielskie relacje z zawodnikami. A co jest charakterystycznego w pana pracy? Ja bym chciał te cechy połączyć i wypośrodkować. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że to niezwykle trudne, bo nie ma ideałów. Chciałbym być świetny zarówno taktycznie, jak i w kontaktach z piłkarzami. Pamiętajmy jednak, że na samym budowaniu atmosfery nie zajdzie się daleko. Taktyka jest dla mnie niesamowicie istotna. W zrozumieniu tego bardzo pomogli mi trenerzy z Hiszpanii: Kiko Ramirez i Joan Carrillo. Ale jak ktoś będzie wymagał tylko realizacji taktyki, a zapomni o ludziach, piłkarz nie pójdzie za trenerem w ogień. Najlepiej być taktykiem, teoretykiem i człowiekiem. Za tym wszystkim, co się przekazuje zawodnikom, musi być emocja. " https://www.przegladsportowy.pl/pilk...wywiad/jvsfdc9
Ostatnio edytowane przez leszekm : 04.09.2019 o godz. 14:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tzn. kogo?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Carlitos blisko odejścia z Legii kierunek ZEA transfer za 3 miliony euro
dla nas zbawienie![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ile procent z zysku zagwarantowala sobie Wisełka?
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Btw na ławce Słowenii dzisiaj nasz stary znajomy Denis P. w FC Zurich teraz gra ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
30%, czyli ok. 750 tys. Euro.
|
|